41

Анонимен

преди 12 години

Калине бе ти като си безпартиен,какво ръсиш сол на всякъде.

40

Анонимен

преди 12 години

ако гербаджиите отнемат лизензите на мтел и лукоил и им гарантирам още един мандат

39

Анонимен

преди 12 години

Кьор фишек.Шофьорите на цистерни се смеят в Лукойл. Такава бутафорна акция не са виждали хората. Митничарите проверявали цистерните. Какво проверяваш бе?Та нали каквото излиза от завода е минало през брояч,държавен кантар с кантарни бележки и е вързано с фактури. Ако има измами търси ги на нефтопристанището в с.Росен там са складове,баки разтоварище.Там танкери влизат и излизат и никой нищо не знае.Танов прави камуфлаж на Б.Б.за пред пресата. Б.Б. и Златев са авери, забравихте ли Мишо Бирата.

38

Червен и прост

преди 12 години

Ми той Боко им казва ,ама те дали четат и слушат, май не е ясно.!!!

37

bvb

преди 12 години

Цветано май ще трябва да се замисли сериозно как да ОПАЗИ Танов след това защото е явно че цените на горивата в БГ са нереални и изкуствено завише с помоща на малките вносители на горива които просто обслужват Лукойл. И когато това стане явно на някой в Лукойл ще му истине мястото.

36

Korias

преди 12 години

Голям камък хвърли,голяма дума не казвай.Този тотално е изперкал.В бюджета влиза само от Лукойл месечно около 2 милярда лева.Колкото и да са нередовни,никое правителство няма да си отсече краката и след това да лази.Ще и съставят някакъв мижав акт,ще им дадът време да си оправят бакиите и те така.Всичко е прах в очите на хората-виждате ли пред закона всички са равни.ДА БЕ ДА

35

Анонимен

преди 12 години

Ей като почнат така: БОКО да каже.Ами ето бе комуни днес точно това стана той ви казва за Лукойл.Нали питахте за В.Златев.Ето днес разбрахте ли какво стана?Герб не бръсни никой,тва да ви е ясно.

34

Анонимен

преди 12 години

Танов внимавай , ще остане без лиценз , ама да не те вземе ББ на екскурзия до Япония и на татамито ще хвъркат копчета , тиранти .........

33

Анонимен

преди 12 години

яснооо следващият премахнат от кабинета става Танов.... Бойко му се обажда, казва му , няма тука сега да натискаме интересите на Лукойл, и ....довиждане!

32

Анонимен

преди 12 години

Браво бате и аз мога дарежа ленти внаги съм си мислил че не си един от тях но уви започваш да заприличваш на тях още повече поне да не беше покъзно ! прикрий това нещо което го правиш поне ние да имаме маничката надежда която е останала в сърцата ни че ще ни оправиш държавата !!

31

gcmerj

преди 12 години

ако това стане най-накрая цените ще паднат.

30

Калин

преди 12 години

БОКО ДА КАЖЕ КАК СЕ СМЕНЯ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЗЕМЯ .. И КАК СЕ ДАРЯВАТ ВОЕННИ СКЛАДОВЕ НА НОВОСФОРМИРАНО ГОРСКО СТОПАНСТВО ..КОЕТО РАЗБИРА СЕ ПО СЛУЧАЙНОСТ СКЛЮЧВА ДОГОВОР С ЛУКОЙОЛ :) КАКЪВ Е ПРЕДМЕТА НА ТОЗИ ДОГОВОР ОБЛАСТНИЯ НА ШУМЕН МЪЛЧИ УЖ ГЪРБАВ ГРАЖДАНИН ЗА ЕВРОРАЗВИТИЕ :) БОКО ТИ И ЗЛАТЕВ ДА СТЕ БИЛИ НА СВАДБА ПРЕДИ ГОДИНИ НА ШЕФА В СЯНКА НА ВЪПРОСНОТО ГОРСКО? МИРИ МАЗНИЯ КОЛКО ЛОВНИ СЕЗОНИ ОТКРИВА, ТАМ ТИ КОЛКО ПЪТИ ХОДИ ВЪВ ВЕНЕЦ? И КАКВА Е ТАЗИ ВИЛА КЪДЕ СЕ СБИРАТЕ МУТРО! БАЩИНИЯ?

29

анонимен

преди 12 години

А Защо НЕ???Щом има правила които не се Спазват!!!кой е по-голям? Държавата или Лукойл?

28

Анонимен

преди 12 години

Тя идеята може да е супер.,важното е да сме против ГЕРБ.подпис:БСП и ДПСТрябва да се реве.

27

Анонимен

преди 12 години

"Според вицепремиера, дори това да се случи, в страната няма да настъпи криза за горива." Дянков е наивник. Тано никой не го брои. Това изобщо не може да се случи. Ако това се случи (хипотитично), Борисов няма да е премиер, а Дянков ще бъде обикновен чиновник с оранжеви ръкавели в "някоя" световна банка.

26

Анонимен

преди 12 години

Ей комунисти,вие все ревете бе.За добро или за лошо, вие все вашето си знаете.хи хи хи хи хихиихихииииииииии

25

Анонимен

преди 12 години

то че сме тъпоумно племе..ама тоя мутраген и митническия мошенник кроманьонеца танов тоя път се *** от простотия,,,то 20 години ни лъжат//но тъпоумните гейбери този път като за 1 април..

24

pi4a

преди 12 години

Няма нужда от пресконференции, то цената на бензина отговаря на всички зададени от теб въпроси. Цената се вдига, дори без да е отнет лиценза, а батко ти Дянков си мисли, че тука е Грузия, където е бил основен консултатн. Виж ги къде са след неговите консултации и пак ела тука да ни обесняваш кое заради кой и кога. :-)

23

ей комуни четете

преди 12 години

Лукоил ако не изпълни изискването да върже измервателните си уреди със системата на митниците.Може и да ги върже бе.Иначе Баста.

22

Пламен

преди 12 години

Танов: "Лукойл" може да остане без лиценз...МОЖЕ, Танов, МОЖЕ, ама НАДАЛИ. Митничарите не са по-добре от полицаите, дето един камион с праскови не могат да опазят...