41

Контра - Атака

преди 12 години

Вижте сега играта ! ДПС ПАК ще гласува срещу собственото си Правителство, в което Доган има 3-*** вицепремиери1) Доан ЗИЯ - "тайния" вице по социално-демографската и здравна политика, прикрит като "съветник" на БойкоИслямист-*** от Неврокопско, брат на бившия депутат и зам-министър на финасите от ДПС - Нихат Зия2) Мирослав Найденов, на който ББ върна и горите, които Станишев с толкова труд и битки, успя да измъкне от ДоганМирославчо бе назначен тогава лично от Доган, за главен секретар на НВМС. На който пост той вкара заразеното Ирландско месо. Доган уволни зем. министър Нихат Кабил, за да съхрани М. Найденов3) Цецо Апартамента - два от апартаментите му са подарени от фирма на ДПС, тоест лично от ДоганЗначи Дога БЕЙ заповядва на своите от ДПС да гласуват СРЕЩУ правителството МУ,и пак Дога БЕЙ заповядва на своите от Атака, да гласуват ЗА правителството МУИ така правителството МУ си остава на власт. Не е "елементарно Уотсън". Отново брилянтна игра ...

40

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ няма алтернатива Тройната коалиция - крадци Синята коалиция - много слаби / Мартин трябва да се отдели от мошеника Костов / Другите партии е несиорозно да се коментират като алтернатива Да , ГЕРБ също имат кусури , но поне не крадат държавата и се стремят според силите си да работят за страната ни Всички други партии го разбират , но не им изнася да го признаят и се стремят просто да се държат на повърхността с празно полтическо говорене ...

39

шопът

преди 12 години

Вотът няма да мине и това е ясно.Зависимите независими пак ще покажат магистралния си характер.Важното е да се чуе мнението и позициите на опозицията.Пък ние ще осъдим кой крив,кой прав есента.

38

Анонимен

преди 12 години

Организация "Отпор", към ВПС на БСП До всички партийни организации на БСПУКАЗАНИЯ ЗА ПО-НАТАТЪШНАТА РАБОТАНА ОБЩИНСКИТЕ И МЕСТНИТЕ ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ НА БСП След минималната ни загуба на изборите през октомври 1991 г. не трябва да се губи самообладание, няма място за тревога и страх от загубата ни. Напротив, казаното от А. Луканов и когато губим ние пак печелим важи с всичка сила, особено за нашите организации, претърпели неуспех в изборите. Затова горе главите и на рабо

37

Анонимен

преди 12 години

Цветанов и откъдето да го погледнеш си е комунистическа издънка.Мисли елементарно и е доста посредствен.Ако Алексей Петров се нареди до него Цветанката е в тотална загуба.И двамата говорят благо,благо,но Алексей говори и умно.Нещо,което за вътрешния министър е невъзможно.Алексей е титулован престъпник,но и министърчето не е света вода ненапита.Обича май удрите под кръста.

36

Цецо Конецо

преди 12 години

"...народните представители на ГЕРБ е имало и идея да напуснат демонстративно, докато опозицията представя мотивите за вота..." Защо не напуснат изобщо и завинаги Парламента, другите органи на властта и страната. Да се заселят в африканските джунгли, тяхната леля (БСП) гербава....

35

Анонимен

преди 12 години

Няма смяна на властта, щом няма нито един осъден . Бойко е популист, щом предишните са окрали държавата , защо няма промяна в адреса им ?!

34

Ристо Мотористо

преди 12 години

Разбрах те ли от къде Цецо е взел пари за апартаментите, от 1 000 000 левовият хонорар на Доган и от акциити в *** газ на Р.Овч ;)Какво ще кажете "другари"

33

до 36

преди 12 години

Само Герб ли искаш да изметем?

32

Анонимен

преди 12 години

Сегашната криза няма аналог в новата история на България. През 1997г. беше изкуствено предизвикана и беше голям глад в частния бизнес, но поне здравеопазването и образованието бяха още безплатни. Няма друг такъв кошмар в живота на средно статистическият българин.

31

Анонимен

преди 12 години

Въпреки комсомолците на Кутев тук , Бойко просто ще ги размаже и на следващите избори За първи път имаме едно нормално правителство , имаме един министър на МВР който реално се бори срещу престъпността , а не да ходи на срещи с мафиоти за да им дава информация като Р. Петков например

30

Контра - Атака

преди 12 години

След като цяла година плашеха Олигарсите, че ще въведат ДАНЪК-ЛУКС ...накрая Борисов, Сидеров, И. Костов и М. Димитров ...леко и тихо взеха завоя, и въведоха ДАНЪК-КОЛИБА за бедните българиНо вижте сега - "Опозицията" - Доган и Станишев, също си мълчат за "Данък-колиба" ... Разбирате ли ми намека ?

29

павли

преди 12 години

Приканвам всички пишещи във форума да се съберем пред Нар.събрание във вторник и да изметем тази *** ГЕРБ.Нова конституция и ясни правила.За 2г. в Румъния/Мангалия / има 3-*** бивши министри и7зам.министри осъдени,а в България се чешим още по ***.Прав е бил Захари Стоянов: ,,*** сме.,,Докога тези ***-депутати ще ни разиграват?

28

Цецо шлифера

преди 12 години

Пътнико "свиден", пътнико гербав! Заминаването ти може да се отложи, но е неизбежно.

27

Samo minavam

преди 12 години

Тези,вече са ми безинтересни.Банда морални ***,облечени във власт,избрани от оскотял от немотия народ.Горко на победените.

26

как вървят апартамен

преди 12 години

Цецо, как вървят апартаментите на пазара?

25

Контра - Атака

преди 12 години

За 10 години са унищожени 1 милион етнически българи Това показват резултатите от преброяването. От 6 млн. 600 000 през 2001 г., на 5 600 000 сме спаднали сега.В същото време броя на *** от 370 000, се е вдигнал на над 1 млн., като се вземат предвид тези почти 700 000, които УЖ не искали да кажат какви са по националностТова е резултата от Управлението на Кобурга, Доган, Станишев, Седефчо, Борисов, Сидеров, И. Костов и М. Димитров през последните 10 години. Не случайно, НИТО ЕДИН от горните не е етнически българин

24

политическата полици

преди 12 години

Когато политическата полиция на ЕТ герб контролира със сересета обществото, това е диктатура. Когато гражданското общество контролира МВР-то, това е демокрация!

23

експертно правителст

преди 12 години

Алтернативата е експертно правителство, ориентирано към приоритетните цели на нацията. Поставят им се цели и срокове за изпълнение, с критерии за оценка. Ако постигнат целите, им се заплаща и остават на работа. Ако не изпълнят целите, се заменят с други, например швейцарски експерти! На политиците трябва да им се забрани достъпа до сградата на правителството и на парламента и да им се отрежат субсидиите!

22

умрели коне

преди 12 години

Т.н. герб залага на куци, кьорави, глухи и умрели коне, като Цецо Лажецо и някоя си Попова...