49

Чул

преди 12 години

Аре бе, вчера един приятел се прибра от Англия и каза, че там е по-зле ...Не можеш да направиш 2 крачки без пари - метрото и автобусите станали много скъпи и работа никаква.

48

Анонимен

преди 12 години

Е те такива като тия двамата, Костов и крадливи адвокатчета-***, Сакса и другата половина от крадливата адвокатска клика, червени, зелени, лиляви, пембяни и пр. *** доведоха Бойко на власт!Ние сме в един странна ситуация - догодина ако магарето на Нова - Марк О'Селски - направи партия, ще спечели мнозинство в парламента, защото българинът вече не повтаря доказан крадльо и повръща само като види подобни ***, а предлагането на нови и ненасрани лица е слабо, да не кажем 'ИЧ!

47

прочетете малко

преди 12 години

Икономиката бележи трето поредно тримесечие растеж.

46

Пипер Коджабаджаков

преди 12 години

Софиянски е крадец и не ме интересува какво говори, но Боко съсипва държавата и това ме интересува, защото все още е навласт и не се знае докъде ще доведе неговата ментална, морална и трудова импотентност.

45

Анонимен

преди 12 години

Защитените заподозрени за четири обрани трезора Удариха китайското Армани по моретоСряда 13 Април, 2011ГлавнаБългарияСвятМненияБизнес и финансиСпортЖивотХай текАРХИВМВФ повиши прогнозата си за ръста на икономиката13.04.2011 МВФ повиши прогнозата си за ръста на българската икономика от 2,6 на 3 на сто за 2011 г. През 2012 г. пък се очаква БВП на България да се увеличи с 3,5%, става ясно още от пролетната прогноза на валутния фонд.Като цяло от МВФ очакват, че през тази година развиващите се икономики в Европа ще забавят своя растеж до 3,7% от 4,2% през 2010 година. За 2012 г. пък те ще тръгнат нагоре и ръстът им ще надхвърли с малко 4%, преди отново да наберат скорост през 2012 година. Най-висок растеж се очаква в Турция и Литва - тази година те ще постигнат еднакъв показател - 4.6%, но през 2012 г. в Турция той ще е 4.5%, а в Литва - 3.8%.

44

Анонимен

преди 12 години

do 40 naroda ot mnogo godini e beden nee ot v4era

43

Бат Илия

преди 12 години

Чичи Стефчо, няма да скачаме за теб повече. Сори. Ти имаше твоето време и не блесна много. След като поцарува и после като те запукаха с проверки излезе и едва ли не ревящ рече - Ама нека да видят, че не съм НАЙ-ЧЕРНИЯ. Предполагам, че твърде много компромати са скалдирани и чакат ако случайно се качиш, да ти се пошепне чия линия да следваш. Хали, мали ...

42

до 38

преди 12 години

27 юни в-к ТрудСпоред анализаторите за 2011 г. ръстът на икономиката у нас ще е 2,8 на сто. Кабинетът предвижда растежът да е 3,6 процента и тази цифра е записана в бюджета за тази година. От Уникредит обаче са по-предпазливи в прогнозите си. Според икономическия екип на групата ръстът на икономиката ни ще бъде 3,3 процента през 2012 г., когато се предвижда всички макропоказатели на България да се подобрят. Това ще улесни възстановяването в сектора на домакинствата. Засега потреблението все още е потиснато.

41

Бети

преди 12 години

Стефан Софиянски е говорител на Васко Черепа - негов сват. Неговата компания са Любо Пъпката, покойния мистър "10 %" Ал Бож, рушветчията *** Антоан Николов, майсторът на престъпната приватизация Бакърджиев... и прочие "светли" имена на крадци от прехода. Оценките на Софиянски имат цел. Но тя не е за "кауза в имато на народа", а за личен интерес. Кранчето на краденето спря и са необходими нови властови хоризонти. Изказването му е част от план в тази посока. Толкова елементарно, Уотсън!

40

до 30

преди 12 години

като докара народа до просешка тояга и муджахидин да дойде все тая .тук не е въпроса за социалист седесар и т.н очевидци сме на най вероятно последното ограбване на страната от мафията и след това официален банкрут.

39

9000

преди 12 години

Веднага отивай да си направиш задълбочен и основен преглед на главата, че като ти слушам разсъжденията, ми иде да ти я счупя тая куха тиква. Заради такива като тебе скоро държава няма да има....

38

до 25

преди 12 години

Ти нормален ли си бе герберски писач кога МВФ ще дава прогнози-това е организация която дава пари на закъсали държави и съответно налага финансови рестрикции-даже любимецът на народа Дянков прогнозира ръст от 0,2% което е в сферата на статистичната грешка-тоест нищо няма да расте а драстичното намаление ще го покрием с българската СТАКМИСТИКА.......

37

Анонимен

преди 12 години

bravo na boiko

36

вв

преди 12 години

любен дилов показа преди време как се губят избори, *** ама ***, ама не е ***

35

Българин

преди 12 години

Не харесвам Софиянски ,но в случая абсолютно прав.Б. Б. е синоним не само на застой ,а на тъпотия и арогантност.Скъпи ГЕРБери, може да псувате ,но за съжаление това е истината. Ако не сте го разбрали-толкова по- зле за вас и България.

34

Анонимен

преди 12 години

просто не ми се мисли че герберите имат още 2 години .как ще ги изкараме не знам.живите ще завидят на мъртвите.

33

Анонимен

преди 12 години

do 29 te ne govorat a mal4e6kata kradat

32

gazara

преди 12 години

Ей сини комунистчета, огладняхте ли а. Тоя пък Софиянски-най големия крадец.Не те ли е срам бе брато. О сори те комунистите са оперирани за срам.Да го духаш Софиански.

31

Анонимен

преди 12 години

Тия двамата много тъжни и уплашени ве,явно Бойко им е спрял далаверите и затова го наричат кабинет на спрялото време.

30

до 26

преди 12 години

Бай Ахмед си го покани вкъщи!Да ти го мушне социално в социалистическия ***!