68

Az

преди 13 години

Ходи на гей парада кво пишеш за неща които не разбираш

67

Боби

преди 13 години

Госпожо Ковачева ,защото не се занимавате с гладенето,то определено ви се отдава по-добре от писането, като в България се чустваш повече англичанка,някои да те е спрял тук?Аз със сигурност не и всеки обичащ българското.Нали промята трябва да тръне от някаде за да имаме и национален отбор и клубни отбори...ама на кои да го обясняваш..нали за г-та всичко българско е мръсно и гнусно а тя е анлофонка.пфу,без коментар.Моя отбор отиде направо във В група но пак ще го гледам.да не се чудим чесме 4 урна

66

Анонимен

преди 13 години

Събота, или неделя, или вторник - както и да е, обличам фанелката на Цзян Чжун Цзън (отбор от втора корейска лига) и сядам пред телевизора да гледам.Но ето сега тази идилия ще бъде нарушена.

65

do 57

преди 13 години

Тодоре, не пиши повече. Излагаш се

64

newyorker

преди 13 години

na snimkats niama nihto vii ofce liste

63

до 60

преди 13 години

Ако ще БФС да направят А група само с Литекс, Левски, ЦСКА, Славия и Локо София, пак ще си е пародия на футбол и пак ще има яко черно тото. Да не мислиш, че при този вариант ще се върне интереса на българина да гледа тези некадърници и далавераджии? Няма как да стане! Само ***, които са на стадиона за да се сбият с други *** и алкохолизираните папардаци, които са на стадиона да се напсуват на воля гледат този пародия на футбол.

62

Анонимен

преди 13 години

Остава да наложат и принудително излъчване на мачовете с участието на Боко Тиквата!

61

gogo

преди 13 години

Да не съм луд да гледам чалгари ,ха,тва го има в всеки клуб,като няма истински футбол по тв-то през нета ,те тва е :) не е на инат напротив,на мене ми се гледам футбол не чалга клип .

60

анонимен1912

преди 13 години

Продължение на 56Много селища, в които хората не знаеха от коя страна се рита топката, взеха да сенапъват за "елита"/как смешно звучи/, някои се добраха, но само "Литекс" задържаТрети отбори започнаха "да се разхождат" от град в град, защото бяха в частни ръце. А то си е ясно като бял ден - клуб, ДЮШ, спортна база и, разбира се, п у б л и к а! Другото е бошлаф и ще глеаме Англия. Аз търся и Бундеслигата, там стават доста изненади, но не знам на кой канал.

59

las bolas

преди 13 години

Де да бяхме народ, а не м***а, да им направим един хубав бойкот, "перуката" ще си оскубе прякора от яд. Като не мога да гледам МанЮ - Пуул, не значи че ще гледам Бацова махала - Лесичери. По-скоро ще и да гледам "Лека нощ деца". Няма да стане тяхната.

58

Пламен

преди 13 години

Хареса ми статията тъй като е вярна. Преди години бях фен на ЦСКА,а сега дори националния отбор с мъка решавам да гледам понякога. Мъка как те се мъчат да направят нещо. Интересно от къде идват парите на клубовете когато почти никой вече не си купува билет а рекламите имат по-голям шанс да бъдат забелязани по време на предаването "По-по-най" отколкото по време на някои български мач.

57

todor0526

преди 13 години

това нее измислица на БФС,това е решение на ФИФА/УЕФА/.Хубаво щее даже и да нени харесват правилата да ги спазваме.Ина мен не ми харесва.

56

анонимен1912

преди 13 години

Бобито не може да претендира за елитен футбол, лига от 16 отбора и разните му там други. Когато с БКП се свърши започна разложението на парче. "Левски" и още2-3 отбора да оставим, те си върнаха стари имена или се "разведоха" след насиласключени бракове. Ама! Възкръснаха отбори, които дори историците бяха забравили /"Септември" Сф с 2 сезона в А-група/, от един "Пирин" се нароиха 3,"Черноморец"Бс стана два броя, сума ти отбори се появиха с числа след името.

55

Анонимен

преди 13 години

Трябва да забранят българския футбол докато не стане на ниво - демек забранете го за близките 20 години

54

фергюсън

преди 13 години

БФС- МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ!! ВСИЧКИ ФУТБОЛНИ ОТБОРИ ДА СА ЛЮБИТЕЛСКИ . ТЕЗИ ФУТБ. ПРЕЗИДЕНТИ ИЗПРАХА МИЛИАРДИ ПАРИ , КАТО ЗА ТОВА ДАВАТ И НА ПЕРУКАТА!! ДА ИЗПРАТЯТ 30-40 ДЕЦА В АНГЛИЯ ЗА 10ГОД БЕЗ ДА СЕ ВРЪЩАТ В ТЕХНИТЕ ШКОЛИ . ЗА ТЕЗИ СЕГАШНИ НЕРЕЗИ НИТО СТОТИНКА ДА НЕ СЕ ДАВА!!!

53

xaqx

преди 13 години

Левски се пише с главна буква, неграмотнико!

52

Анонимен

преди 13 години

Толкова безумия стават в тази държава,че още едно едва ли ще ни дойде в повече.

51

анонимен1912

преди 13 години

Кога си ходил последно на български мач? Аз ходих, за да видя връщането на моите в професионалния футбол. Публика - връх, в това число и от Бургас. За"В", за "Б" мачът бе много-много добър, по-добър дори от някои недоразумения в"А". Но много малко хора ще се юрнат пак да гледат български мач, ако по ТВ имдават английско дерби. "Трибуна Изток" на "Ботев" не броя и още няколко агитки, те ще отидат и при изригнал вулкан. Но 13хиляди билета и карти......

50

ДО АВТОРА

преди 13 години

Маце , що се занимаваш с глупости, хвани си нормален мъж.Да не те мъчи да гледаш черното тото.

49

до 45

преди 13 години

Нямаш грижи, само ми плати пътя до Барселона и обратно към 200 евро и билета за среща с Реал мадрид от 100- 200 евро и отивам.