103

До 55

преди 13 години

Виж 62 и 71

102

СДС

преди 13 години

Убеден съм, че това ще е последното комунистическо гербаво управление

101

Explorer 8

преди 13 години

Хора , ако ползвате explorer - махнете го - голямо дърво еизтеглете си Opera от сайта безплатна и удобнаХа - на рекламодателите честито

100

Анонимен

преди 13 години

Браво Бойко... Не обръщай внимание на *** от ЦК на БКП ... Те си пеят , защото нищо друго не могат, показа го вожда им украинеца Станишев...45 години ни лъжеха,че ни плащат , а ние ги лъжехме , че работим... пък сега ти искаш същият този народ да работи, за да живее добре ??? как ще стане , след като и вожда им никога не е работил ???

99

Анонимен

преди 13 години

91 - Няма да го разбере защото е финансово мотивиран от НДК:)

98

хаха

преди 13 години

Твой ред е Боко-*** за зеле от теб става---изобщо гейберска простотия и некадърност....!!!

97

ША СА САМУУВОЛНЯ......ПУРАДИ НИКАДЪРНУСТ!!!ПУ ЧИ САМ *** МУТРЕНСКА КРАТУНА!*** ПО-*** СА ТЕЯ ЧУКУНДУРИ ДЕТУ *** ИЗБРАА...

96

социалист

преди 13 години

Другарите комунисти за 2 години разсипаха всичко. За разлика от социалистите, които през мандата вдигнаха многократно заплати и пенсии, тия *** ни омайват с приказката крадеца вика дръжте крадеца. Когато стигнете стандарта при Станишев-свирнете другари, но затова се иска работа, а не само плюене по предшествениците

95

Всеки да си знае...

преди 13 години

В белите страни управлява елит. Хора от добри семейства с перфектно образование. Тук управляващите с малки изключения са от ВИФ, Симеоново и т.н. Да не се обиждат спортистите и ченгетата, ама за всяка работа се иска образование. Не може някой математик да стане треньор по бокс, а икономист да разследва убийства, нали така ???????

94

Епидемиологът

преди 13 години

Хора, пазете хигиена!!! Този сайт е заразен с нов опасен щам на escherichia coli. Новият болестотворен микроб е изолиран, изследван и наименован - "escherichia coli Bokotikvov". Болестта започва с несвързано бръщолевене и обикновено завършва с мъчителни кърваво-червени диарии по форумите. Сред народа заболяването е известно като "Боково осиране" (още "милиционерско осиране"). Има данни, че щамът е бил създаден в Банкя и е разнесен из територията наРодината от Борисов.

93

Анонимен

преди 13 години

Най-голямото щастие на гладният комураст е да види в dogan.bg статия за Бойко Борисов и да я налази като муха-*** мед :)))

92

м

преди 13 години

Просто поредната глупава идея на Бойко. Със смяна на хора, които дефакто не са хванати в нарушение в момента, няма да постигнете нищо. Кадрови промени, не водят до нищо, най-вече ако са и по средата на мандата. Направете нещо в социалната политика за да видят хората подобрение!

91

атомен физик

преди 13 години

Рибата се вмирисва от главата - себе си трябва да уволни !

90

79

преди 13 години

79, Сега на мястото на Хамстера ще е Бай Боко. А преди изборите всички поддържаха Боко, защото им беше писнало от ***. Сега го псуват, защото осъзнаха, че от едни *** са се натресли на други. Време е да го разбереш и ти :)

89

КЪЛНЕМ СЕ

преди 13 години

Ние сме честни и достойни хора, увери Борисов, говорейки за себе си, за правителството и партията си, като в същото време се разсмя искрено и силно.

88

Епидемиологът

преди 13 години

Хора, пазете хигиена!!! Този сайт е заразен с нов опасен щам на escherichia coli. Новият болестотворен микроб е изолиран, изследван и наименован - "escherichia coli Kutevika". Болестта започва с несвързано бръщолевене и обикновено завършва с мъчителни кърваво-червени диарии по форумите. Сред народа заболяването е известно като "Кутево осиране" (още "социалистическо осиране"). Има данни, че щамът е бил създаден в Съвеския съюз и е пренесен в Родината от Кутев.

87

Анонимен

преди 13 години

Това, което казва Митрева, че и са налагали да назначи 17 човека без ценз не подлежи на съмнение. На Летище Пловдив вече половината служители са подменени с некадърници, но никой не го признава.Много лесно може да се провери за 2 години колко *** без никакъв ценз се мотаят и не знаят къде са попаднали!!!

86

До 55

преди 13 години

На фона на Бойковата муутрогения, простотия и некадърност предпочитам Костов, Станишев, Бай Симо или Доган заедно или поотделно да управляват държаавата!

85

Анонимен

преди 13 години

79 - И откъде знаеш, че са платените! От собственият си статут ли!? Значи Цветанов ти плаща така ли!?

84

Анонимен

преди 13 години

БОКО Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ.