45

До 42

преди 13 години

Просто чети повече. Емоциите са излишни. И отвреме навреме се интересувай относно изводите, които правят сериозните антропологични изследвания. Ако си българин, няма причина да се сърдиш на природата.

44

Гитлер

преди 13 години

Че войната е била отвратителна е ясно. Също толкова ясно обаче е, че ако беше победила Германия сега цяла Европа щеше да изглежда по-различно в добрия смисъл. Пиявиците Русия и Англия нямаше да определят политиката, цените на газа и др. такива. С две думи язък за войната - много жертви, нулев резултат.

43

така така до Марк

преди 13 години

ако, ако, ако....ако и Аспарух си беше забил меча някъде по на запад съвсем друг живот щяхме да живеем...

42

и аз до 25

преди 13 години

Ариец?!? Я не ме разсмивай! Същото извратено мислене, като на тези, които се смятат за македонци. Апропо, като говорим за чиста раса, предполагам че идеалът за чист ариец съвпада напълно с облика на такива напети момчета като Хитлер, Гьобелс и Гьоринг.

41

Марк

преди 13 години

Хитлер е бил на косъм да спечели войната и то на няколко пъти!Първо е бил много по-напред в разработването на ядрено оръжие , но проекта е спрян поради заблуда от страна на главния немски физик/умишлена при това/!Второ Сталин е бил готов на сепаративен мир ако е била паднала Москва!Разбира се Хитлер е ***, както и Сталин!Така, че за нас от тази гледна точка голяма разлика няма!Ако обаче Германия бе спечелила, Европа щеше да има друг облик!А в Бг щяха да идват гастарбайтери от Франция нап

40

До 34

преди 13 години

На това ли разчиташ? Но си избрал да живееш в БългАрия.

39

Анонимен

преди 13 години

е какво му разбираш на хитлера?? Че е луд ли, разбирал го?!? А децата дето изби лудия хитлер? Тях разбираш ли ги? Аман от глупци!

38

samodiva

преди 13 години

Този режисьор сигурно има вертикални ириси , както и Хитлер.

37

така така до wafen

преди 13 години

жалко, че има толкова наивни хора, като теб. каква добруджа какви 5 лева ни е дал? войната не е приключила ти вече броиш териториални придобивки. той хитлер това си е мислил като е тръгнал на война с/у половин свят - като смачкаме всички, само ние, италианците и българите ще командорим из европа. съюзници сме му били, защото сме му трябвали, а не защото сме му били мн симпатични.

36

муспи

преди 13 години

Хитлер и Райха ги убиха, но еврейския проблем си е все същия - ние го приветстваме.

35

компетентен до 33

преди 13 години

БРАВО. Този човек разбира от история. Причината за ВСВ е договорите след ПСВ. Другото са глупости , а вие дето им вярвате сте *** ...

34

Да 25

преди 13 години

Много смешен коментар! "Повечето тук сме арийци", хахаха! Само доста ограничените могат да защитават хитлеристите. В някои страни е подсъдимо да се изказва открито мнение в тяхна защита.

33

до 29

преди 13 години

Сам по себе си Хитлер не е виновен колкото алчноста на победителите от първата световна война. Такива репарации трябва да плаща Германия че още щеше да ги плаща и да няма право да има армия. А политическата к**** Великобритания и кървавия ССР щяха да пируват върху квото е останало от Европата..

32

ТАКА Е....

преди 13 години

СТАЛИН И ХИТЛЕР СИ ПОДЕЛИХА ПОЛША ---НО, ПОСЛЕ СЕ СКАРАХА ЗА ЕВРОПА И СУРОВИНИТЕ ЗА РАЗВИТАТА НЕМСКА ИКОНОМИКА.СЛЕД ВОЙНАТА, РУСИЯ И АМЕРИКА СИ ПОДЕЛИХА НЕМСКИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ДОСТИЖЕНИЯ!*** ПРИМЕР:ПЪРВИЯТ РЕАКТИВЕН ИЗТРЕБИТЕЛ /МЕ-262/ ..Е НЕМСКИ!ПРОТОТИПА НА АК-47/КАЛАШНИКОВ/....Е НЕМСКИ!VW--КОЛИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ .....МАЛКО, ПРЕДИ ВОЙНАТА...ДНЕШНАТА ОПТИКА .....Е ИЗЦЯЛО НЕМСКО ДОСТИЖЕНИЕ....... И ПР.!!!!НЕМЕЦ----ИЗПРАТИ АМЕРИКАНЦИТЕ НА ЛУНАТА!!!!КАКВО ИМА ДА СПОРИМ....???!

31

така така до 25

преди 13 години

жалко, че жените на стъпканите от нацисткия ботуш държави имат друго мнение по въпроса, да не говорим за еврейките. о, да, забравих, че всички ариици са с аристократична кръв и при тях чувството за "чиста кръв" стои над нагона...

30

До 26

преди 13 години

Нищо не е окончателно приключило. Пентаграмът се беше писал вечен, ама му мина котка път ...

29

раптор

преди 13 години

Само *** може да види нещо хубаво в Хитлеровия райх. Той унищожи толкова невинни ,замърси планетата тотално ,изгори толкова нефт и ресурси, създаде една тотална диктатура поробвайки невинни, че който го хвали наистина заслужава и той да го разстрелят! Хитлер е зло и стига сте хвалили този ***! Докога ще ни го навирате като модел?

28

ss wafen

преди 13 години

Ако бяхте верни на Хитлер нямаше да сме на този хал.Той е единствен дал нещо на БГ.-Добруджа.

27

Bo

преди 13 години

Е за тоя ли пък точно да ми е тъжно. Поне се е самоубил качествено. Не е висел от райхстага от некой балкон и да чака некой червеноармеец да го дръпне обратно.Нито пък е планирал да избяга като страхливеца Сталин и много други.

26

Анонимен

преди 13 години

Ако кръста беше спечелил над двата пентаграма червения и белия сега *** щеше да е един избледнял спомен от миналото .