7

Червената помия

преди 12 години

Необходими са само две промени, и нещата ще се оправят от самосебе си:1.Връщане със закон на пълния обем учебен материал в шофьорските курсове, и задължителен психотест, задължителен полигон при обучението и идзпитването.2.Връщане на КАТ от преди 1989-та.Преди години, любител-шофьор се ставаше след 3 месеца курсове, вклюбващи устройство на автомобила, закон и правилник, полигон, извънградско и градско, а сега-за 2 седмици и е взел всичко това, и е минал вътрешен изпит, и отива на изпит...

6

Nightborn

преди 12 години

Как да му отговориш лично ? Ами ти неможеш да пишеш правилно,което ме навежда на мисълта,че си от "тия дето взимат подкупите" .Защото е факт ,че макар и нагли и нахални,катаджиите си остават едни от най- тъпите парчета.За сведение се пише *** .С "О" а не с "У".

5

Nightborn

преди 12 години

Ама си много прав ! И много точно си го формулирал- "нагли ченгета" и деца които искат да приличат на тях (*** и ,мутри).Проблема е в морала и ценностната система.

4

До 2

преди 12 години

Бих ти написал лично... ама на дали ще ми дадеш E-mail, пумиар!

3

Анонимен

преди 12 години

''На колата пък задължително ще трябва да има стикер Внимание! Млад шофьор.Хмм...Навремето когато излезна закона за стикерите ме спряха полицаи.Понеже нямах стикери на ВИС1 ме накараха да махна стикера ''Внимание!Млад шофьор'',въпреки,че им обясних,че автомобила се кара и от жена ми ,която беше млад шофьор.Най-малко 20 минути търках по стъклото,докато успях да го премахна.За съжаление полицията се беше сляла с мутрите и тогава не беше добре да се оплачеш от служителя.Днес пак искат стикери?!

2

Фен от Село

преди 12 години

Ако някой закон става по суров това е за да се вдигне мизата на подкупите!В условия на криза във всички институции подкупите намаляват даже на места се връщат до символичните кутия бонбони само в КАТ растат... Цъки защитава своите момченца !

1

емос

преди 12 години

Интересно кога ли тази комисия ще се усети,че всички проблеми по пътищата идват от корупцията и наглото погазване на закона от самите полицаи и още една камара правоимащи?Всички пишлемета взели книжки се опитват да докажат ,че са тарикати като тях,също както децата искат да станат мутри и ***