89

Анонимен

преди 13 години

Бойко може да си има кусури,но за това е много прав,не че ще се промени нещо,ако не са ония ще са тия,все партиите като са на власт си слагат техни хора за това и в България нищо не се променя само простотията става по голяма.

88

kil bil

преди 13 години

az obe6avam da osidit dodan tova taza boiko

87

Шланга ли

преди 13 години

Съсела вече може да е нарицателно за наглост, което се изразява в това, че толкова лаком и нагъл е станал,че ако си вкара игла в ***,ще я изкара с резба

86

Сион

преди 13 години

Наглост е *** австралопитек да коментира неща от които няма и грам понятие..Той и грам мозък няма , де..А иначе да пита Цвъки как си назначи метресата за шеф на най-големият съд в държавата с 8 години трудов стаж от които 4 по майчинство..Да беше за шеф на ясла или на детска градина или на агенцията по демографските проблеми - да..Ама за шеф на съд?!

85

Шланга на Пожарната

преди 13 години

Боцко вече може да е нарицателно за наглост, което се изразява в това, че толкова лаком и нагъл е станал, че едно семенце да глътне, цяла саксия гербери ще си изкара от ***...

84

pepe

преди 13 години

Нагъл си ТИ - нещастно пожарникарче!!!

83

ясно

преди 13 години

далаверата във ВСС вече не става като преди,какво да правят другарките там вече,ама използват случая да си тръгнат като "честни и достойни".

82

Анонимен

преди 13 години

Заради подалите оставка нема нито един здрав престъпник в затвора.

81

72 77 до спонги

преди 13 години

Коментара ти на 79 за мен ли се отнасяше?

80

Анонимен

преди 13 години

Taz rabota ne e za pojarnikari...

79

ТЕ40

преди 13 години

зА ПЛАТЕНИТЕ ПИСАЧИ КОМЕНТИРАЙТЕ НА ВОЛЯ "Независима сСъдебна система", "Правораздаване" .............. Ярки определения. Но .............. нещо повечее. Време е за "Правоприлагане" да се наложи правото и закона. Но не от тези, те са инпотентни, скопци. Те са склонни към онанизъм. Други интереси нямат. Само самозадоволяване. С поведението си граничат с чикиджииите, и отново с пълни шепи и джобове . Това е съдебната система.

78

Анонимен

преди 13 години

Пхахахахахахахаха!!!

77

Спонги 78

преди 13 години

Ти на всичко ли вярваш, което се пише? Ами утре може да излезе материал, че си гей например.Не се излагай, мисли с главата малко повече.

76

Спонги do 72

преди 13 години

Прочети и тази статия в този вестник, смехурко.Появиха се съмнения за конфликт на интереси при новия председател на Софийския градски съд Владимира Янева по дело срещу "Софийски имоти", съобщи bTV.През миналата година й било разпределено едно от многото дела срещу бившата управа на дружеството.Справка в имотния регистър обаче показва, че бащата на Янева е купил два търговски обекта от общинското дружество.

75

До Спонги

преди 13 години

Ок ако е така,извинявам се че те нарекох комунист

74

До 72

преди 13 години

От близо година пиша в този форум с този ник. Нямам нищо общо както с комунистите от БСП, така и с комунистите от ГЕРБ. Демокрацията не търпи хора като Борисов, не търпи и такива като Мадридския лъжец и Станишев. Винаги има Видов ден.

73

Анонимен

преди 13 години

Боко освен че е *** като *** е и заприличал на ***.Поредните му нагли словоизлияния няма да се хабя да ги коментирам изобщо.

72

Анонимен

преди 13 години

Тиква... наглост е да излезеш и да благодариш за приемането ни в Шенген, след като днес и германци и французи каявиха, че са против влизането ни... единственото, което приеха, е да се разгледа пак темата през септември... нищо друго... Нагъл лъжец си ти Тиква... оставки искаме... най-вече на първия ти гъзолизец Цвъцко, който твърдеше, че ще сме в Шенген още април 2011...

71

Коко

преди 13 години

Колкото и грешки да направи Бойко, в случая е напълно прав. Всички знаем как бяха назначени и кадрувани тези съдии от предишното управление.

70

До Спонги

преди 13 години

Какво професионално достойнство бе,там не са за да служат на системата,а за да си служат със системата,за партията си,лакеи са,нищо повече.И някакси е смешничко,че тъкмо комунистите реват че някой въвеждал тоталитарен режим,ама много смешно звучи от устата на Съсела и миряните му.Айде на Бузлуджа,в летящата чиния и отлитайте че осмърдяхте света,червени *** и ***