89

Анонимен

преди 12 години

Добър вечер, демократи - капиталисти!

88

Драго Горанов

преди 12 години

Младенка, а баща ти като и тои работеше за ДС лош ли беше ?Все едно сегашните работещи в ДАНС да са лошите след 5-10 години засхтото работели докато Гойко бил пшлеме примиер ?

87

balgarin

преди 12 години

MLADENOV 6to za BALGARIN E?NEGOVITE RODITELI KOI CA?

86

Ние обичаме агентите на ДС, които са приятели и колеги на другаря Гоце, както обичаме и това, че има такава хубава и гъста коса, с два пръста челце. Много ни харесва. Не е някой гаден, плешив милиардер, а стегнато социалистическо парче с много мезонети.

85

Вуте

преди 12 години

Геле ка рече, е па нема, начи нема !

84

Асан Триногата

преди 12 години

Младенката се тъпчел яко...изотзаде ..като исти ***..верно?

83

СИН

преди 12 години

Аз не съм от ГЕРБа,но този Министър го харесвам...*)))

82

Зорка

преди 12 години

То се очакваше от Гоце да отхвърли закона. Вместо да се развиваме ние трябва да доказваме на Гоце, че тези хора трябва да си ходят. Умен мъж е г-н Младенов. Нивото му е много над нивото на президента и той се дразне, че има умни хора и заемат такива постове. Много нерви трябва да има човек за да се противопостави на Гоце. Успех, г-н Младенов!!!

81

Гагарин

преди 12 години

Младенов е прав!Жалко е, че имаме такъв празидент!

80

Анонимен

преди 12 години

82 - Потърси причината в менталното си състояние:)

79

Анонимен

преди 12 години

Власта в България се държи от десетина комунистически фамилии и се предава изключително само по наследство на децата от тези фамилии! Сега на власт са децата на точно тези, които през 45-та година избиха интелигенцията и кадърните, тези които взривиха църквата Света Неделя и избиха 200 човека. Тези които изселваха, които създадоха Белене и Скравена. Тези които убиха Георги Марков и заедно с Луканов и Робърт Максуел окрадоха пенсионния фонд. Които окрадоха милиарди чрез външнотърговските дружества. Които създадоха мутрите. Които окрадоха спестяванията на народа с фалита на банките. Които убиваха и изнасилваха както си искат. Те проведоха възродителния процес и още безброй други изродщини. Какви са тези? Потомците на Тодор Живков, Димитър Станишев, Мако Даков, Пеко Таков, Цола Драгойчева, Гошо Тарабата, шофьора на Григор Шопов, бодигарда на Тато...

78

профи преводач

преди 12 години

Някой може ли да разбере несвързаните брътвежи на номер 81? Ако може, нека разясни, защото за нас, нормалните хора, плещенията му са непреводими.

77

98658889889

преди 12 години

По-глупаво човече не съм виждал, добре, че Байко му даде власт за да изкаже синята си идея на глас. Човек, който не се е погил в работа ще го путят другаде. Това е нагло същество.Че кой в света приследва за политически убеждения, даже и Хиттлер и приближените му не са съдени за това.Вчера се окоти и взе да драска майка си. Оставете го той сам ще загине в собствената си глупост. Прикрит тъмносин седесар, който повтаря: Който не скача е комунист. Колко като него минаха и си отидоха без, безумник.

76

шт

преди 12 години

ПРОСТО ТРЯБВА ДА ПОМНИМ,И КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ-ДА ИЗРИТАМЕ СЕЛСКИЯ АГЕНТ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

75

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

LEKA NO6T DRUGARI.DANO NE DOJIVEETE UTRE6NIQ DEN ZA DA NE PRE4ITE NA BADE6TETO NA DECATA NA BG.

74

Анонимен

преди 12 години

коле младенов я кажи къде работи твоя дедо? Ама честно

73

Анонимен

преди 12 години

Тая ученичка да ходи да прави бибип на Бибитко.

72

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

TO KOMUNIST OSVEN S BELENE I SKRAVENA,KAK E PREDAL PRIQTELITE I SEMEISTVOTO SI ,KOLKO MNOGO SA OTKRADNALI,DRUGO EDVA LI E MOGAL DA VAR6I I DA SE HVALI.

71

Сакамето

преди 12 години

До 68педерунгела.СБелене.таваш за свинете в

70

PUTEV

преди 12 години

DRUGARI,LQGAITE 4E STAVAME VSE PO SME6NI.