177

Анонимен

преди 13 години

Цените европейски заплатите комунистически квоо стаава бе у тааа пропаднала държава абе народа що се не вдигнеш

176

Иван

преди 13 години

Всички яростно нападат правителството - от къде да дойдат парите като всеки гледа да прави далавери, да крие доходи, да плаща ниски заплати а от там и малки осигуровки.Вългария няма да се оправи докато битува този манталитет - колкото може да измамим държаваъа. е тогава за какви заплати говорим и за кави пенсии.Всички искаме а малко хора дават.Разбира че ще продават активи - те също са камък на шията на държавата.

175

Дядо 130

преди 13 години

Айде... още един чужд монополист...... Комунизма остави една силна държава която семереше със великите сили, сега се мерим само със Камбоджа

174

Анонимен

преди 13 години

Браво, Браво! Правителството се чуди хем как да спечели изборите, хем как да получи малко комисионни преди изборите!

173

Анонимен

преди 13 години

Разпродадоха това което не можаха или не им остана време да окрадат.Разсипана и разпродадена държава...А дали за пенсии или за помощи за ***- ще видим... Едно е сигурно ,това показва абсолютното безсилие на властта за справяне с проблемите...Тотално сме в блатото....и само се чудят как и от къде да докопат пари за да замазват очи...Жалко и неспособно правителство!

172

Червената помия

преди 13 години

Преди време писах, че ще се продаде и министерския съвет и президентствмото, само и само да има пари за пенсии.Шегувах се.Но май ще се окажа лош пророк....А още не е късно.Още има специалисти, които не са си купували дипломите,които знаят що е производство и износ, има и все още останала база, нуждаеща се само от държавно рамо за модернизация и зелен сфетофар за производство и износ.След 10 години обаче ще е невъзможно-няма да ги има нито кадрите, а и света ще е на светлинни години пред нас.

171

Анонимен

преди 13 години

"Правителството ще продава активи, за да вдига пенсиите"МУ-ХА-ХА,вече сме като Гърция.Разпродаваме активи.Така беше и по Костово време.Само разпродаване на всичко държавно което може да се продаде.Евала на Тиквата.Камък върху камък няма да оставят тези.

170

Осман

преди 13 години

КОНТРААТАКА,имах питане по долу...или свяна ти пречи,не се срамувай,21 век е и тия неща са си нормални..да усетиш топлият дх на Анадола по врата си....Пиши,не жали ме,ще стане яка заварка като гледам каква страст влагаш..

169

Анонимен

преди 13 години

Егати икономистите! С продажба покриват увеличение на пенсии:)))))))

168

Контра - Атака

преди 13 години

МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, да се плащат само до 3-то раждане, при следните условия :1) Родителите имат навършени 16 год. 9 мес. възраст2) Родителите имат завършен 10-ти клас (първа задължителна гимназиална степен)3) Родителите имат следния ТОС (Трудово Осигурителен Стаж - общ за двамата) :- преди 1-во раждане ТОС не се изисква- преди 2-ро раждане min 2 години ТОС- преди 3-то раждане min 5 години ТОС И ... всичко ще е о'кей ...ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...

167

Червената помия

преди 13 години

167 е прав!!!За това, даже и 100 квадратни метра собственост заот дядо Ви да е останала-не я продавайте.Като средство за производство ще Ви донесе в бъдеще повече приходи, отколкото като еднократно я продадете!Жалко, че нашите управници не мислят така, а действат точно като ликвидаторите в началото на демокрацията, когато командата "Бегом към НАТО и ЕС" ни наложи да си самоунищожим държавата...

166

Анонимен

преди 13 години

171 - Пишата ти плюс, защото си направил правилен извод! *** от БСП излезнаха по-добри от *** от ГЕРБ! Много точен извод!

165

лъжци

преди 13 години

щом ще продават активи ,предполагам че ще вдигнат пенсиите с 50 % а не с 4 %.

164

Анонимен

преди 13 години

Хайдеее! Герберите пак почнаха с Гърция и фалитите:) Ами де е фискалният резерв бе ***! Кой го изхарчи наполовина и увеличи задълженията милиард:)

163

ХиХи до 162

преди 13 години

Абе толкова ти плоска логиката, като на Волен мозъчните гънки. Дай да обявим всички говорещи на някакъв диалект хора , че не са българи.

162

Анонимен

преди 13 години

164 - За герберите всички са прости и мързеливи, с изключение на тях:))) Не им се вързвай! Толкова могат!

161

до 154

преди 13 години

аха..значи времето на мутрите е минало..мдаааа,,,не можем да правим бизнес по европейски,,,даааа,,ти явно живееш в друга държава.и явно си мноооого МНОГО ПРОСТО МОМЧЕ ,ПОВСЯКА ВЕРОЯТНО *** НА НЯКОЙ ОТ ПОЛИТБЮРО...

160

KK

преди 13 години

Безконтролното раздаване на пари "на калпак" ще доведе до фалит съвременните "социални" държави, процеса вече е започнал, Гърция дефакто фалира, САЩ са пред фалит, останалите ще ги последват скорослед 100 години света ще се върне към състоянието си от преди, от 19-ти век, когато всеки е ял, каквото си изкара, без да чака на държавата от помощи, пенсии, добавки, субсидии, детски, стипендииБезплатен обяд няма, или ако има, не може да съществува дълго

159

До д-р

преди 13 години

Тичай да си получиш сребърниците от Пицаджията Дянков.Силно тичай.

158

Сексолог

преди 13 години

Ако ми е позволено да уточня-Тиквата е ЖЕНАТА, а Вучката е МЪЖА...А др. Цветелинка Карагьозова е параван....