132

опаааа

преди 12 години

така бе ванка мн ясно тва че те са били *** навремето сичко се променя много по-добри сме от тях във всяко отношение НАЙ-ВЕЧЕ В ПРЕЦЕНКАТА ... СТАРИ ГЛУПЦИ до като не започнете да ни вярвате и да разберете че е нормално да ви надминаваме няма да се оправите защото ние ще оправляваме тази държаме по-късно и ако не искате сички до 1 да свършите в старчески дом ни се подчинявайте и вярвайте ХАЬХАХЬхаХЬ

131

Въх, ами сега!?

преди 12 години

Стане ли това вече няма да можем да се похвалем с денонощие без жертви на пътя. Аз предлагам ако може на 21 г. книжки да вземат, те още малко на 14 г. да ги дават.Всяко нещо с годините си - неможе човек, които няма 18 и не носи пълна отговорност пред закона да му дадем "оръжие" в ръцете.За какво име книжка на 16г.? Ще ми ходят на училище с кола ли? Училищата сигурно и паркинги вече трябва да имат? Ама кой ги мисли тези безконечни глупости всеки ден?Как пък не измислиха нещо свястно поне веднъж?

130

Анонимен

преди 12 години

Ванка скоро ще ти ходят бавно моето момче

129

БоСимеонов

преди 12 години

Ще повишим безопасността на пътя, като поставим пъпчасали тинейджъри зад волана...Това е много умно. Прилича ми повече на план за ускорено застаряване на населението.

128

Ванката

преди 12 години

Духайте го дърти незадоволени БЕДНИ *** ще си умрете бедни щото ви е такова мисленето и ще работите в банка и пощата и на гарата цял живот ***.Аз съм на 18 и карам от 14 годишен и са ме спирали поне 5 пъти и секи път минавам с рушвет и нямам нито една катастрофа мога се фана на бас че карам по добре от вас ЗЛЕЕЕЕЕЕТАЦИИИ !!!!

127

селянина с колелото

преди 12 години

Петре, Иванов, слънце ненагледно, да не дава Господ да се случи най-лошото, че тогава ще се озъбиш, че свят ще ти се завие от зъбене. Има си установени правила и тия правила трябва да се спазват. 16 год. некадърници, които в училище нямат грам уважение към по-възрастните учители нямат място зад волана! Точка.

126

Керпи

преди 12 години

Кретенията на ГЕРБ (ГРОБ) надмина всякакви очаквания!

125

въпрос

преди 12 години

16-годишните младежи ще могат да взимат временно удостоверение за управление на автомобил и да шофират с придружител до навършване на пълнолетие.А ще има ли професия "придружител" ?Този "придружител" той каква категория офьор трябва да е ?

124

1

преди 12 години

дайте от 6 годишни да сядат зад волана, че да могат да ходят на училище,това сигурно фидосова го е измислила тя кове законите на некадърните гербери.

123

Коко

преди 12 години

Като имам предвид отговорността на младите хора днес си представям каква касапница ще настане по шосетата. Днешното меле ще ни се стори нищо пред това, което предстои, ако и непълнолетни пипнат кормилото на автомобила. Цяла нощ или през деня по заведения и след това самонадеяно сядат зад волана. Поредното недоразумение в нашата мила родина. Тези управници нямат ли глави на раменете си. Ето защо трябва да вдигаме ръка преди да минем на "зебра". Идат поредните убиций и самоубийци по пътищата.

122

лопес

преди 12 години

нямаме никакво време да възпитаваме отговорност в децата си. Очаква се живота да ги научи на отговорност, в случая след 1-2 катастрофички ще се осъзнаят. Умно и предвидливо

121

crus

преди 12 години

119 ...после да не се чудиш що са му разкъртили тиквата на твоя хубостник :)))) или викаш твоито дете е за пример ..отличник ,не пие не пуши ...*** не *** :))))) очевидно не шофираш по улиците за да подкрепяш подобно решение ....не разбирам за какво им е на малките *** книжка на 16 ??? на работа ли ще ходят кинти ли ще изкарват ???или просто за да гъзареят с старите "премиум кошници " пред кварталните или училищни курвета???

120

OoOoO

преди 12 години

Българина не е дорасъл да взима книжка на 16 години.Всички сме минали през тази възраст и знаем какво ни е в главите.Нещата стават още по хубави с калпавите ни пътища и колите на по 10-15 години.90% от 18 годишните шофьори са по надъхани от Шумахер,представям си 16 годишен *** с колата на тате,как ще фучи покрай училището да се прави на готЯн....

119

Петър Иванов

преди 12 години

Еми така си е.Мога да се хвана на бас,че в момента пишат не по-зряли от сина ми 23-4 годишни ***

118

застраховател

преди 12 години

Кой ще им прави застраховките?

117

Анонимен

преди 12 години

петре петре, само глей да не изплащаш кръвнина на някой цял живот след това

116

Сава Гочев

преди 12 години

Подкрепям напълно Петър Иванов.Също ще запиша сина ми:)!

115

Петър Иванов

преди 12 години

Вие сте изключително зле :)!Много добро решение,но защо са тези скептични коментари?Това,че синовете и дъщерите ви са с извинение ДЕБИЛНИ (рожби на алкохолици) не означава,че всички са такива.С удоволствие ще запиша сина ми на курс още щом въведат закона.Това по късно ще улесни и мен и него,а пък и ще го научи на отговорност !!!!!!!!!!!!!!!!!!

114

шишо бакшишо

преди 12 години

Тия от герб съвсем изтрещяха. Само през последната година най тежките катастрофи са причинени от младежи под 20 години и със стаж под една година .Явно са решили да ни сведат до минимум . Като не щем да мрем доброволно ще ни намалят принудително. Тогава кого ще баламосвате и управлявате бе ***?

113

Калин

преди 12 години

качеството на обучение е ниско, всяко малоумно с книжка и потенциален убиец.. ниска култура ..лоши пътища ... къде го има това!!! нека да карат на 16 .. но само на полигон .. и с компетентен придрожител!!!това, че гърбатите .. искат да си пълнят бюджет да става .. за сметка на разходите.. и кражбите като ги сведът до поносимост!!!! убийци.