96

Кайзера

преди 13 години

...значи както във форума освен платени дрскачи, обикновенни хейтъри май други няма...не знам за ГЕРБ, но кака Цура си е дете на разветчик от ДС и по времето на Костов и Царя взе СИБанк...това, което искам да кажа, че тя и нейните родители/покровители са в играта доста по отдавна от ББ, даже ББ по-скоро е ползвал нейните връзки, отколкото тя неговите...

95

До 88

преди 13 години

Ей, внимавайте с учителките, бе! Не забравяйте, че управляват София, а скоро и цялата страна:)))

94

Анонимен

преди 13 години

Какво точно е откраднато в случая? Цветелина купува БАКБ от ирландските и собственици, които са във фалит! Е и? Как точно в случая е ощетена държавата? Какво виете всички на умряло? БАКБ е собственост на ирландската АИБ. Те продават, не държавата. Цветелина купува с парите от продажбата на СИБанк. Нищо чудно, че сте бедни щом сте толкова глупави.

93

до 90

преди 13 години

Не са бесепарчета.....това е безработният български народ....

92

Анонимен

преди 13 години

И ГЕРБ се оказаха като тройката! Че й по-крадливи! Това е добре! Българина обича да няма прекъсване в кражбите:)

91

до 80

преди 13 години

Нали знаеш, че пари при пари отиват ?

90

Анонимен

преди 13 години

"Не мога да разбера защо се възмущавате, че Цветелина била купила българска банка? А ако си беше сложила парите в швейцарска банкова сметка по-добре ли щеше да е? Мизерниците по цял ден си мислят кого да плюят."Възмущаваме се и плюеме защото тия с крадените пари продължават да крадат и да управляват.

89

Анонимен

преди 13 години

Цветито си има банка! Чудесна! Няма лошо! Сега ще прехвърлят сметките на държавните фирмички и предполагам глобите от КАТ:)))

88

хахаха

преди 13 години

Тиквун и Тиквичка - елита на БЪЛГАРИЯ !

87

Анонимен

преди 13 години

Чудя се и се мая, как може такъв парадокс. Всички дебилни бесепарчета дето неистово мразят ГЕРБ вият на умряло по форумите, че умират от гла и няма какво да ядят, а същевременно техните вождове като Масларова, гея, дуган, Р.Овч. Запалката, Ковачки и т.н. тънат в разкош и са мултимилионери. Е как става така, че тези слабоумници въпреки че са гладни, пак си ги искат? Някой знае ли? Или те са наядени само когато техните господари им подхвърлят трохички когато са на власт.

86

Киров

преди 13 години

до 68 ! Не колега!Аз съм от емигрантите , дето 20 год чакаха да се оправи БГ , ми писна , и се изнесох . Бг няма да се оправи скоро ! Спасявайте се ... да плюеш е лесно ... а кака ви Цветелина няма да стане емигрантка ! Ще ви мине младоста както моята и ще се сетите че няма какво да ги гледате ТЯХ ! Колегата от Дъблин да си взима семейството , че и да точи лиги по Бориславова , файда няма ! Айде със здраве :) И да не закачате Б Б ... да не станем на кълбо :)

85

Селска алчност

преди 13 години

Нямам думи просто каква наглост...Само в Бг може да бъде банкерка тази женица в нормална държава може би учителка по литература, но като я гледам и това и е много...

84

Анонимен

преди 13 години

83 - Тъй де, тй си кажете! Просто сте същите като другите:)

83

ГЕРБер

преди 13 години

Лелееееее, циркаджиите от Позитано 20 са се взели много насериозно и са започнали кампания на живот и смърт.И това няма да им помогне!;)

82

Анонимен

преди 13 години

От този форум лъха толкова простотия, че у мен вече не остава никакво съмнение, че българите заслужават да са още по-бедни от колкото са. Къде точно видяхте измама в тази сделка та сте скочили да плюете?

81

Анонимен

преди 13 години

76 - Не им обяснявай! те са толкова прости, че нямат равностен измерител! Говорят, че другите корумпирани, а после казват, че и другите правили така:))) Прости, че дрънкат са герберите:)

80

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера защо се възмущавате, че Цветелина била купила българска банка? А ако си беше сложила парите в швейцарска банкова сметка по-добре ли щеше да е? Мизерниците по цял ден си мислят кого да плюят.

79

бг

преди 13 години

Гледам си в паничката и какво да видя - гадни гейбери ми папкат храната!!!!

78

ГЕРБер

преди 13 години

Комунистите свършиха флашките,но не и храчките!;)

77

до 66

преди 13 години

Четете добре - 800 000 - за култура! Банката си е отделно! Въпросът е - защо като си има банка и дават пари за фестивали и концерти ? И кой й ги дава - Фандъкова. ГЕРБ си раздава Европейските пари само на свои хора! Вече трябва да викнем - НА ОРЪЖИЕ, БРАТЯ!