307

фбр до 295

преди 12 години

най успешния бг политик е стамболов не бойко

306

Анонимен

преди 12 години

Гледам пак са се появили герберите, които говорят от името на народа:) Добре! Поне това състояние може да се лекува:))

305

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Искам да работя като съдия в България... - ден година храни...Дайте името на съдията върнал лиценза!!!...

304

арсенал

преди 12 години

сега американците ще си построят съоръженията.така че бойко отряза русия даде шанс на америка.пак далавера

303

до 295

преди 12 години

Спешно си пий хапчетата и престани да ходиш на партийни събрания !

302

Анонимен

преди 12 години

Председателя на състава на ВАС, отменил заповедта за отнемане на лиценза, е назначен с гласовете от квотата на Гоце във ВСС. Който не вярва, да провери, протокола за назначението е публичен в интернет. Комунистите пак си защитиха съветските господари..

301

Анонимен

преди 12 години

При Бате Бойко нема лабаво - или ще се спазват законите или бой по кратуната да като им дойде акъла и почнат да се държат като европейци. И БСП ще ги направи европейска партия и няма да лапат като до сега безнаказано, ами ще си плащат масрафа!

300

Магистрал

преди 12 години

Гоцевите слуги в черни тоги пак изпълниха поръчката за кеф на куфеещите по форумите позитанчета. А какво ще правите като го няма тати Гоце фон Сирищник? Стягайте куфарите към Сибир да добивате нефт за Лукойл.

299

Анонимен

преди 12 години

Интересното в случая не е че са върнали лиценза, А как съдът взе решения за буквално един ден след жалбата! Айде сега си представете, че аз съм вашия съсед, който ви съди, че сте му взели 3 метра от двора, кога ли ще се произнесе съда? 1..2...3 години, дали?И в двата случая съдът може да спре предварителното изпълнение, т. е. ще позволи до произнасяне по спора вие да си оберете реколтата от двора за да не се похаби. При Лукойл се дава възможност те да работят до решението на съда.

298

Анонимен

преди 12 години

Този цирк добре дойде за Шеврон! Дори не казват какви химикали ще използват, а хората вече се вдигат на бунт! Скоро ГЕРБ ще пее като социалиститте през 1997г. за това къде е отишла народната любов:)

297

арсенал

преди 12 години

бойко едва ли ще забрани бсп като той е като тях.не ще да се откаже от рода си

296

До 294

преди 12 години

Спокойно бе, на есен народа ще им отнеме лиценза и то завинаги!!

295

ЦИРК

преди 12 години

Станишев отдавна каза, че е театър. Превителството са едни циркаджии! Лукойл също са циркаджии. Циркаджийска държава е България.

294

Анонимен

преди 12 години

Никога преди не съм вярвал, че ще дойде време, когато български премиер ще се опълчи срещу имперската политика на Русия. За нея ние винаги сме били инструмент да си постигат имперските интереси на Балканите. За сметка на това предишните ни продажни управници винаги бяха със смъкнати *** за да не ги затрудняват, когато им се прииска. Но най-после дойде на власт Борисов и промени тази роболепна и срамна практика - той е най-български политик от времето на Стамболов до сега!!!!

293

kk до 243!

преди 12 години

Ами ЛИЦЕНЗА на БКП и БСП не е отнет още,защото БОКО ТИКВАТА не ще да си хвърли ПАРТИЙНАТА КНИЖКА!

292

Анонимен

преди 12 години

Златев с колко е спонсорирал Върховния административен съд?

291

Анонимен

преди 12 години

*** Лукойл как го нататурзи на ГЕРБ! Сега чакаме да видим как поредната изгъзица ще бъде обявена от ГЕРБ за победа! сигурно и това, че за Булгартабак остана само руска компания, а западняците избягаха, също е успех за ГЕРБ:))))

290

768

преди 12 години

Толкова тъпо правителство в българската история не е имало-не се управлява държава като мутренска фирма - ама толкова може толкова прави Боко Бокооо

289

марти

преди 12 години

До 282Не ни унищожава Борисов,ами ни унищожават тъпите ни кЪртунки,които дори и след повече от 20 години от така наречения Преход все още не са...узрели!!!

288

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Влязох само за малко, но ме лъхна смрад на червена, токсична кал и прегорял торф... - прасшчайте таварисшчи!...