379

V

преди 12 години

Платената гepберckа *** пъргаво е наизскачала и е силно активна под подобни "топ" новини! "Другарчета", идват избори - време е да се пазарите за по-високи надници.

378

до 407

преди 12 години

Значи си от ГЕРБ!!!

377

Мангал Костов

преди 12 години

Бойко е пич!

376

Герберче

преди 12 години

До 403Я ГЕРБ са наели ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ ,наели са го защото при тях липсват.

375

златко

преди 12 години

до другаря ГЕРБер : АМА ВИЕ СТЕ СИ КОМУНИСТИ , ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ВАШИЯ ВОЖД БОКО ТИКВАТА С ОРГИНАЛЕН НЕВЪРНАТ ЧЕРВЕН БИЛЕТ, МИНЕТЕ ПРЕЗ ЦЕЦО ШЛИФЕРА И СТИГНЕТЕ ДО ДЕБЕЛАТА ГЕРБРКА - БКП ЦЕЦКА ! ТАКА, ЧЕ КАТО КАЗВАШ КОМУНИСТИТЕ , ВИЗИРАШ И ПАРТИЯ ГЕРБ И ВСИЧКАТА ПАСМИНА ОКОЛО НЕЯ ! ГЕБЕРИТЕ СА ПРОЕКТ НА ВАШАТА МАЙЧИЦА БКП !

374

Анонимен

преди 12 години

Искам да пия *** и урина от канализацията

373

ivan

преди 12 години

Даваи все така Бойко дано от завис пукне някои ***

372

до xxx

преди 12 години

какви *** бе - лентичките са важни! Между футбула, тениса, хваленето и оправданията с предишните. А, забравих за Мишо Бирата, Цветелинка, Стенли, Пашата и т.н.

371

хитлер

преди 12 години

освен това мисля да пратя тук всички евреи да откраднат каквото може и да си отидат в родината.берлускони обама меркел камерън фишер и евреите

370

до герберче

преди 12 години

я БСП-то са наели вече и композитори за борбата против свободния печат ;)

369

до ГЕРБер-а

преди 12 години

пич, вари на психо и се прегледай, че малко ми напомняш на ония от едно време дето държаха портрети на вожда в стаята си и всяка сутрин го почистваха от прах и му се кланяхааман от некадърници

368

до 380

преди 12 години

а ГЕРБ не е ли клонинг на БСП

367

Герберче

преди 12 години

Искам някой див,космат, селянин-комунист да ме бие и да ме е.е !

366

Азъ

преди 12 години

Б.Б не виртуален герой!!!!Той е приказен герой!!!

365

ГЕРБер до Виктор

преди 12 години

Възхитен съм от тебе.Ако беше пред мен щях да те целуна по челото и прегърна.

364

кутев-демагог

преди 12 години

какво да се очаква от един червен ***? Тази партия създава демагози, които освен да мътят главата на простата част от българския народ, за друго не стават. Пардон! Да оберат държавата когато са на власт, много ги бива. Не и простиха и сега бате Бойко и екипа му се чуди от къде да търси средства да запуши дупките. И все пак успява човека в известна степен. До колкото е възможно, разбира се. Триглавата ламя заложи капан на сегашното правителство и освен, че гледа сеир от страни, не спира да критикува. ***, долна, червена ***. Това е.

363

варненец до 376

преди 12 години

пак ли ми използваш ника бе

362

Анонимен

преди 12 години

Най лесно е с чужда пита помен да се прави

361

Герберче

преди 12 години

Благодарим ти Партийо любима,затова, че днес те има.Благодарим за грижата голяма,макар, че пенсиите нови пак ги няма.Благодарим ти за стандарта на салама,какво, че гледаме го само на реклама.Благодарим за хляба и водата,какво, че скача им цената.Благодарим и за цената на бензина,Не пътуваме, не ходим в магазина.Благодарим за новите ни магистрали,за да ги има, никога и нищо не сме яли.Благодарим ти за борбата с Октопода,как хубаво е с белезниците на пода!Благодарим за близостта голяма,от Цецо никой вече тайни няма.Благодарим ти за Шенген,чакаме го вече всеки ден.Благодарим за перспективата пред нас,но най-добре - без Вас

360

Анонимен

преди 12 години

КАК МОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА *** И УПОРИТ НЕЗНАМ !!!50 ГОДИНИ ВИ МАЧКАТ И ВИЕ ПАК ГИ ПОДКРЕПЯТЕ ....И 5000 КОМЕНТАРА ДА НАПИШЕТЕ НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ НИЩО !!!НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП И ДПС НА ВЛАСТ !!!!КОЛКОТО И ДА ВИ Е ТЪПО ТОВА Е ИСТИНАТА НА ЕСЕН ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ С ОЩЕ ЕДИН ГОЛЯМ И ТВЪРД ОТЗАД !!!