33

Василев

преди 13 години

Този път ще гласувам за сините , а не за руският бизнес!Бойко е пич, от раз вдигна инфлацията на горивата и храните с 20%,само с една поправка в закона за доставка на горивата!

32

AHA

преди 13 години

Идват избори,хиените се събуждат та дори челни стойки ще ви правят само и само да докопат кокала...жалка държава

31

Анонимен

преди 13 години

До 25Прецизилам въпроса : с какво се е занимавал между 20-тата и 30-тата година от живота си, не вярвам да е следвал 10 години. :))) Сещаш ли се как момчетата от селата правеха кариера? :))) Ех, другари! Бе защо който не успее да направи кариера в БКП/БСП става седесар? :)

30

за 27

преди 13 години

Това си е анкикапитализъм...не виждаш ли че комуназите станаха от секретари милионери?

29

за 28

преди 13 години

Ами тато му не е бил убиец ,като на хамстера да го прати да учи в москва..........

28

Анонимен

преди 13 години

До 25Само не го изкарвай десидент, че ще умра от смях!:) Между другото в едно АПК са с Тодор Бонев, който беше и групен фюрер на СДС Русе, после смени няколко партии и нищо чудно сега да е при Костов.:)

27

Анонимен

преди 13 години

До 25Защо да съм лъжец? Това момче не беше ли от едно село до Борово и не правеше ли кариера в местното АПК ? :) Твоята версия каква е, защото като му чета биографията нещо не виждам данни за периода 80-89-та година.:) Би ли ни осветлил, моля!

26

Патриот

преди 13 години

седерунгели само с псевдо антикомунизъм нестава 20та година вече ,трябва и акъл !

25

Патриот

преди 13 години

Тез файтонджии не се умориха да се излагат!

24

Инкогнито

преди 13 години

До 17: Лъжец.

23

$

преди 13 години

Другарю Христов, а защо не искате вот на недоверие заради ниските доходи на хората? Или те не ви интересуват? А как да ви вярвам като президент, щом не мислите за своите гласоподаватели, а се впускате веднага в глобални теми?

22

Анонимен

преди 13 години

Вярное за Първанов, но кандидат на СК ще бъде Св. Малинов

21

Акъл море

преди 13 години

Седесетата се надяват отново да им дадат властта! Радикално се обявяват срещу всичко руско като знаят,че това най-много се харесва на запад.Конкуренцията обаче е голяма.Всички партии са готови да служат и на дявола,само ако може да ги огрее.Всеки може да бъде срещу Русия,както срещу майка си и баща си,а също и срещу бъдещето на децата си!Това поне е напълно доказано от всички досега.Така ще продължава и занапред.Седесари,разрушихте достатъчно,дайте шанс и на други!

20

Анонимен

преди 13 години

Румене, прав си, но мисля, че МАЛИНОВ е много по -подходящ за ПРЕЗИДЕНТ, а и не виждам другите партии от къде ще намерят по -кадърен от него , като политик и държавник, образован, представителен, българин-европеец

19

Анонимен

преди 13 години

Светослав Малинов е моят Президент. Ерудиран, владеещ чужди езици, политик от ново поколение, баща на 3 деца, против строежа на загробнащата АЕЦ. На неговия фон винету конграчулейшън и болната атака бледнеят.

18

Анонимен

преди 13 години

БСП и СДС ще се изтрепят кой пръв да иска вот на недоверие Палавата Яница и тя се напиня - смях в залата какви коварни времена доживяхмеСтанахте за срам Сините

17

Анонимен

преди 13 години

господин Кандидат Времето на Антикомунизма отмина.

16

Анонимен

преди 13 години

Тази мутра съм я виждал по къра на русенските села. До колкото помня беше партиен по времето на Живков. В СДС има ли поне един, който да не е комунист?

15

Ако Костов и ДСБ...

преди 13 години

...НЕ ДОПУСНАТ СТРОЕЖА НА АЕЦ-Белене, записвам се в тяхната партия!ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

14

АЛА БАЛА

преди 13 години

Тези сини дупета се кланят на ГЕРБ и понеже знаят, че поне 80% са за АЕЦ Белене плашат кучетата със салам-щели да гласуват вот на недоверие заради Белене!Колко са жалки,че чак ми е мъчно за тях!