104

Анонимен

преди 13 години

до Комунистотрепач:подръпна ме за нещо друго, хареса ли ти, пак ли го искаш ?

103

до 92

преди 13 години

Спокойно, другарю! За вас сме изпратили специална кола със секретарка и секретар с бели дрехи да ви върнат в имението ви на 4-ти километър. И зако днес сте Комунистотрепач? Вчера бяхте Наполеон! Миналия месец Къци Вапцаров. Колата вече тръгна.

102

Rudi

преди 13 години

Смешковци

101

до 96

преди 13 години

Защо в БГ и Европа ,Костов ес прозвището :"Бащата на корупцията ",и откраднал от хазната само 600 млн $/долари /......?Ама ,колко да са 600млн $ ?

100

Гражданин

преди 13 години

Явно много хора в ляво и либерали от центъра не могат да простят, че в автентичното дясно се случват добри неща. Какво лошо има че се правят предварителни избори. Такива има във всички модерни държави към които се стремим и ние. Дори в една и съща партия се правят такива. Както беше в щатите между Обама и г-жа Клинтън. Това означава, че в тези партии има хора които мислят различно и избират, а в това няма лошо. Добрия мениджър казва защо да ти плащам заплата ако мислиш като мен. В крайна сметка всички се обединяват около спечелилия. Но недоброжелатели се опитаха да ги опорочат и да създадат интриги и разнобой. Аз вярвам, че нито Костов нито Мартин Димитров ще се се подадат на шантажа и ще устоят. Защото много интелигентни и мислещи за България хора са останали с едничката надежда най-накрая този изтерзан народ да се опомни и вземе съдбата си в свои ръце.

99

Комунистотрепач

преди 13 години

))) Оо, 94, ко стана, подръпнах ли те за вимето? ))

98

Анонимен

преди 13 години

Шекерлетова колко ти платиха да отвяваш синята идея?

97

Анонимен

преди 13 години

Защо сините талибани плюят ГЕРБ?Яд ги е ,че Бойко не вкара през задната врата мижитурките Костов и Малтинчо във властта?Синята коалиция,която със зор събра 4% доверие си мисли,че е някакъв фактор!Смешници!

96

ДААА,

преди 13 години

Само Бойко ще ви оправи ,...цялата опозиция ,с наша подкрепа ...."И няма връщане назад"!

95

Nasko

преди 13 години

В Бъкгария, никой не прощава на Умните!Костов, не е само политик, той е ДЪРЖАВНИК, колко такива сме имали след Стамболов бе ***??Манипулираха ви Всички и сега Костов ви е виновен, че и гащите не можете да си вдигате сами ли???В България, че Простотията е повсеместна е ясно, но поне се напънете малко да мислите бе!Защо такава *** , като Румен Христов, не може да спечели гласове сред МИСЛЕЩИТЕ, а печели от гласовете на *** и Турците в страната???Защото е Корумпирано *** !!

94

Една.

преди 13 години

Доста гадна статийка.

93

Анонимен

преди 13 години

до Комунистотрепач:ти карал ли си мотор с два коша бе *** гурелив искаш ли да покараш моя ?

92

ГОЦЕ

преди 13 години

Само професор ВУЧКОВ, на *** народ му трябва луд водач.

91

Комунистотрепач

преди 13 години

83, комунистическа глупава ***, ти не си разбрала даже за кво се води разговора. Благодари се, прочее, че изобщо си жива - помни другаря Чаушеско и другарката Чаушесковица, плюс още няколко хиляди другари в Тимишоара. )))

90

дзвер

преди 13 години

81 обобщена "Синята идея" звучи така-Стани Да Седна!!!

89

nikoi

преди 13 години

всички партии в българия са трупове които нямат нищо общо с народа.хората ги ненавиждат и мразят защото те служат на евреите да грабят и унищожават нашата родина.народа е лъган много пъти и е повече от ясно че, които и да доиде само ще краде и лъже

88

СК

преди 13 години

Сините Комунисти ,..........Това са ДЕМОКРАТИТЕ-ТЪРГОВЦИ ,направили ГОЛЕМИТЕ ГУШКИ !Те разбраха от ПРЕХОДА ...20 Г. !

87

Анонимен

преди 13 години

Горкият Костов - като проведе вътрешни избори за кандидати - виновен, като спре инфлацията - виновен, като спаси 72 български завода от фалит и затваряне - виновен, като вдигне пенсиите с 1000% - виновен... Виновен, виновен - е па колко да е виновен...

86

РУМЕН ПЕТКОВ

преди 13 години

ПРЕЗИДЕНТ!ТОВА Е НАЙ-ЯРКАТА И ПОДХОДЯЩА КАНДИДАТУРА ЗА БЪЛГАРИЯ!С НЕЯ --ПЕЧЕЛИ БСП, ПЕЧЕЛИ И БЪЛГАРИЯ!НАПРЕД ,КОМУНИСТИ!ВЛАСТТА Е НАША!

85

Анонимен

преди 13 години

Бе аз си знам, че Костов е виновен (Kostoff is guilty за англоговорящите), *** все пак не знаех, че е чак пък толко виновен. Е са вече ще знам.