79

хх

преди 13 години

Ето заради такива маймунджилъци, хората са съгласни да ги осигуряват на минимума. Аз не виждам смисъл от по висока ставка на осигуряване, защото постоянно се увеличават най ниските пенсий и така се доближават до другите и те духат супата. Най-добре е ако човек има начин изобщо дане се осигурява.

78

НОВИНА

преди 13 години

"Бунт по върховете на съдебната власт Двама съдии напускат ВСС в знак на протест срещу безпринципното кадруване "ТОЗИ ЦВЕТАНОВ ИСКА ДА СЪСИПЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.

77

антиЕС

преди 13 години

2. Семейство "Тарикати" (tarikatus)Криминален тарикат (tarikatus criminalis) - криминалният тарикат е вторият по разпространение хищник в България.Обитава изоставени фабрики, фалирали банки,мотае се около фондовата борса, като понякога строи финансови пирамиди. Ръстът и теглото му варират. На вид е мазен, оперен и обича да се хвали. Понякога живее в симбиоза с висши държавни служители или близкия до него политически тарикат (tarikatus politicus)(виж по-долу). В поведението на мъжките и женските не сенаблюдава особена разлика. Понякога прелита големи разстояния, като мигрира дори до Южна Африка, Испания, Холандия или Аруба, но в Испания напоследък го опръстеняват, а на последните две места е ценен ловен обект и често го отстрелват.Политически тарикат (tarikatus politicus) - близък по вид и поведение до предходния вид, но обитава централите на политическите партии, общинските съвети, министерствата и агенциите, като се среща и в Народното събрание.Опасен хищник, който унищожава далеч повече, отколкото може да зконсумира. Присъствието му в страната се разпознава по вида на територията, напомнящ масираните бомбардировки от Втората световна война.Хищниците от семейство "Тарикати" нанасят големи вреди на стопанството. Въпреки че често са подценявани като ловниобекти, борбата с тях трябва да се води системно и целенасочено заради огромните вреди, които нанасят.

76

Анонимен

преди 13 години

геноцид

75

Анонимен

преди 13 години

#68явно не знаеш, че мандата на президента е 5 години ;)колкото до това какво може да прави президента, то те е много ... а и нали му казваха от ГЕРБ да не се меси в политиката и т.н., че ако президента не трябва да прави политики, то тогава какво ;) по има логика министър-председателя да избираме директно с гласуване, че има повече права ;)

74

до 67

преди 13 години

Виждаме каква държава сте построили ... точно днешните пенсионери са погубили и дали грешния път на България. За жалост нашите родители и баби и дядовци са позволили 40 години да бъдат мачкани от крадците от БКП и са им вярвали.Това което са оставили , го взеха внуците на другарите . Пример за тъпотията е Кремиковския им шедьовър , който са го сложли да трови милионен град , построили за 50 години 200 км магистрали , и един хотел Кубан. През това време лошите капиталисти гърци постигнаха целта

73

Калин

преди 13 години

докато не отворят възможност на хората сами да управляват парите си, ще е така ниски пенсии.. социален ревматизъм и прочие :) солидарни с *** ... партийни и *** им продукти ..но с пенсии от по 100 лева :)

72

Анонимен

преди 13 години

Този престъпник на снимката докога ще се мотае по медиите? Защо не е в пандиза?!

71

Анонимен

преди 13 години

Гейба си кове пирон след пирон в ковчега!Само пълни *** останаха да го подкрепят.

70

антиЕС

преди 13 години

1. Семейство "Мутри" (mutra)Обикновена безчела мутра (mutra brutalis) - след изчезването на пещерната мечка това е най-едрият хищник по нашите земи. Достига ръст 220 см и тегло 220 кг.Обитава главно големите градове, но се среща и в по-малки селища. Окосмяването често е опадало поради употреба на анаболни стероиди. Практически всеяден като дива ***,но проявява предпочитание към мешана скара, неизрядни длъжници, себеподобни и случайни граждани.Размножава се рядко. Женските (mutresa brutalis) са значително по-дребни, с дълги крака, практически не говорят и немислят.Цени се, ако носят на бой и не си подават носа извън беемвето.Обикновената безчела мутра е предпочитан ловен обект, благодарение на което популацията му застрашително намалява. Ловът им е особено емоционален и драматичен, защото мутрата отвръща на огъня. Въпреки забраната да се ловува с взрив, защото поврежда трофеите, това е най-често прилаганият способ по отношение на този особено опасен хищник. Трофеят се оценява по диаметъра на врата и характерната липса на чело, а оттам и на мисловна дейност.

69

ТИКВИ ПО ПОЛЕТО

преди 13 години

Абе Тикви от ГЕРБ я ми обяснете огромната разлика от 140 лв. пенсия и 160 лв пенсия с едната си на ръба на оцеляването с другата ходиш два пъти в годината на Карибите като Цецко 120-сете апартамента ли ?

68

fggnm

преди 13 години

yvili4ete im na pensiite po 5lv tam da glasuvat za vas pak ,te ko 6te si kupqt s tqx tva e otdelen vapros,smqx,abe koga 6te nadigne tozi narod glava da se osvobodim ot robstvoto v koeto 20 godini ni xvarixa oligarsite i prodaljavat da ni tap4at

67

Злето

преди 13 години

Днес.бг, много изпростели заглавия сте започнали да пишете.... От журналисти към *** се движите...

66

Анонимен

преди 13 години

Това е най-популисткото правителство на Р България от времето на прехода,,,,,всичко е локуми около АЕЦ, инфраструктурата, земеделието, престъпноста и още няколко "любими" теми.За да не се говори за неработещата икономика, доходите, заетостта и много др. наболели проблеми! С които живееме НИЕ , а не Управляващите!!!

65

ЛЪЖЕЦ

преди 13 години

БОЙКО , ДЯНКОВ И ЦВЕТАНОВ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ В СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО ЛЪЖАТ 7.5 МЛН ЧОВЕКА. НЕ ГИ Е СРАМ

64

Гошо Тъпото

преди 13 години

На обран...бостан и пенсионерите са...много;останало е само...плашилото.

63

Анонимен

преди 13 години

до 67:Хубаво, а сега защо не си признаеш, че си гей и не разбираш нищо от тези неща, а си тук да си търсиш тъпкачи !?

62

Анонимен

преди 13 години

макроикономическата стабилност е само маска, зад която се крие неспособност на правителството и мрачни перспективи. Бойко не разбира много от икономика, а Дяков разбира още по-малко дори и от Бойко.

61

саша

преди 13 години

Глупаво е да увеличва само минималната..........то като се замислиш минимална вземат доста пенсионери и тяо не само защото не са работили ............а тая държава в годините измисли кви ли не наредби само и само хората да не могат да вземат нормална пенсия. Затова съм се отказала да им внасям за пенсия след 15-20 год. ако съм доживяла все ще ми отпуснат някоя минимална пенси

60

Цоциалния

преди 13 години

Аз Гоце цоциалния президент 8 години ги проспах като едно нищо изберете мен