483

Анонимен

преди 12 години

Ние сме честни и достойни хора, увери Борисов, говорейки за себе си, за правителството и партията си, като в същото време се разсмя искрено и силно.

482

OoOoO

преди 12 години

Докато не се разкрие,кой стои зад тия атентати можем да си говорим каквото ни е кеф.Дали са били от Герб или не,времето ще покаже.Доста време отмина от първия взрив,разкрити няма.Това ме навежда на мисълта,че някой не си върши работата ,както трябва!?Така че засега,чисто Цвъцко си е отговорен за взривовете!Дали с бездействие или действие,прикриващо истинския извършител....вината е на МВР!

481

Яне

преди 12 години

Много обичам думата "флашка", напомня ми на нещо, което обичам да късам със зъби от седалището на Трактора

480

Анонимен

преди 12 години

МУТРЕНСКАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ СТОИ ЗАД ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АТАКИ !!!

479

Анонимен

преди 12 години

Герб напълно се е сринал подкрепата за него е 1 на 20 души. Само платените драскачи непрекъснато цъкат по няколко плюсчета.Закъсвацията на Борисов в интеренет е голяма.

478

Анонимен

преди 12 години

Dovechera po televiziqta Cvetanov shte se poqvi da obqsni kak e stanalo nali toy vsichko znae predvaritelno

477

Анонимен

преди 12 години

НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГО КАЖЕ НО ТОВА Е САМО РАБОТА НА ОКТОПОДА

476

Анонимен

преди 12 години

Ей онзи дето ни беше оприличил с тоалетна си е много прав .Представяте ли си как гледат от Европа на тези взривове?Туземски методи ползват тук някои болни мозъци.

475

хахаха

преди 12 години

Бойко може да е мутра и всякакъв,но не е глупав.Елементарната логика показва,че той няма НИКАКВА изгода от тези взривове,който мисли обратното значи не може да мисли

474

Питащ

преди 12 години

Е убу де, и аз не го кльопам нещо БиБи. Че нещо не му е чист косъма говори сам по себе си факта, че Стоичков пак се разпищоли и набра скорост в публичното пространство, демек - стана "инвеститор" дагае..м!Само да питам: убу, бутаме го БиБи, и кой слагаме после? Костов или Янето? Аз викам Янето, оти Костов сме го пробвали. Може да се избира и между Сакса, Сранишко, Доган и Волен. Аз съм за Волен, оти още не сме му яли гов*ното. Ааа, забравих Мартичнчо, с външен министър Надка de Garaage... :)

473

Анонимен

преди 12 години

Рядко влизам в този сайт и то с право. Нямам никакво намерение в бъдеще да повторя тази своя грешка и да го посетя отново. Никаква журналистика не откривам тук, а само провокативни и целенасочени публикации. Приятен ден и всичко хубаво.

472

никола

преди 12 години

Само ви моля не правете коктейли /***/,че КОЖОДЕРИТЕ от Лукойл ще кажат че се е повишило търсенето на горива и ще вдигнат бензина с 1лв. да, да с лев та после да има да свалят с по 0,02лв. и тогава ТИКВАТА ще ни каже че цените падат ли падат, и то при НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ,а сега по сериозно за бензина и дизела,ЗАЩО НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ОНЗИ ЛАКЕЙ СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ ПОПИТАТ ЗАЩО СЕ ВДИГАТ ГОРИВАТА,А ПЕТРОЛА ПО СВЕТА ПАДА,ЗАЩОТО ТУК Е БЪЛГАРИКЯ, ТУК СКОТОВЕТЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ,А ПЛАЩАТ ЛИ ,ПЛАЩА

471

Анонимен

преди 12 години

САМО ГЛУПАЦИТЕ ВЕЧЕ СЕ ДОВЕРЯВАТ НА ТАКИВА КАТО БОРИСОВ И СТАНИЩЕВ ДЕЦАТА НА БКП.

470

Анонимен

преди 12 години

да 474Прав си.Страхът ръководи света.Е и парите и глада,но страх ако има си е друго.

469

мнение

преди 12 години

Няма ли да дойде някой млад човек в политиката и да каже: "Да забравим миналото, да работим за нашите деца. Нека те живеят в по-добър свят и да не ги тормозим с нашите проблеми!"?Двадесет и две години само плюем по всичко около нас, а никой не пожела да се обединим в името на хората и на бъдещето ни.България има нужда от производство и сигурност на населението. не от политически театри.

468

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са история - на никой не му пука за титаничните битки с престъпноста на Цветанов или за рязането на лентички от Боко.Хората живеят зле и тва е достатъчно.Като се замисля и по времето на Жан не беше толкова зле...Тия са несравними! 2 милиона работещи бедняци крепящи държавата с трудът и данъците си -ей го калпавият човешки материал.Докато *** са "гласоподаватели" -ей го и електората...Как ще ги разделят с другите лешояди е интересно? *** гласове ще минат 150 лв. Премиерът вече е уволнен! От народа е уволнен , не от политиците ! Пък дори и този народ да е материал , кучета и други мили думи с които Бойко го наричаДОСТАТЪЧНО. ДА ВЛИЗА СЛЕДВАЩИЯ.

467

Анонимен

преди 12 години

еее тук наистина имало платени коментатори. Бях чувал за това, но след като прочетох внимателно всички коментар-вече съм убеден в това.

466

МИРО

преди 12 години

София винаги е била против Пловдив да се развива - ДЪРЖАВАТА

465

Анонимен

преди 12 години

Sega kato kaja che bulgarite ste oshte s robsko mislene shte mi se sardete,ama ne e li taka kajete mi,Bulgariq veche zaprilicha na Uganda

464

Анонимен

преди 12 години

За съжаление виждам, че бомбите са постигнали целта си, да разделят и противопоставят един на друг българските граждани.