132

до 140

преди 13 години

Забрави да споменеш много по-големият проблем - ВИЕНЕТО от високоговорителите!

131

107

преди 13 години

Да ти отговоря защо няма там стари джамии - ами защото там не са живяли толкова мюсюлмани в продължение на 500 г. В Истанбул има много християнски храмове - една от най-големите им атракции е християнски храм все пак - през ХХ в. превърната в музей - Св. София. Храм бил и християнска катедрала и джамия през вековете. Може би няма да е зле да го посетите - ще усетите, че всъщност това е мистично място събрало в себе си всичко онова което ние не можем - вярата, духовността и толерантността!

130

Анонимен

преди 13 години

Чл. 13. (1) Вероизповеданията са свободни. (2) Религиозните институции са отделени от държавата. (3) Традиционна религия в Република България е източноправославнотовероизповедание. (4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могатда се използват за политически целиАйде Воленчо, дерзай....

129

Свободно придвижване

преди 13 години

Ама защо ми е нарушено правото на свободно придвижване в градинката пред банята, от лежащи хора на черги? Правото на свободно придвижване не е конституционно право? Ако ги настъпя докато минавам? Ами ако ми гледат под полата? Колко права са ми нарушени тука???? Ще се оплача в съда в Люксембург, че ми е нарушено правото на свободно преминаване, упражнява се заплаха от сексуално посегателство върху мен, и има опасност да нараня някого неволно,стъпвайки с 12 см остро токче върху него.

128

Анонимен

преди 13 години

алоооо 125 - едно питане във връзка с твое писание "За депутатката мога да кажа само едно - ако си беше на работното място в парламента......" какво ще кажеш по въпроса за присъствието на Ахмед Доган в Парламента ааааа, дали е "бил на работното си място в Парламента" колкото тази депутатка. Ахмед Доган се явява само предизборно да всява омраза между българи и турци - нищо друго не прави в тази държава не го ли разбрахте

127

@ 134

преди 13 години

Няма нужда Волен да ходи в Афганистан , там са американците и добре показват ,че им е яко дупето , като трепят джангали по цял ден , абе твоята мащеха Туршия не беше ли дружка с американците ....къде ви е религията ?

126

до 118

преди 13 години

Майвие не искате да знаете за проблема.Проблема е звученето който идва от джамията и на никой не му е приятно това публично демонстративно моляне.Аз искам да живея спокойно и не искам да ми се нарошава спокойствието.

125

Анонимен

преди 13 години

Хора осъзнайте се бе, бъдете българи преди всичко, от къде на къде турците ще проповядват открито в центъра на столицата ни исляма, защото виенето от говорителите на джамията си е един вид показност на чужда религия в православна държава. Да не се повтори историята с Нацистка Германия, когато в името на мира държавниците си затваряха очите пред явно нарастващата заплаха от война и така дадоха шанс на нацистите да стават с всеки изминал ден все по-силни и накрая пак се стигна до война с мил. жерт

124

ali agdja

преди 13 години

bolen kato e tolkova erbap,da hodi da hvarlya kamani po djamiite v AVGANISTAN.tam e palno s islyamisti.ako mu e yako dupeto,de :)

123

Анонимен

преди 13 години

Цялото изказване на Сидерово е расистко и в разрез с повечето програми за защита на човешките права. Айде да го махат вече със все ДПС и да се приключва идилията...

122

.).

преди 13 години

Държавна агенция Национална сигурност работи върху опасни радикални клетки в Родопите, стана ясно от думите на премиера, но той не разкри подробности. Това имам да кажа аз българи , карайте се със сънародниците си , защитавайте мирните мюсулмани , които овикват целия център с високоговорители , държат се в центъра на европейска столица като Аладин в пустинята с килимчета , наричат народа на държавата , която ги е приютила "***" ,, гаврят се със смърта на избитите от османските орди българи, държат се нагло , заплашват , на мой приятел му се е случвало да му казват "махай се оттука българино" от зад оградата на джамията. Който е гледал клипа е видял , че няколко дебели *** субекта нападнаха тонколоните на протеста и замахваха да ударят членове на "Атака" от предните места и това провокира "сблъсъците" , а който се прави , че не е видял си е за негова сметка. Нито съм гласувал за Атака , нито съм член , нито съм скинар , расист и т.н. , спрете да се нахвърляте върху своите за да защитавате хора , които ви наричат неверници в собствената ви държава.

