520

Tina

преди 13 години

До 547:Поздравявам те за приятелката-българка.Само определени хора преодоляват религиозните и националните различия.

519

Миа пак до Махмут

преди 13 години

Махмуте, пак се обърка нещо. Точно защото жените от белите държави имат уважение към себе си, не допускат да бъдат унижавани и да се подчиняват на някакви си мъже. Ти чувал ли си думата РАВНОПРАВИЕ, а? И тук не става дума за *** и тем подобни. При вас да не би всички жени да са целомъдрени? Не ти искам отговора, защото знам, че не са.:))) Ой, завалла!

518

Анонимен

преди 13 години

докато мълчим за *** изстъпления, ще ги търпим. докато си мълчим за политиците, ще ги търпим. докато не се научим да си казваме истината в очите, ще живеем в лъжа. Истината е една и е горчива - няма българска нация, защото никой не иска такава да има. никога няма да чуете турчин да казва - аз съм българин по националност, но друг по етнос. те казват:аз имам български паспорт или гражданство. стават българи само в чужбина. докато го има това, ще има догановци, сидеровци, путиновци и прочие

517

Атака

преди 13 години

Относно Яне Сандански - това е човека който е изгонил българските учители от Македони след споразумение със султана!Това, че е имало много национални предатели съм съгласен, но пък нали знаеш, че не е важно кой го е направил, а кой е поръчителя и подбудителя!Българския народ е искал свобода, независимост и сам да решава съдбата си, но благодарение на многото национални предатели - българи и не българи (има много такива) се стига до такова положение!

516

Анонимен

преди 13 години

Ай честито на атакистите!"Трима депутати напуснаха партия Атака" и парламентарната група на националистите. Това обявиха самите те на брифинг в парламента. Народните избраници, които напускат Волен Сидеров, са Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев."Няма нужда от референдум,те сами ще се саморазпуснат!

515

do 553

преди 13 години

няма защо да си оправям речника.кусур е турцизъм,както и доста други думи в българския език,без който нямаше да можете да се изразявате.Възродителния процес беше проява на страх и нищо друго.освен това беше много глупав.Как може да промениш името на някой и да си мислиш че си променил мисленето му? Ми напрвао да бяхте ги покръстили.

514

до 544

преди 13 години

Вярно е това което казваш за Ботев и Вазов.Голям патриот си няма защо.Но те съветвам да потърсиш в нета:1 Кой е убил единственната внучка на баба Тонка Обретенова? 2. Кой е убил синовете на Райна Княгиня и имат ли гробове в България? 3.Кой е конфиксувал нейната къща?Как е починала майката на Левски ,къде е гробът й? Как е умрял по-малкият брат на Левски -Петър?Кой предаде Левски, Ботев, Стефан Караджа, Бенковски,Волов? Кой уби Яне Сандянски, Сарафов,Станболов, Станболийски...? Кажи и после търси

513

от 543

преди 13 години

не търся 'кусури' (оправи си речника), не търся и конфронтация с никого. казвам истината, колкото и да ви е неприятна. всеки говори за възродителен процес, но никой не казва защо комунистите стигнаха дотам! подобно 'възраждане' е можело да се направи още през 1878 г. и през 1885, през 1912, през 1918 и през 1945г. Истината е, че група турски терористи и сепаратисти започнаха да саботират социалистическата икономика и държава и бай Тошо е получил инструкции да предотврати втори Кипър!

512

Анонимен

преди 13 години

ДПС, АТАКА И РЗС СА ПРОЕКТИ НА ДС(БКП). ВСИЧКО КОЕТО СТАВА Е ПО СЦЕНАРИЙ, НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ЕВТИНИ МАНИПУЛАЦИИ.

511

еdna balgarka

преди 13 години

При това - след толкова изписани неща искам да добавя следното - аз съм родена в центъра на София и му знам кътните зъбки на този град . Хиляди неща се появиха , промениха и отминаха . Свидетели сме на поредния цирк , на поредния задкулисен театър . Погледнете ги тези опърпани боси хорица , които предизвикват жал в овехтелите си дрешки и вижте марковите костюми на техните лидери и си правете изводи . Да сте видели някой от тези с костюмите на тротоара на килимче - да ,ама някой друг път

510

do Mia

преди 13 години

Миа,те затова жените на запад за от *** на горе.Вие жените смаи нямате вече капка уважение към себе си,с тоя безразборен секс,флиртове и задявания със *** и пульо.

