58

666

преди 12 години

Откровенната дебилност на онова дето се води примиел отново грейна с неподправимия си блясък. Днес са ни спестили прозренията му. Фундаменталните. Лошо. Да цитираме *** в пълния му блясък. За да се шуми около тези партии те правят интриги, правят си взривчета, докато ние откриваме магистралиМагистралният ентусиазъм на БъБъ съчетан с видимия дебелитет става опасен за държавата. След подобно заявление, в някоя по-нормална държава премиерът и ще отлети с трясък по-силен от този пред офисите.

57

Анонимен

преди 12 години

Омраза. Това беше идеологията на ГЕРБ. Омраза. Страх. Подлост. Лицемерие. Мъст. Подчинение. Параноя. Масово следене, слухтене, душене и доносничество. Това беше политиката на ГЕРБ.....Обект на тази първобитна омраза бяха Престъпната банда и всички, наричани презрително Ентелегенти.....

56

Анонимен

преди 12 години

Аз пък мисля, че е дело на ГЕРБ за отвличане на вниманието от цените на бензина, на хранителните продукти (и тяхното съмнително качество ) , за това че е време за почивка, а ние си я караме у дома , на село или в соц. вилата. За безработицата, която никой не може да каже колко е точно и много други проблеми, които правителството само се прави,че решава с много реклама, но това не може да се скрие. Ние сме на края на веригата.

55

US,BEL,ENGL,HOLAN ..

преди 12 години

ПО -ДОБРЕ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА ОТКОЛКОТО ДА СЕ ВЪРШАТ ТАКИВА ОПАСНИ АТЕНТАТИ ЗА СПЛАШВАНЕ .ВЕЧЕ МНОГО БЪЛГАРИ СА ИМАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ В ПОЛИЦЕЙСКИ ДЪРЖАВИ .ТАМ ТОЛКОВА Е ЛОША ПОЛИЦЕЙЩИНАТА ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ЗАВРЪЩАТ В РОДИНАТА СИ ,КЪДЕТО ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА САМО СЪС ВРЪЗКИ ,РОДНИНИ , ЗАПЛАХИ И ВЗРИВОВЕ !!!!!ДОКОГА ТАКА БЕ УМНИЦИ УПРАВЛЯВАЩИ В ПАРЛАМЕНТА ???? ДОКАТО СТАНЕТЕ ЕДИННИ ПО ВЪПРОСА ЗА ПОЛИЦЕЙЩИНАТА В ДЪРЖАВАТА , ВСИЧКИ ЩЕ БЪДЕТЕ ВЕЧЕ В НЕБИТИЕТО !!!!

54

Анонимен

преди 12 години

В скоро време очаквайте подобна снимка на тиквата в колата, разстрелян от приятелчетата си мафиоти.

53

плюк до 38

преди 12 години

А, ти къде чете доклада,ч е си сигурен? В тия медии и пресса, закупена от разни ДПС-арски и др. хорица, се пишат какви ли не неща, включителон и дезинформация. Прессата тълкува нещата според личния си възглед. Дай доклада и ще видим какво пише вътре! А ти защо считаш,ч е в Уикилийкс и др. се пише само истината? Тия неща са понякога нарочно пусната дезинформация за човек или група.

52

Анонимен

преди 12 години

народе български,не разбирате ли какво става в България!!!!ОПОМНЕТЕ СЕ ХОРА!!!управлявят ни мутри,рожба на ДС и БСП,децата ни напускат родината,икономиката е разрушена,в псевдопарламента фактор и гаранд за това управление е партийката на един шизофреник,депутати са родственици на 500год. ни поробители, останалите са шайка разбойници,чиито бащи строяха светлия комунизъм с терор и страх!!!ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ВСИЧКИ ТЪРТЕИ ОТ НС,ДА ИСКАМЕ ДА СЕ ИЗДИГНАТ КАНДИДАТУРИ НА МОЖЕЩИ И УМНИ ХОРА!!!

51

do 40

преди 12 години

Може, може ... човек може много точно да прецени какво става в държавата, ако има поне малко интелигентност и култура. извън чалга-културата, псувните и тупата омраза в която е изпаднал бедния народ.и това което става не е добре за никoй друг, освен за тези които получават дебелите пликове с пари във властта.

50

езоп

преди 12 години

едно време на тия им викаха диверсанти, а сега им казват обединена опозиция!

49

Анонимен

преди 12 години

Вече 67 години цяла България страда заради ГЕРБ

48

koi?!

преди 12 години

a.petrov ;)....toi e na "systezanie za da spe4eli..."

47

спонсор

преди 12 години

Търсете бомбаджиите в списъка на спонсорите на МВР!

46

Анонимен

преди 12 години

България ще се оправи, когато Бойко Борисов Тикваров падне от власт.

45

Анонимен

преди 12 години

Терора от комунистите ще продължи още дълго. Те така са обучавани.

44

Анонимен

преди 12 години

този на снимката има тъмно минало,мрачно настояще и никакво бъдеще

43

ТТ

преди 12 години

казана на българите в ада нямало капак ......

42

Анонимен

преди 12 години

за тия от "Галерия" стана много късно другарю премиер,как може отговорен човек да коментира преди да е приключило разследването,и това а ко не е храна за овчите мозъци.........................

41

Анонимен

преди 12 години

Бойко да не се притеснява за Брюксел, защото Европа отдавна вече му няма доверие. Америка все още го подкрепя, но тя би подкрепила всеки който и пази интереса, дори и той да е отявлен диктатор.

40

Ivan Grozni

преди 12 години

С толкова мутри, милиционери и комунисти във всяка една партия в парламента... с толкова мнгог ***, алчни паляци и мекерета - вече не може да се прецени едно такова нещо истинско ли е, диверсия ли е, самореклама ли е...

39

Анонимен

преди 12 години

Отново е Яне ! Той ръси толкова обиди към правителството и явно вече иска и да го охраняват за да е център на вселената.