225

Те това е

преди 12 години

Бойко се гаври със студенти: Ставайте овчари!Знаете ли колко много се търсят овчари в момента, а родните студенти се дърпат да стават овчари, защото били IT специалисти, възмути се Бойко на наглостта на висшистите.Знаете ли колко много се търсят овчари в момента?! Агнешкото в цяла Европа е кът. А родните студенти се дърпат да стават овчари, защото били IT специалисти, възмути се Бойко Борисов на наглостта на висшистите.Е, прав беше, като каза преди време, че българите сме мързелив народ! Гладни стоим ама не садим картофи. Безработни сме ама не пасем овцете! А в същото време хиляди добичета стоят и чакат своя овчар, който да поведе стадото.И не подхождайте с недоверие към съвета на Борисов! Да си овчар е отговорна работа, но и доходоносна. 800 лева получават хората на тази длъжност! Работното време също е много удобно сутрин се започва от 5 часа, доят се добичетата, изкарват се на паша докъм 19 ч вечерта, а след това отново се доят около 2 часа. 16 часа от денонощието са ти плътно заети, и си доволен, че и прясно мляко имаш. И вълкът сит, и агнето цяло!Все още не се уточнява дали е необходим стаж, за да станеш овчар, и какъв трябва да е успехът от дипломата ти за висше образование. Това предизвиква и смут сред студентите, които в момента учат Право. Те са силно притеснени, че с това образование няма да бъдат допуснати на паша, тъй като не са достатъчно квалифицирани за овчари.Но висшистите се обидиха на нестандартното му предложение. Това е жива гавра със студентите на България! Първо иска да ни задължи 5 години след завършване да не работим в чужбина, а сега ни праща на полето с овцете. Затова ли учих толкова много и дадох толкова пари за образование за да стана овчарка, възмущава се потребителка в интернет.Дядо ми навремето все ми говореше: Учи, за да не пасеш само патки един ден!. Сега, ако чуе Бойко, ще се обърне в гроба, пише друг висшист във форумите.И все пак, щом Борисов наистина иска да убеди висшистите да пасат овце, първо сам трябва да излезе на паша ако българите тръгнат след него, значи става за овчар. Иначе студентите не пасат трева!

224

ЦОЦКО

преди 12 години

Егати и гнусната полицейска държава не е истина.

223

CVETANOV

преди 12 години

A KAJETE SEGA-KATO VKARAM TOZI GEI V ZATVORA KAK DA OBQSNQ NA HORATA 4E TRQBVA DA LEJI V JENSKIQ ZATVOR.

222

Istinskite ubiici

преди 12 години

Адв. Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!Днес се получи имейл от известния софийски адвокат Момчил Добрев. Получих заплахи за смърт от близката на Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Прилагам и документ, който е сканиран с входящ номер в Министерски съвет. Моля публикувайте го, защото има реална опасност за живота ми, пише в писмото си топ адвокатът. Верни на мотото си да изнасяма в публичното пространство винаги и на всяка цена ЦЯЛАТА ИСТИНА, ние реагираме незабавно и Ви предоставяме информацията, с която разполагаме.Вие, г-н премиер взехте властта в България с обещанието, че ще се борите срещу мафията, корупцията и престъпността, пише в писмото си до Премиера, адв. Добрев. И продължава: Преди време Ви изпратих безспорни доказателства за беззакония мафия на държавно ниво, бездействия на ваши министри и други, които доказват мафията и корупцията в държавата и в изпълнителната власт.В отговор на това преди седем дни получих три явни заплахи за смърт, идващи от ваша близка бизнес дама, която има интерес от приватизацията на Български пощи- ЕАД. Заплахата е в смисъл, че ако продължавам да търся правата на фирмата, която представлявам Голдмън Мениджмънт АД от фирма Български пощи АД, ще бъда физически ликвидиран.По нататък в писмото си до Бойко Борисов, адв. Момчил добрев пита: Г-н Министър-председател, моля за отговор на въпроса ми замесен ли сте и знаеете ли за отправените заплахи за смърт от близка вам бизнес дама, която има интерес заедно с чужди капитали от приватизацията на Български пощи ЕАД. Същата бизнес-дама заплаши конкурент, пожелал да закупи банкова институция и същият оттегли офертата си незабавно. Явно заплахата е била голяма, ясна и конкретна!В края на писмото адвокат Добрев пита министър-председателя Борисов: Г-н Борисов, има ли поръчка от ваш близък силов министър, негов бивш шеф и лично от вас поръчка до НАП и Прокуратурата, поръчка да бъде съсипано цялото ми семейство?!?