509

Turkish

преди 13 години

Вие пък ако кажете че във вашата държава ви мачкаме,да ви плюя на държавата.

508

Миа до МАХМУТ

преди 13 години

Махмутчо, дали си ливанец, т.е. арабин или си мюсюлманин, няма значение. Далече сте от цивилизованото отношение към жените, а щом ги смятате вашите за животни, може и да са такива, но един ден тъпкано ще ви го върнат, комплексари такива! За култура въобще няма да коментирам, че кой знае какво ще кажа! Защото в Европа никой не убива жена си с камъни, защото погледнала друг мъж. А щом има очи-ще гледа и не само...:)))

507

до тина

преди 13 години

Значи другите точки ги приемаш за верни. Браво и това е нещо. Значи съм казал верни неща за бълг. семейство. И нито един свестен човек НЕ БИ заклал жена си само защото иска развод-разводи има и в Турция.И нито един човек не би посегнал на дъщеря си, изверги има на всякъде дори и в България- там пък бащата се люби с дъщеря си.Ако търсим негативното в едно общество ще го риним с лопата. Но ти благодаря, че прие поне няколко точки. Защото наистина имам личен опит от това-приятелката ми е българка.

506

Анонимен

преди 13 години

абсолютно не подкрепям атака и никога няма да ги подкрепя, но не ми пробутвайте басни за 'мирно' съжителство, нито за 'владичество', нито че днешните български турци нямали нищо общо с онези от 15-19 век. Откъде са се появили тогава, от марс ли? хората като купуват котка, гледат родословното дърво, така че единственото, което може да се каже, е че сме се съобразявали един с друг и пак го правим. докато има догановци, ще има и сидеровци, докато има сепаратисти, ще има и скинари и прочие ***.

505

do543

преди 13 години

Ако търсиш кусури,винаги ще ги намериш.Стига си живял в миналото,докато го правиш не знаеш какво губиш днес.

504

Атака

преди 13 години

Относно ТОЛЕРАНТНОСТТАТова да си толерантен не значи да си- глупав;- да те мачкат;- да нямаш собствено национално достойнство;- да се чувстваш по-виновен ако се сетиш за стиховете на Ботев и Вазов и за всички умрели за да има в момента България, както и да следваш техните идеали!

503

до Neo

преди 13 години

с кого сме си живели мирно??? с тези, които унищожиха Втората Българска държава, които избиха 70% от българското население; които вземаха децата ни да ги правят еничари; които не позволяваха църкви по - високи от кон, които създадоха помаците, които клаха в Батак, които изгориха Стара Загора, които избиха 60.000 в Тракия и прогониха 300.000, като им окрадоха земите? С онези, които саботираха държавата и създадоха турско освободитено движение ПРЕДИ възродителния процес, с териристите? С кого?

502

до не-527

преди 13 години

Нищо не спеменаваш за терора на``прогресивното християнство``в Ирак, където само съмнението,че си намислил нещо е повод за стрелба .Защо не споменаваш нищо за стотици хилядите невинни деца, жени, старци убити само защото пренадлежат към дадена религия или етнос.Защо нищо не споманаваш за 2 милиона беженци от Ирак?Защо нищо не споменаваш за Афганистан където се стреля на месо и сватбенни конвои се обстрелват от хеликоптери?Защо нищо не споменаваш за Палестина, на всички тези места убива християни

501

Атака

преди 13 години

Дуда, теб да те питам Трябваше ли в Батак да се организират чествания с чалга, мажоретки и кебабчета? Това нормално ли е? Нито едно от нещата не е българско, защото дори кебабчетата не са от месо!Как не направиха един концерт с рецитиране на български стихотворения и пеене на патриотични и народни песни, но след едно достойно поклонение, на което да няма попове с лимузини и ролекси. Защото едва ли тез хора са дали живота си за тези дето сега бяха там!