47

Анонимен

преди 13 години

"***"?! Ступид мотхер фуцкер

46

Ина

преди 13 години

Разбирам, жалкото е че тук няма снимки на многото готини мамчета от обикновените детски площадки. В тези форуми нормалните жени остават с едно гадно впечатление от българския мъж, който често забравя че жените са личности и е тъпичко да ги слагаш под общ знаменател. А в БГ има страхотни мамчета, факт! И те се поддържат много повече от разните известни, заради уважението към себе си и любовта към мъжа си. Не го забравяйте когато пишете във форума, моля!

45

Анонимен

преди 13 години

е те са си намерили мъже с кинти и нон стоп ходят по процедури, как няма да са секси, аз веднъж на 3 месеца ходя на фризьор, за друго няма нито пари, нито време, нямам бавачки

44

Nobody

преди 13 години

Тая статия нова версия на "Благодаря Ви, д-р Енчев!!" ли е?

43

jasemi

преди 13 години

"Особено ако е в шоубизнеса или пък на модния подиум." А ние които не сме в "шоубизнеса"да не изглеждаме като караконджули?Всяка жена се стреми да изглежда добре,според собствените си разбирания и възможности!***,дрън,дрън..

42

Az

преди 13 години

От тези една няма, на която мъжа й да е случаен, да работи в офис по 8-10 ч за 600 лв, да си гледа сама детето, а да не зависи от отбор гледачки и сама да си поддържа къщата! С начина на живот на тези жени 90% от майките в БГ ще са секси майки......

41

до Ина

преди 13 години

Мори, мъжът не може да има деца без жена, да. Ама я се замисли една жена може ли да има деца без мъж? Или още си мислиш, че децата ги носят щъркелите?

40

Анонимен

преди 13 години

Ина ти лесбийка ли си?

39

Алекс

преди 13 години

Ина, преди да раздаваш акъл на хората, за какво да имат мнение, ти се замисли, ако твоята щерка ти се появи на вратата 14(!)-годишна, бременна от мутра, дали ще я похвалиш, че е една страхотна майка и на 14 години трябва да бъде тъкмо бременна и нищо друго?И ако имаш момиче на 14 години и то чете във всички медии, колко е страхотна една нейна наборка, защото е забременяла на 14, дали ще си доволна, че някой без да мисли преписва прессъобщения, а кой чете отсреща няма значение?!..

38

Ина

преди 13 години

Майчинството е най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена. Замисляли ли сте защо мъжете толкова мразят раждали жени? Просто майките доказват, че могат да дарят живот, а и най-якия мъжага не може да сътвори дете без жена. Всичките им постижения не струват нищо пред човешкия живот, които ние можем да родим. Юнг е изписал цели трудове на тая тема, стига да има кой да чете!

37

старанието на мъжа

преди 13 години

Роди му жената деца, той стане дебел, все едно той е раждал, плюска, като за Световно ходи с дрипи и пърди, лежи и вечно недоволен, негативно настроен към нея децата, приятелките и прятелите и вечния мърморан. Не се бръсне, това вода и съпун еветуално само в неделя или, през две недели! Никъде не я води нито на планина, нито на море никави развлечения и разнообразия мрън- мрън...Колко несправдиливо само и не честно! Но, кога "тенджерата си намери похлупака" тогава са си едно допълнение!

36

ръП

преди 13 години

Само на мен ли се струва, че "нововъведения" англолизичен термин "***"-ка ми звучи като "миФа". Бедния речник на самопровъзгласилия се елит винаги докарва, ятото *** да пелтечат в захлас на тъпанарски език с 400-думов речник. Тъй-тъй, мисирките се готвят на есен.

35

VinnieJones

преди 13 години

*** *** ***...

34

до 32

преди 13 години

Те няма какво да ядат, а ти се тревожиш, че не си правили маникюр

33

Анонимен

преди 13 години

Същото може да се каже и за мъжете!

32

Анонимен

преди 13 години

На Запад много жени от по-низшите слоеве на обществото раждат първото си дете на около 20 години, а четвъртото и петото на около 40... Тази е започнала от 15 годишна, сега е на 25, значи на 45 ще роди 12-тата си рожба! Браво! Дано да е осигурила добри възпитателки на децата си, че да станат хора.

31

старанието на жената

преди 13 години

Някои жени изобщо не се поддържат. Дори не си мият чехлите не си поддържат маникюра и педикюра косата,ноктите не се гримирват ходят, като краварки ,където туко- що излиза от обора. Освен, че са изключително занемарени към себе си, такива са и в дома си и изобщо, под всякаква критика.

30

Анонимен

преди 13 години

Ина, не си съвсем права. Ние коментираме тези в класацията. Никой не оспорва, че има нормални жени, които са съответно и нормални майки. Но ти в момента се опитваш да ни вмениш вина, защото не харесваме пачавретините. Не ме карай да правя аналогия между моята майка и Галена, или Ирена Милянкова. Майка ми не се е снимала в порно филми как яде месото на някой от многото си бивши мъже, нито пък е започнала да ражда деца от 15 годишна възраст . Надявам се да ме разбереш правилно, не се заяждам с теб

29

от 14

преди 13 години

26 - Ми те ги плюят сигурно като се напият и надрусат! Да не говорим, че като гледам и са геронтофили повечето! Дори не са разбрали, че обичан човек не го нараняваш и правят сравнения между педофил и неговата "обич" към деца!

28

Анонимен

преди 13 години

HIPI I CIGANINTOVA VIJDAM NA SNIMKATA