221

Истината

преди 12 години

България за първи път в своята история избра мутра за премиер - ЧЕСТИТО !Ето 1 статия от преди 14 год. когато половинката на мутрата - рекетъор не бе още милиардерка а само милионерка........ 1-ия милиард се натрупа когато мадридския крадец назначи кратуната за гл. секретар на МВР.......О каква гавра - престъпника,мутрата,рекетъора шеф на МВР. Ако не бе толкова трагично,би било комично......Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

220

Иван

преди 12 години

Дотам ни докара правителството Борисов до просешка тояга!, коментират привърженици на Станишев и БСП.Жив да го оплачеш! Бившият ни премиер ходи със скъсани и опърпани дънки! Сергей Станишев доста е позанемарил външния си вид и се разхожда с дупки по крачолите, видяха колегите ни от .....Папараци на медията щракнали окаяния вид на Станишев и недоумяват как един експремиер си позволява да бъде в този вид. По дрехите посрещат по ума изпращат! Представете си, щом бившият министър-председател на България изглежда така, какво е положението на гражданите в страната!?Запознати отдават неугледния вид на Станишев на промененото му семейно положение. Нормално е да го раздава неглиже семейният живот кара мъжете да се отпускат, коментират в медийното пространство. Факт е, че Серго даже е пуснал коремче покрай спокойния живот с Моника, но очевидно Йосифова не се грижи за външния вид на мъжа си.В същото време настоящият премиер пък няма такива проблеми Борисов поддържа добър стандарт на живот, винаги е спретнат, изтупан и с маркови дрехи за десетки хиляди левове. дрехите на Бойко са ръчна изработкаЛичи си кой държи кацата с медаДотам ни докара правителството Борисов до просешка тояга! Скоро целият народ ще тръгне бос и гол.Коментират масово гражданите.

219

CECO UBIECA NA BSP

преди 12 години

SERJ GLUPAKO,GERB SA MNOZINSTVOTO AKO O6TE NE SI GO OSAZNAL.NE ISKAME DA NI HARESVAT KRADCI KATO TEB I KOSTOV

218

ЦОКО

преди 12 години

ГЕРБ-Партията на тъпите ченгета!

217

за 222

преди 12 години

И като сменят Цветанов заплатите по 1000 евро минималната, нали другарю??! Колко трябва да си *** за да си червен- ?1 :))

216

:-)))))))

преди 12 години

A NQKOI KOMUNISTI DOLNI GOVORQT ZA MORAL!!!

215

Somebody

преди 12 години

215 знайш ли на обикновените хорица дето живеят в панелките колко им дреме за това има ли или няма поръчкови убийства на полузимислени новобогаташи? Те виждат, че цените растат , а заплатите са ниски ! И те ще гласуват от гледна точка на това - и ще са прави - така правят хората по света - гласуват според потребностите си, а не според медийните мозъчни промивки...

214

за 218

преди 12 години

Стига с тез апартаменти де.....я виж замъците на ''другарите''...да ги *** в крадците

213

PRODUCENT

преди 12 години

TARSQ GEIOVE ZA KASOV FILM!!!ZA PREDPO4ITANE SER-GEI I KAKA QNKA.KOSTOV SAMO ZA DUBLIRANE MOJE DA GO VZEMA.AKO NA TRAKTORA MU PISNAT ONEQ DVAMATA.

212

ЦЕЦО-АПАРТАМЕНТО

преди 12 години

ВСИЧКИ ХВАНАТИ ЧЕНГЕТА С ПОДКУПИ СА В ПАНДИЗА ,ЗАЩОТО НЕ СА СЕ ОТЧИТАЛИ НА ЦЕЦО!И ПРАВИЛНО ВСЕ ПАК ЧОВЕКЪТ ИМА 6 АПАРТАМЕНТА,И ТОЛКОВА МНОГО СМЕТКИ ЗА ПЛАЩАНЕ!

211

tova si e

преди 12 години

Samo GERB!!! Chervenata paplach veche vashto vreme svurshi.Naroda ne e tolkova glupav.Poveche vlast nikoga drugari!

210

Путев

преди 12 години

Другари, всички на амбразурите. Минете през тоалетните да се заредите с *** първо!

209

СМЯХХL

преди 12 години

На изборите герб направо ще ги отвеее ! Трябва да си безумно *** да отречеш липсата на поръчкови убийства, спиране на отвличания, спиране на наркоразпространение и всичко останало ! Дори смъртните случаи по-пътищата намаляха ..... за пръв път от 10 и повече години .... БСП и Синята коалиция се самоубиха с този безумен вот и ще усетят реалността му на изборите ! ФАКТ !

208

IVAN KOSTOV

преди 12 години

NE VLQZA LI V SLEDVA6TIQ PARLAMENT 6TE NAPRAVQ FONDACIQ ZA MLADI SOCIALISTI--- KAK DA KRADEM BEZ PROBLEM

207

Фейс Група

преди 12 години

Да помогнем на хамстера да се завърне в родината си! Присъедини се сега!

206

dhmjj

преди 12 години

ami v momenta se ma4at da napravqt privatizaciq na nqkolko vse o6te darjavni firmi,tva za kvo vi govori