265

бравос

преди 13 години

Само такива трябва да растат в БГ. Иначе как ще се преизбира Тиквата за генералисимус? Само чалга и Винету! Примера го имаме, номера минава, другите са виновни!

264

Stoyan

преди 13 години

Ne e vinoven zapada. Ne go kazvam s nikakva partiina pristrastnos daje naprotiv, politikata e edno ot ne6tata koito nai-malko me interesyva do tam dokato ne obarkva totalno bade6teto na idnite pokoleniq. Imenno tova koeto moje da vidim ot tezi statistiki... jalko i tajno za Balgaria.

263

984984984

преди 13 години

Нали от запада идва всичко!Днешната световна комерсиална музика какво е? Само дето я няма ориенталщината - същата чалга!! Какви са жалките тийнове на запад знаете ли изобщо?? По-зле са и от нашите в момента!!

262

Деян Неделчев

преди 13 години

.

261

Дай май Дарлинг

преди 13 години

Четири пъти досега съм карал стажове във Франция, три в Белгия, Люксембург и Германия... Вече нещата не са това, което бяха в края на 80-те например. Тенденцията е ясна: *** плюс турцизация, заедно със съпътстващите ги културни процеси за една огромна част от Европа. Казвам го със съжаление, а не със злорадство.

260

MINOMET

преди 13 години

V EDNA JENA NAI OBI4AM RUNTAVATA 4ERNA GALBICA V GA6TITE

259

Дай май Дарлинг

преди 13 години

Емигрант, емигрант... Кажи ми къде вече в Европа няма просещи чаавета, чалга в покрайнините, убийства на съседи за силна музика? Кажи ми в Германия например с колко километра се кара в час по магистралите? В последното си интервю Николай Михайлов се хвали, че ходи да кара новото си автомобилче в Дойчланд, понеже там на магистралите нямало ограничение на скоростта. В градове като Лион и Марсилия във Франция, в северна Белгия, Атина, Амстердам е пъъълно с *** и ***. За кво говорим, човече?

258

Емигрант

преди 13 години

До Сасче: Много хубава новина е тази, но проблема е че много малко хора които имат нещо в главата си са останали в Чалгария. Простащината е все повече развита там, претенции без покритие. Дори и в емиграцията се забелязва, например старата емиграция е с много по високо ниво на култура и квалификация в професията, а множеството от новата е без образование и култура. Като държава има много с какво да се гордее, но то се засенчва от простащина, която е навсякаде. Затова много не се завръщат.

257

Анонимен

преди 13 години

Samo Kondio

256

косер петров

преди 13 години

Само чалгата е на ниво повечето големи (да не кажа всички) хитовете от 1989 до днес са балкански но не български на това ако му викате успех аз съм куче лешояд. По отношение интелекта на младите - юрдечи мозъци с обноски на диваци но дори и тук копираме някого в случая американците те са на светлинни години по отношение на простотия.

255

Анонимен

преди 13 години

Прав е 48

254

252

преди 13 години

И КОМЕНТАРИТЕ ВИ СА ОТ *** ПО ДОЛНИ,СЪС ЗАДНИ МИСЛИ ХОРА СТЕ ВИЕ!!!!!

253

Шекер Асан

преди 13 години

Тия на снимката от мойта мала са мочетата ;)

252

ekolog

преди 13 години

Този материал е абсолютно провокативен. Споменава се че анкетата е проведена сред младеже от Националната спортна академия, но в материала се внушава, че това важи за цялата младеж на България. За манталитета на спортистите също не трябва да се обобщава, но те не са цвета на България и сумарно не могат да се похвалят с по-значим коефициент на интелигентност. Това е материал с преднамерен негативизъм. Срамота!

251

Анонимен

преди 13 години

Само Левски!

250

Анонимен

преди 13 години

Съдейки по 80 % от тук присъстващите индивиди се убедих, че младите хора в България (какъвто все още съм и аз) са напълно неграмотни. Не може по цял ден да обикаляш градинките с бира в ръка, да пушиш треволяци, да се чудиш коя да "***", да слушаш чалга и да мислиш само за далавери, бързи пари, жени и коли, а накрая когато се сблъскаш с реалността в живота да роптаеш, че 1000 лв. заплата в България са малко и в чужбина давали тройно и то при положение, че образованието ти е подарено.

249

Анонимен

преди 13 години

Като си помисля, че тея индивиди ще имат деца, тръпки ме побиват :)

248

Калоян

преди 13 години

търся фабрика на родолюбив Българин които да изработи 50000 дървени щита 50000 дървени меча и призовавам армията да се събере за решителна битка с продажните люде които разплахаха маика България и техните 60000 хиляди телохранители

247

5552

преди 13 години

Добро изказване, добри намерения, но незнам една птичка какво може да направи... С кого ще воюваш, кой ще те чуе? Този, който създава всичко това ли?

246

Калоян

преди 13 години

маи е дошло времето когато да си вземем доспехите от мазите от таваните да целунем любимата и децата и да излезем в боен ред да от воюваме родината си.Българи наследници на велик народ на славни царе на велики победи на история на която би завидял половината свят и потулвана и принизявана нека днес сложим ръка на сърце и да погледнем в душите си и да се помолим за децата си с чисто сърце и дух на воини на славен народ нека си вземем България