85

сащ

преди 12 години

в сащ има бездомни ама са дружелябни не като в българия

84

desq

преди 12 години

БРАВО!

83

Пацо

преди 12 години

Трябва да ги избият до последното и то с възможно най малко средсва. За една нощ за да не могат да се разбучат природозащитниците. Ей така ще се оправи проблема приличаме на *** катун, на орианталска *** а не на европейска столица. Ама всички лапат пара от тая работа включително фондациите защитаващи *** ама балъците им вярват.

82

ТВ

преди 12 години

Не знам какви хора пишат тука, но в нашата жилищна сграда, както и в околностите никой не мрази уличните и никой не иска да ги трепе и трови. Лошото е, че пак са изхвърлени нови. Имаме три постоянни, сега са се появили 2 малки... Това си е 67% увеличение - и след последното преброяване, което казва около 9400, ако се пренесе механично - стават около 15 000!!!. Откъде идват новите е въпросът... Като се реши тоя въпрос, ще заработи и програмата.

81

Кретенът Бейлис

преди 12 години

Вещият по всички теми и очевидно човек без работа Бейлис отново се активизира, за да ни припомни своята ограниченост и липса на възпитание. Пич, ние си те познаваме, не се престаравай...

80

Евтаназия!

преди 12 години

Евтаназия за кучета и кучкарите!!!

79

КУЧКАРИН

преди 12 години

САКЪН!

78

GIB

преди 12 години

До всички, които защитават бездомните кучета: Като сте толкова грижовни и добри, защо не приберете вкъщи 2-3 от тях и не започнете наистина да се грижите за тях??? Май сте силни само на думи... ЛИЦЕМЕРИ!Да се въведе евтаназия за всички непотърсени бездомни кучета. Тогава ще видим колко "кучелюбци" ще си мръднат дебелите *** и ще докажат с дела претенциите си за благородно и хуманно отношение!!! А сегашното положение е мъчително не само за хората,но и за самите кучета...

77

бай Курти

преди 12 години

Спокойно, Бойко е разрешил проблема, след като откри магистралата до Перник... Сега само остана кучетата да се хванат и да се закарат там

76

Бейлис

преди 12 години

77, няма кво, сори. 76, далтонист, лягай да спиш и ставай за училище.

75

LoL

преди 12 години

Такива програми слушаме от 20 години... Факт е че в момента бездомните кучета се увеличават. Животните не са виновни, че стопаните им са животни. Аз много обичам кучета, но в градкса среда бездомното куче е разпространител на болести, приучава домашните кучета да вият нощем, а недай си боже глутниците бездомни кучета могат дори да бъдат заплаха за живота на хората. Като има толкова кучезащитници (на думи) в София, като ги слушам ако всеки си вземе по едно бездомно, те няма да стигнат за всички..

74

Нека гледаме реално

преди 12 години

Проблема е сериозен всички сме наясно, че кучетата немогат да останат на улицата това е факт. Проблема е как този проблем да се реши малко или много трябва да бъдат убити част от тях, но да има възможност за осиновяване на много от тях. Проблем са и домашните любимци, всяка сутрин техните стопани съсипват парковете като пускат своите любимци, за да си свършат работата, а после децата отиват да си играят по тези места. Така че ако искат любимци ОК но с лопатата и шишето с тях сутрин! Иначе глоба!

73

Бейлис

преди 12 години

74, едно куче живее 11 години стига да не хване някоя гадна болест и да се храни редовно. До сега не съм виждал умряло куче на улицата

72

ktuik

преди 12 години

До 67 Това е само един от проблемите и той е тема на статията, така че в момента, ако не си забелязал, се коментира този проблем. Има и много други проблеми, но това е ежедневието тук за съжаление. В някои държави дори няма аларми на колите, за да дразнят спокойствието на хората, за да не преживяват стрес.

71

juk

преди 12 години

София ще остане без Герб на 95% през 2016, а още тази есен и без Фандък и то на 100%.А който избие мастиите на 100% за един месец ще изкара 3 мандата като кмет, освен ако не стане президент, както стана в Румъния.А ти, бейлис червен, замълчи, че си жалък кучкар

70

Боби

преди 12 години

"Тате рече че ще ми купи ми колело!Ама другия път".

69

Пич

преди 12 години

"но на кучетата ще им трябва още до 10 г. за да умрат от естествена смърт."Аа, да бе, още 20 години ще им трябват. Това да не са ти домашни кучета? Навън кучетата ако докарат 6-7 години, това е постижение. И проблема не се изчерпва само с кастрация. Хората непрекъснато изхвърлят кучетата си на улицата и идват нови и нови попълнения. Това е безкраен цикъл. Трбява строг контрол на домашните кучета също - регистрация, данък, контрол от раждането до смъртта.

68

Бейлис

преди 12 години

72, да те евтанизирам и тебе искаш ли? Е няма да е с инжекция ама...

67

Анонимен

преди 12 години

ТОВА НЕ Е ВЯРНО! Ще ги кастрират всички (евентуално) до 2016 г., но на кучетата ще им трябва още до 10 г. за да умрат от естествена смърт... което прави грубо... 2026 г. ... полутиците искат да ви метнат за зелен хайвер, а вие им вярвате! Евтаназия, както е в целия свят, ама не, в БГ трябва да се перат пари и да се пълнат джобове!

66

Бейлис

преди 12 години

Тя е луда, ама това не променя факта че 90% от населението на България са ***, селски тарикати, НЕджентълмени и простаци.