118

Rad

преди 13 години

Такова ще е винаги дереджето в бугаристан докато управляват бивши комунисти и отрочетата им. Затова трябва всички да гласуваме за да изхвърлим един път завинаги комунизма и милиционерщината от тая държава на бунището

117

sedesar

преди 13 години

Тия гербави комунисти и милиционери достойно продължават тошовото дело. Никога няма да проумеят с гънките си че път към светлото им бъдеще на комунизъма-идиотизъма просто няма.

116

нищо лично

преди 13 години

нямам против всеки сам да определя теглото и вида си.но как може жена с подобно телосложение,да решава и определя законите и съдбините в държавата и в частност моя живот..........!?

115

Анонимен

преди 13 години

Продавам *** от Лом ! Добре самоохранили се ! Справка - снимката !

114

AYYYYYYYYYYY

преди 13 години

Надявам се до есента да сме ви всички изгонили и тикнали на топло,защото ние сме единствена държава в Европа с отрицателен приратст,турски новини и партии,шистов убийствен газ,заплата 270 левa т.е. най мизерните не само в EC no u в Европа,да не кажа в света след Судан,корумпирани комунистически партии,и така т.н.

113

ля ля

преди 13 години

как може такива стомни в правителството....?

112

ннн

преди 13 години

До rumen221 Или се правиш на ударен, или си плосък като кумирите си. Всичко, което си изброил е направено, така ли? Нима?Поогледай се пак като се разсее пушилката...

111

hihihihihihihihi

преди 13 години

Какви избори сънуват тия бе.Те не водят лоша политика,те нямат политика.От 20 години какви ли леви,десни средни *** не ни ръководиха,и да има някакъв резултат???НЕ!!!Примитивно правосъдие работещо за богатите корумпирани ***,пълен провал на здравеопазването,шенген,ЕС,корупция,престъпност,мафия,привитизиране за 1 лев,узаконяване на гори и полета,шистов газ,Белене замразена но преди това озпокрадена,турски партия и новини,руски агенти,лоши отношения с ЕС,САЩ, Русия....АНАРХИЯ...Ей Другари,усетете се бе...всички до един навън

110

Паша

преди 13 години

Слаба стройна девойка с гениална мисъл ! Случайно краде салама от супермаркета,неслучайно краде идеи от колегите си - депутати.Всеки си има начин на живот,нейният - да лежи на чужд гръб.

109

Чоко

преди 13 години

до 105 - Дажба... хахаха, лапсус, а?

108

Турист

преди 13 години

Това със знака няма да промени нищо. Всеизвестна практика е да плащат поне на един от които броят в секциите и той на бюлетина на която е гласувано за "неправилния" кандидат или партия да се добави още един знак и бюлетината да стане недействителна.

107

rumen221

преди 13 години

Приятели,Брей, че лоша власт дойде... ИСКАТ РЕД ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ, Натискат честната преса с присъствие, дори без капка срам и свян посегнаха на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата... и изборните туристи!!!- Не власт, а терористи...!Изгониха "символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., посегнаха им на бентлитата..., запорираха им къщите..., разбиват им "честната" търговия с гласове, наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха... Сега тормозят дори и и лъскавите им мадами...Къде е тук човечността..., правата на човека... Протегнали са с грубите си лапи", дори към Личните им съдии и прокурори..., че и към имотите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, сега налитат и на личните им данъчни инспектори, ДОРИ НА СЪДИЙТЕ ИМ ПОСЕГНАХА..... Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! А момчетете аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както до сегашните сейбий да прибират за себе си тези пари.., можеха да ги внасят във фондации...Добре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни бизнесмени"..., а не може да оставим нашите съвсем без доходи... Дечица хранят...!!!

106

Анонимен

преди 13 години

ТАЯ ТЕТКА КАТО ПРЪЦНЕ СИГУРНО ЦУНАМИ 50 МЕТРОВО НАДИГА .ДА Я ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ПО4ИСТВАНЕТО НА СОФИЯ.ЕДНО ПРЪЦКАНЕ ЩЕ ПРОДУХА МРЪСОТИЯТА В РАДИУС ОТ 5ОО КМ.

105

агент Мълдър

преди 13 години

Това на снимката НЕ Е от студио Х, а от досиетата Х. На земята такова подобие на Дажба хътянина не се раждало!

104

KOKO

преди 13 години

Които и да изберем пак ще е комунист,едни и същи муцки са от 65 години.Няма да гласувам,поне да не ме е яд,че им давам правото законно да ме крадат

103

999999999

преди 13 години

A като предлагат комунистически герб,комунистическа бсп,комунистическо сдс и т.н. би трябвало да сменят регламента а не дали ще гласуваме за комунистите с X или Y

102

Анонимен

преди 13 години

Ето това безскруполно прасе избрахме. Да корегираме грашката която направихме преди две години. Дано покоренията да ни простят !

101

Желев

преди 13 години

Добро решение,велико.Разумните гласували за ТИЯ,се осъзнаха,а останалите които ги подържат все още не знаят какво е диагонал.Така,че остава електората на СК.

100

bG

преди 13 години

S KRSTAVICI TIKVI KARTOFI PICI GYBI I TN.....OT TOZI LEKTORAT NEMA DA PROKOPSME......... KATO FEDITO

99

уточнение

преди 13 години

Борбата е безмилостно жестока.никой няма намерение да ходи честно на избори.Всеки гледа да прецака другия,но не убеждавайки повече хора да гласуват за него,а с измами и подкупи.Тази природна грешка от снимката,гледала някакъв филм и взела фундаментално решение.Боже спаси България от всички тия ***,които искат да ни изпият кръвчицата.