43

Анонимен

преди 13 години

Полицаите не го били този, мутрите от *** не били съдията в тунела на стадиона, никой никого не бие .... само дето приличаме на феодално стопанство, не на държава членка на ЕС. Башибозук отвсякъде.

42

Анонимен

преди 13 години

Започвам да се чудя: каква е разликата между мвр и организираната престъпност? Има ли такава изобщо?

41

йхъ

преди 13 години

Тоя ПИЧ не е никъв пия ми се е женски гербераст отвсекъде.Мека китка тав е да си гербер.

40

Анонимен

преди 13 години

Прав си така се задържа , влизаш с крак, пет човека блъскат жената с вратата докато я размажат, преди да кажат легни те хвърлят с няколко хватки на пода и с истерични крясъци се бравят на брусли, след което задължително 2-3 снимки на диванчето за спомен. Като се сетя че Краси Аврамов пак по същия начин бяха омели пода с него че и плакат му бяха хвърлили отгоре а преди това пак задължителното карате на вратата ха ха ха. Човека глас сигурно ги е помислил за нинджи.

39

Анонимен

преди 13 години

Престъпниците-заптиета сами си правят проверките:)))) Ха да видим кога ще има виновни:))))

38

do26

преди 13 години

ти "ПИЧ" си класически пример за *** :)В германия ако нахлуят така, и невъоръжен човек го проснат на земята и го ритат, и му стъпват по ръцете смятай всички до министъра изчезват.А тия полицай ще плащат обезшетение докато са живи

37

до 22

преди 13 години

Вероятно си пич в женски род.Жената я затиснаха с вратата отворена на вътре, а на арестувания му блъснаха главата във вратата и го ритаха и настъпваха по ръцете.Но в заслеплението си, ти сутрин не можеш да намериш униформените си зелени чорапи и фуражката,та камо ли да видиш какво става на екрана.Ей така няма да видиш как щеви теглим шут под опашката на изборите.

36

ченгето

преди 13 години

Гледах записа подробно и за жалост трябва да кажа,че колегите действаха адски непрофесионално,прибързано и пристрастно.Тази констатация от страна на министъра е срам за министерството и хората в него.За това хотрата ни мразят,защото се мислим за богоизбрани и не се учим от грешките си,нито ги признаваме.

35

ДО 26

преди 13 години

Гледал си много филми ,от ерата на Студената Война.

34

Кратун

преди 13 години

Тези са по дънки и с качулки. Викат "полиция", влизат и бият. Как човек да разбере, че са полицаи, а не бандити? Някой да си показа случайно удостоверението, заповед за арест? За мен това не е полицейска акция. Нормално е човек да окаже съпротива на неидентифицирани субекти!

33

Анонимен

преди 13 години

26 - Колко пъти те арестуваха в Германия или Италия!? Или си гледал по филмите:) Същност може да имаш богат опит, защото си гербер, а те са си престъпници по презумпция и с тях в Германия и Италия постъпват още по-лошо!! Тук видяхте разграден двор и започнахте да си развявате байряка:)

32

ЕВАНГЕЛИЕ

преди 13 години

ЦВРЪЦКО КОМЕНТИРА СИТУАЦИЯТА КАТО ДЯВОЛ ЕВАНГЕЛИЕТО. ЕДНА СЛУЖИТЕЛКА СЕ ОПЪНАЛА НА 4 МУТРИ-ПОЛИЦАЙ И ТЕ СЕ НАХВЪРЛИЛИ ВЪРХУ ОСТАНАЛИТЕ КАТО ЕНИЧАРИ. МИ ТЯ ТАЯ ЖЕНА ЗАПЛАШИЛА ЖИВОТА НА ГАДОВЕТЕ И ТЕ С РИСК ЗА ЖИВОТА СИ СПАСИЛИ АВТОРИТЕТА НА МВР И БОКО-МУТРАТА И ЦВРЪЦКО -ДАСКАЛЧЕТО, КОИТО СА СИНОНИМ НА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВИП КАТЕГОРИЯ. АБЕ ГЛАВАНАК-*** ТИ СМЯТАШ ЛИ ЧЕ НИЕ СМЕ ТОЛКО ГЛУПАВИ ,ЧЕ ДА ТИ ПОВЯРВАМЕ . ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, И ПАК ЛЪЖИ ТОВА СА СИМВОЛИТЕ НА ГРОБАРСКО УПРАВЛЕНИЕ .

31

трол

преди 13 години

Тва е фотошоп

30

Пич

преди 13 години

"Ти си дежурния Герберист,другите отидоха на обяд в кръчмата.Та не видя ли в записа че го ритаха като куче. "Глупости! Свалиха го на земята защото той отказа доброволно да легне и това беше. Ако това е полицейско насилие, вие сте много далеч от нещата ...

29

до Пич

преди 13 години

Еййй, верно ли в Германия и Италия стъпват по главите на легнали "задържани" хора? Не знаех, мерси, че ми каза.

28

Цветанов

преди 13 години

Нищо му нема!!!!

27

Анонимен

преди 13 години

От проверката излиза че Цецо-шлифера проверява МВР. И какво очаквате, шлифера да каже че има полицейско насилие ли? Поредна уникална гавра, гавра и пак гавра на цецо шлифера.

26

Пич

преди 13 години

"От записа ясно се вижда полицейското насилие.Пожелавам на 1 да дойдат така "любезните" полицаи и да го пообработят малко"ама къде е това полицейско насилие бе?! Ти запознат ли си как се извършва арест и обиск по сигнал за корупция от НСБОП? При команда - "Легни на земята", трябва моментално да се подчиниш, а не да ръкомахаш с ръце и да тичаш срещу полицаите. тотално не занете за какво става въпрос. Я виж в Германия как се задържа или в Италия, да видиш за какво става въпрос.

25

ДО 22

преди 13 години

Ти си дежурния Герберист,другите отидоха на обяд в кръчмата.Та не видя ли в записа че го ритаха като куче.

24

Анонимен

преди 13 години

Тези взеха да ми обясняват, че не са били човека, така,както Миков обясняваше, че миняора си удрял главата в земята и затова била цялата в кръв!