121

до 121

преди 13 години

или можеби часът е 7 и си чета сутрешните новини с кафето и се приготвям за работа. Разбрахме вече че сте безработни. всеки да си гледа кашата.

120

до 125

преди 13 години

Ми то и Волен е депутат бе. К'во прави на митинга що не го питаш? Десислав Чуколов и той е депутат бе, к'во прави на митинга що не го питаш? Или казваш само симпатизанти и членове на този митинг трябва да има?

119

панта до българите

преди 13 години

Хайде да покажем на парламента, че се отвращаваме от всички които са били и са там освен от Атака и частичон и ГЕРБ, защото всичките останали ни предават май? Предлагам да стане по следният начин - да си купим мотоцикрлетни каски с радио и да ходим така навсякъде! така ще е готино, хем ще слушаме музика хем ще си имаме шапки, хем и няма да гледаме през стъклата нагли ислямистки муцуни и *** орди! Само готини неща! по тоя начин няма да накараме парламента да заплаче, но пък и само ще печелим, защото сега е Лято и каската пази и от Слънцето. навити ли сте? Щом разрешават маанета, то няма да има проблеми и за каски? Пък и каските са по-готини и практични и пазят и от дъжд и Слънце. Навити ли сте?

118

моя

преди 13 години

до 112ами инсталирай си нови бе *** атакист...Оправдания много, не съм така не съм онака ...разноглед циклоп...И точно продължавай да ми говориш на моя...само на него ще му говориш....

117

интеграция

преди 13 години

Какво стана с тази интеграция уж трябваше *** и турците да ги преобщим кам българското ,а то стана обратното ние се преобщаваме към тях,как става тая работа.Май има интеграция на Българите и това е самата истина айде да ние честито интеграцията.

116

Анонимен

преди 13 години

За депутатката мога да кажа само едно - ако си беше на работното място в парламента, за което всички бълг. данъкоплатци (вкл. православни християни, мюсюлмани, атеисти, еврей, католици и др.) й плащаме заплата, а не да ми се развява по митинги и особено където има ескалация на напрежението - нямаше да й цепнат брадата! Трябва да има задължителен психотест за влизане в парламента придружен с ЕЕГ за определяне има ли патология в мозъците на депутатите!

115

до 118

преди 13 години

Е как защо бе, нали целта е протест срещу виенето от усилвателите. Кога да организират митинга в 8 сутринта когато не се вие от колоните ли? Нали точно затова е митинга-протест срещу молитвата им на открито и виенето по високоговорителите- като заглушават говорителите с православни песни и скандирания. И ти ли падаш от Луната?

114

БГ.

преди 13 години

ВОЛЕН-ВСЕЛЕНСКИ ПАТРИАРХ

113

панта

преди 13 години

Ако парламента и МВР не спрат тия килимчета навсякъде, а не у тях си, виене по джамиите, то аз като истински Българин се кълна, че ще си купя мотоциклетна каска и ще ходя само с нея. защото ми писна българи да ни предават, за да угодят на Анкара на ***, мормони, массони кой ли не, а нас да закопават! Ако допуснете това ислямизиране да плодължи, аз ще си изповявам публично моята религия, а тя е- йога. Тоест, слагаш ис каска на главата и не ти пука за света! Или спрете тоя ислямизъм или ще ме гледате навсякъде с каска! Аз не съм се родил да слушам маанета и да гледам ухилени *** с по десет деца и виене от джамии! Ако не го спрете значи сте врагове на българите! Ако е така, значи си ни върнете всичко, което ви е платено като заплати през годините! А то що окрадохте с премии и комисионни?