189

Анонимен

преди 12 години

toq e nai dolniq i gnusen chovek ! Mazen podmazvach.

188

поля

преди 12 години

Като се има предвид тая тежка процедура колко много зависи от некви съдии (справка: в закона за кадастъра), и като се има предвид красотата, неподкупността и независимостта на нашите съдии, оправдавам беззаконието!:-)ако въобще е вярно де

187

ivan

преди 12 години

Пак ли ти бе утрепко долна се изказваш неподготвен .Дали е законна ели незаконна важното е че е има а ако бяхте вие крадливите *** на власт щяхте да имате само вие пари .Никога комунизам

186

Анонимен

преди 12 години

Много си прав 187.Прави нещо - грешки.То май някои са умишлени а само изглеждат като грешки.Ако не мине номера се завърта на 180 градуса и то по няколко пъти на ден.

185

Анонимен

преди 12 години

Станишката в момента е най-големият клоун в България. И челна стойка ще се научи да прави, само и само да привлече внимание, ама никой вече не го бръсне за слива...

184

до 188

преди 12 години

може да ги е загризала съвестта...

183

Анонимен

преди 12 години

Той и Станишев е незаконен... Стана премиер с един купен глас "ЗА"... и то при мандат, връчен на ДПС!

182

Анонимен

преди 12 години

По принцип статията е много благодатна за евтините позитански клакьорки, ама издишат нещо... изчерпахте ли се, другари?

181

Анонимен

преди 12 години

Като гледам коментарите преобладават може би на 99% против Станишев, което ме радва ужасно много и се надявам, че предвид това няма как повече такива мазни типове да ни управляват. Не че Б.Б. не направи МНОГО грешки, но поне правят нещо за разлика от въпросният г-н, които само знаеха действие изваждане! Долни, мръсни червени убийци на българският народ. И горките пенсионери им вярват, то само те им останаха или по-точно само те са им от години!

180

РЕКЛАМА

преди 12 години

Съси Хамстера ,търси ...власт!Спомням си преди изборите ,как Съси и Доган се подсмиваха на Бойко ,и после ........шах -и- мат!

179

Обективен

преди 12 години

Направи ми добро впечатление, че в днес.бг всички дружно "благославяме" другаря СтаниШеф и неговата партия! Нека на предстоящите избори и на всички следващи излезем и изритами тия подли комунисти от управлението на България! Никога повече БСП и ДПС на власт в майка България!!

178

Анонимен

преди 12 години

Спомняте ли си репликата на Б.Борисов която неведнъж е казвал.....МНОГО ГИ Е ЯД!!!!!!колко е прав само.яд ги е защото си мислеха че герб ще се провалят.ДА АМА НЕ!!!и знаете ли кой плюват по сегашното управление.тези на които им секна далаверата.корумпирани лекари,полицаи ,магистрати.дребни и едри разбойници ,крадци ,измамници и не на последно място ВЕЧНИТЕ НЕУДАЧНИЦИ които са против всеки и всичко.

177

Кутев

преди 12 години

Не са законни, защото не са снимани! Разбрахте ли? Ходете пеша докато не дойде Серго да ги снима и да ги вкара в кадастъра. Пак на него се падна най-тежката задача!!!!

176

И ОЩЕ

преди 12 години

"ХАИН БОАЗ',........СЪЩО НЕ Е НАНЕСЕН В КАДАСТЪРА .....!ШО КЕ ПРАИМ СЕА?

175

Анонимен

преди 12 години

Е хубаво де, като ги свършат и ББ като им резне лентичката и ще станат законни, ти какво се косиш. А кой ли те и пита, скатавай се там докато можеш, че Пръвката скоро се връща и ще ти нарита ***. Аре у леооо, както беше споменал някой по долу.

174

Анонимен

преди 12 години

Много ми е чудно на разсъжденията ви.Когато ББ говореше абсолютно същите работи за едни други участъци ръкопляскахте а сега за същите неща от СС плюете.Имам чувството,че ако ББ ви каже за едно л.йно,че е пържола и вие ще го изядете.Толкова сте влюбени в него и му вярвате безрезервно.

173

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ доказа, че БСП са излишни. Дори вредни!

172

лудия

преди 12 години

Хахавия *** съвсем изпростя!Явно се чувстват безсилни и отчаяни-значи ими надежда да ги изгоним,гадните *** и комунисти от управлението поне.В затвора няма да ги видим престъпниците-нали си ги пазят и Велчев,и Л. Груев другите съдии.

171

люта битка

преди 12 години

Станишев вече превъртя.Ще се избият вече в тази тяхната партия едни други.Боят е между Станишев и Първанов за мястото му.На конгреса им след изборите се усеща,че ще слагат Първанов на него щот му се провали АБВ-то и требва да се реанимира БСП-то.

170

Анонимен

преди 12 години

Колко е забавен Сергей, като няма власт :)