46

do 44

преди 12 години

щом знаеш за какво говориш обясни ми моля те направи ми финансов отчет за пълна реставрация на опасно съоражение като стадион Пловдив и съответно събарянето му и изграждането на него и другите екстри покрай него... Щото една панелка се санира за 5000 лв а за 5000 лв не можеш си вземеш нов апартамент... Бойко ние си го избрахме за ПРЕМИЕР и той коли и беси в държавата ако не знаеш...

45

Анонимен

преди 12 години

Испанците сигурно са се хванали за главата! Идват с проект и финансиране да строят нещо модерно, а ние тук им вдигаме скандали да ги гоним, не ни трябвал нов, старата съборетина си била хубава, малко трябвало да се измаже само!

44

37

преди 12 години

Не съм *** да речем, че финансовия анализ не излиза. А и не мисля, че Стоичков или ББ са хората, които ще решават в град в който не живеят какво ще се събаря и какво не. Стоичков ли ще гарантира с негови пари ако след скъпото събаряне и разчистване до нов строеж не се стигне по една или друга причина. Що не вземем да съборим всички панелни блокове ами ще ги санираме по твоята елементарна първосигнална логика или може би се занимаваш със строителство - аз да и знам какво говоря.

43

NIE OT BSP

преди 12 години

PATI6TA NE 6TEM BOLNICI NE 6TEM MUZEI NE 6TEM ISKAME SERGEI DA NI DARZI A IANE DA NI E....E

42

само герб

преди 12 години

благодарение на господин Бойко Борисов и ГЕРБ това може да се случи! браво на Ицо за инициативността!!!

41

Анонимен

преди 12 години

Мда... дай му на простака зрелища, а вместо хляб - бира! Да иде да си сцепи гърлото на стадиона, после да се пребие с "врага" по улиците, та да му изтръпне главата, и не го търси за друго. Кви пътища, кви училища бе брато... ти от кой свет си?

40

УЗАКИ ЗОРБАКИС

преди 12 години

ебре вулгари,,...ИЦАКОС СТОПИЧКОС НЕМА ДА СТРОИ С НЕГОВИТЕ СИ ПАРИ РЕ, ВИИИ ЩЕ ПЛАЩАТИ...АМА СИГУРА 5 ПАТИА КЕ СЕ ОСКАПИ ЗА ВАСА СМЕТКА....АИДЕЕЕЕЕЕЕЕ НОВО ОГРАБВАНЕ НА ВУГАРИНА - ЧРЕЗ ЗАМАСКИРАНЕ С КОПАНЕ НА СТАДИОНИ....МПОКО ОПЕРИРА С ВАСИТЕ ПАРИ,НЕ С МОИТЕ :))))))))))))))))

39

Оле оле олееее

преди 12 години

Хубави стадиони,стилни,дай Боже да ги построят и да им се радваме

38

NIE OT BSP

преди 12 години

UTRE PRA6TAME STANISEV S 2 BURKANA DA SABIRA PEPEL POD ROZATA

37

do 35

преди 12 години

ти на *** ли се правиш или си си такъв? стадион на 20-30-40 години който се руши искаш да ми кажеш че е надежден ли? еми те и телевизорите отпреди 30 години си работят твоят на колко е? Да му *** майката, някой да иска да направи нещо за нас и вие скачате като алигатори... еми стойте си в ***..

36

Мунчо

преди 12 години

Ей за това ни е такава държавата! Тука си издрайфахте червата по строителството на магистрали, че не ни трябвали, че били далавера за някого, че Бойко и Плевнелиев били ***, щото на гладен тумбак чифте магистрали... а тука оргазъм след оргазъм за некъв стадион, дето преялите с екстри мързеливи ритнитопковци ще си водят Златките и ще оправят автосалон отпред на паркинга... Евала!В нормалните държави първо строят пътища, магистрали, мостове, болници, училища, а накрая стадиони - розички...

35

32

преди 12 години

И защо да го бутат пловдивския? Как така този стадион ще е опасен и му трябва оценка, а дълбаенето на 4 км. дупки за шистов газ в Добруджа не са опасни и ще минат без оценка. В тази държава всичко май е по усмотрение.

34

до 29

преди 12 години

Ами дръжте си старата руина като толкова ви харесва! И какво дуднете толкова, че щял да бъде по-малък? На кой футболен мач в Пловдив събрахте повече от 20 000 души последните 20 години?

33

NIE OT BSP

преди 12 години

BRAVO MOMCHETA---DA GO OSEREM O6TE NA KARTINKATA

32

аз

преди 12 години

В Пловдив пък ще се изгради чисто нов стадион с 25 хиляди зрителски места. Сега съществуващият стадион Пловдив най-вероятно ще бъде бутнат, ако оценка на строителното министерство докаже, че е опасен.Ти можеш ли да четеш? Друг е въпроса че с такива малки стадиончета никога няма да можем да вземем европейско със съседна румъния например... Националния стадион трябва да е 60000 за да може да бъде арена за финал на ШЛ например... ниско се целим... но всичко е пари. не са мои не мога да споря :)

31

...

преди 12 години

Не ми пречи че е розов, проекта изглежда страхотно. Символизма на розата е страхотна идея. Само ни трябва ново поколение футболисти, че тези за нищо не стават. Давай Ицо, *** си, но това ти е силата. който много мисли и крой, с пръст остава в устата. Ицата никога не се е имал за много кадърен или умен, извън футбол-а, но явно му се одава да използва името си там където го ценят. Цяла Испания го знае кой е!!!

30

Def

преди 12 години

Браво, да започват още утре да строят. Евала на Ицо, ще кажа евала и на правителството ако задвижат бързо проектите. Може само с по 5000 места да вдигнат капацитетите на Националния стадион и на стадиона в Пловдив. П.С и хайде веднъж да сме обединени като нация, а не да се делим на такива и онакива от тук и от там. Успех.

29

Анонимен

преди 12 години

На мен пък проекта за стадион на Пловдив погледнат отгоре ми изглежда меко казано ужасно. И защо трябва да се събори стария, който е с два пъти по-голям капацитет, за да се направи по-малък не ми е ясно!?

28

Анонимен

преди 12 години

Дойдоха хората да построят нещо, а ние веднага ги оплюваме и търсим къде била далаверата! Ами ще има мол, нали трябва да си върнат парите хората, като искате да е само стадион да извади държавата 150 милиона, ама няма как да стане, а и не е нужно като има инвеститори! С това ганьовско мислене не заслужаваме да си строи нищо в тая държава! Щели да "клатят някак" държавата испанците.... ами да я клатят, но поне ще оставят нещо, няма си го носят тоя стадион и мол в Испания!

27

Discovery

преди 12 години

До 25Оффф и аз па нищо не написах: "символизира един то българските символи". Исках да кажа представя един от българските символи