592

Анонимен

преди 13 години

Мутра си, по излъчването ти личи Бойко!

591

ДО 600

преди 13 години

не пиша Български Народ,защото ще е подигравка!Пожелавам ти да духаш шланга му цели три мандата!

590

Анонимен

преди 13 години

Бате Бойко е голяма ТИКВА! Народа ще си каже думата, след време!

589

Merry

преди 13 години

За първи път имам намерение да гласувам на парламентарни избори - ще помогна с един глас да го махнем тоя!

588

Анонимен

преди 13 години

599, казах ти вече, че не си наместник на Ванга. Ти си *** на биологично ниво и няма нужда да те заблуждавам - ти си достатъчно заблуден. А самочувствието си го имам и за целта не ми е необходим кумир. Още по-малко пък Тиква.

587

Български Народ

преди 13 години

Борисов, назначавам те на длъжността Премиер на Република България за още 3 /три/ мандата!!!...

586

Анонимен

преди 13 години

593.няма какво да ми се обясняваш.За мен нещата са съвсем ясни. Имаш някъв криминален бизнес,с нещо ти пречат ББ и ЦЦ. Ние трева не пасем. Кого се опитваш да будалкаш още? За толкова хитър ли се смяташ? Не си. Да ти имам самочувствието!

585

Анонимен

преди 13 години

Ние воюваме срещу неправдите само във форумите, а на улицата сме като страхливи мишлета! Заслужаваме съдбата си!

584

Анонимен

преди 13 години

Защо ли не вземем да изнесем извън БГ някой много умен ПОЖАРНИКАР, а ще изнасяме ЛЕКАРИ?Трябва да си много болен за да ти мине през болната глава подобна идея, ПОЖАРНИКАРЮ!

583

Анонимен

преди 13 години

584, две години уважихме избора ти. Сега, като се видя, че изборът ти не струва, какво? Да чакама страната съвсем да се срине ли? Или искаш да кажеш, че продължаваш да стоиш на своя избор след всичко това, което и петокласник вече вижда? И още нещо. Освен тебе, аз също имам право на избор и моят избор е - Мутрата вън от властта. Не може! Не става!

582

Мирко

преди 13 години

Бизнесът е оставен на произвола на съдбата. Предприятията уважаеми г-н премиер, са реалните работодатели и реалните данъкоплатци. Ако не знаете да ви кажа, че в цяла Европа подкрепиха производствата и търговията било с безлихвени и или ниско лихвени кредити, големи гратисни периоди, директно субсидиране на покупки (при новите автомобили) и така нататък. Тук само нови и нови простотий като, по-висок акциз, нови касови апарати, постоянни глоби от НАП, невръщане на ДДС. За банките да не говорим.

581

Анонимен

преди 13 години

Анонимния 588. Ами нали точно в това е проблемът бе човече. За пръв път някой се опитва да прави нещо. А някакви тъмни кръгове от хора не иската да се прави нищо,искат още хаос,беззаконие и безнаказаност да има в тая страна. 20 години им се услади това беззаконие и липса на закони и съдебна система.ЗАТОВА са срещу БОЙКО. Не защото нищо не върши,а обратното защото се опитва да върши и промени нещата. А някои хора тук не искат това. Може би им плащат затова от Анкара или Белград или някой друг.

580

Анонимен

преди 13 години

577, достатъчно внимание ти отделих. Ако нищо не си разбрал (а виждам, че е така), няма как да сляза на твоето ниво и да ти обяснявам с думи прости. С дървени глави не споря - направо им го казвам. А те - ако разберат - добре. Ако не разберат - проблемът си е техен.

579

Анонимен

преди 13 години

Опозицията, като не иска да се обедини и да свали Бойко по парламентарен път, ще го стори гражданското общество.

578

Народът

преди 13 години

Б, УВОЛНЕН СИ!

577

Мнение

преди 13 години

Народа отдавна те е уволнил, но ти се държиш, като *** и не искаш да си тръгнеш. Махайсе бе Борисов, махай се. Сили не ни останаха да те търпим.

576

аз

преди 13 години

До 586:Браво, аз също мисля, че доста безмозъчен и лош материал ни управлява, като се започне от този ***!

575

Анонимен

преди 13 години

Аз виждам нещата така: ГЕРБ не са идеални, имат още много да учат, но се строят магистрали, детски градини, спортни зали, музеи, спонсорира се българско кино, осъждат се престъпници, тук-там се чистят кадрите на ДС. Има и кусури разбира се, като здравеопазване, но за първи път от двайсет години някой ИМА ЖЕЛАНИЕ да направи нещо. Затова и гласът ми отива за ГЕРБ.

574

ДО 584

преди 13 години

НЕ СПОРЕТЕ , ЯСНО Е ЧЕ НЕЩАТА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПЯТ КАК И КОГА ЩЕ БЪДЕ МАХНАТ ПРЕМИЕРА Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ.СЪС СИГУРНОСТ ОБАЧЕ НЯМА ДА Е С ПРЕВРАТ.ОБАЧЕ ..... СЕ ОЧАКВА ПРЕВРАТ АКО ТОЙ ЗАГУБИ ВЛАСТТА И БЕЗ ТОВА РЕЖИМА ВЕЧЕ Е МИЛИЦИОНЕРСКИ ....НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ДОЙДАТ СИНИ КАСКИ

573

Анонимен

преди 13 години

За герберите ние сме комунисти-червени и сини,бизнесмени-крадци,ако сме безработни,сме неквалифицирани,ако ни е малка заплатата-също.Ние сме неграмотни,бездарни и тн.Когато плюят по Станишев,Доган,Костов не ме засяга лично-те да носят своите отговорности.Но когато плюят по мен и други като мен,го взимам лично.Апартаментаджии,калинки,лъчковци,мутри,ченгета,неграмотници и други видове крадци да ми дават дефиниции?!? Няма да стане.Бандюги мръсни ,няма да стане.Ще ви изринем!