115

До 101

преди 13 години

Незаетите да не би да имат работа ?

114

до 109

преди 13 години

Че те в цяла България хората взимат такива заплати!За каква безработица и мизерия говорите, не мога да разбера...

113

ууууу

преди 13 години

Калине,кога стана ''митето'' яй спри се вече ***.

112

до 105

преди 13 години

Тя Боковата дъщеря отиде в САЩ, за да живее като холивудска принцеса. Нали мама и тати й пращат парици!

111

Анонимен

преди 13 години

Работа има в София! И до там. Я пробвайте да си намерите служител в някой от областните градове. Търсих човек за Бургас, уж голям град и със стандарт. Спам от непрочели изобщо изискванията отчаяни хора. Оказа се, че в джобс.бг на ден излизат не повече от 4-5 обяви за целия регион.

110

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ си отива!Когато хората си работиха и ги избираха бяха работни и далновидни:)) Скоро ще се убедят какво нещо е народната любов! ненапазно Боко нареди на гавазите да стрелят по всичко подозрително!

109

До 99

преди 13 години

Работа има всякаква, зависи си само от теб ти какво да предложиш. Аз живея в София и имам дузина познати които взимат по около 3000 лв. и нагоре заплати.

108

избирател

преди 13 години

Тотю е още едно доказателство , че комунизма отново е тук. Простоватият врачански *** лъже предизборно и подражава на Тиквата.

107

митето

преди 13 години

то създателите на комунизма евреите и тяхния водач йосиф сталин избиха 20 милиона руснаци.в българия подръжниците му избиха интелигенцията и сложиха простаци на власт.

106

pitagor

преди 13 години

da gi varnem v treti klas da se nau4at da smqtat

105

Анонимен

преди 13 години

В България наистина няма работа, за едно работно място се състезават по 800 човека средно.дори да ударите джакпота и да ви изберат от тея 800 човека,ще вземете заплата 400-500 лв в най-добрия случайняма смисъл да си търсите работа в България, учете езици! ще ви потрябват!България вече е ***,няма бъдеще тука. Дори дъщерята на Бойко избяга да работи в САЩ.

104

Анонимен

преди 13 години

101 - Форбс педи, Форбс:) Незаета е главата ти с мисъл:)

103

Луцифер

преди 13 години

Министър Тотю не е в час,както и всички около него.Много си вирят носовете и не виждат какво става в ниското.

102

Анонимен

преди 13 години

93 -Алооо! Грамотните! Ми те обезщетенията отдавна се изплащат по реда на Кодекса за социално осигуряване от НОИ бре:)) Какво бюро по труда ви изплаща обезщетенията:) Бюрото по труда в момента е луксозно бюро зе регистрация:) Поне почетете малко бе ***:)) Може по-умни да не станете, което е сигурно, но поне може по-ерудирани да станете:))

101

До 91

преди 13 години

Коя е тази чужда медия бе ***? Ти правиш ли разлика между незаети и безработни?

100

до 93

преди 13 години

Ако не удържаха разните данъци и осигуровки от заплатата на работника, човека ще има достатъчно заделени пари за здраве, така наречените "обезщетения" при безработица, а също и за пенсия.

99

от 75

преди 13 години

Има работа,но е ниско платена.Който иска работи и на две места.

98

Стига бе Тотю !

преди 13 години

Драги ми министър Тотю, ти си един обикновен пияндурник, когото във враца всички познаваме отлично. Тотьо, безработните в България към 31 март т.г. са 28.7 %. На твоите приказки едва ли някой ще хване вяра. Хайде Тотьо, одари още една-две ракии и отивай да повръщаш. Ти това го мошеш. Друго - не.

97

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера какво сте очаквали от партия с лидери като:Тиквата,Цървула,Фидоска,тетка Цеца,Мозъка,Пицата и тн.

96

реалист

преди 13 години

Само *** като Тотю , може да говори такива нелепици. Тъпите герберасти съсипаха бизнеса навсякъде и прогониха де що имаше наивен инвеститор. Тази никому ненужна Агенция по заетостта е на държавна хранилка , както и НСИ, така че лъжите на тъпака Тотю не струват пукната пара. Герберите трябва да се омитат час по-скоро, защото се провалиха и защото са обикновени крадливи бандити!