166

Анонимен

преди 13 години

Интересно! НАП и митници също не си събират приходите, ама тамя няма размествания! Това има ли нещо общо с Цецовата тъща и Боковата Леденика:)

165

Бай Колю

преди 13 години

Ето малко допълнителна информация, всеки има глава на раменете си, да преценява, кой е крив и кой прав! Според Кодекса за социалното осигуряване управителят на НОИ може да бъде освободен предсрочно, ако е осъден за умишлено престъпление от общ характер с влязла в сила присъда, при влизане в сила на акт, с който е установен конфликт на интереси, ако системно нарушава задълженията си, или е възпрепятстван да ги изпълнява за срок повече от шест месеца.Така за освобождаването на Митрева от парламента трябва да се приведат аргументи, че тя системно нарушава задълженията си.Междувременно експерти коментират, че е неоснователно вината за грешните разчети да се хвърля върху управителя на НОИ, тъй като бюджетът на институцията минава през сериозно съгласуване с Министерството на финансите и при наличието на резерви, числата е можело да бъдат променени. Това е можело да стане включително и между първото и второто четене на бюджета на НОИ в края на миналата година в парламента, но не е било направено. Сега се очаква депутатите на ГЕРБ, одобрили окончателно този бюджет, да освободят Митрева.Параметрите, на които е базиран бюджетът на НОИ за тази година, беше още по-сериозно обсъждан от обикновено заради пенсионната реформа, която правителството предприе. Параметрите в бюджета на НОИ залягат веднъж в тригодишната бюджетна прогноза, след това проектобюджета на институцията минава през Надзорния съвет й съвет, в който държавата има солидно представителство, през Министерския съвет и през две четения в Народното събрание.От стенограмата на заседанието на Министерския съвет на 20 октомври 2010 г. е видно, че и министърът на финансите Симеон Дянков одобрява бюджета на НОИ, с изключение на текст от преходните и заключителните разпоредби, отнасящ се до ранното пенсиониране, който допълнително беше уточнен след постигане на съгласие със социалните партньори. От стенограмите на заседанията на парламентарните комисии в края на миналата година става ясно, че НАП не е представила сериозните си възражения за начина, по който са направени разчетите в бюджета на Държавното обществено осигуряване.

164

165

преди 13 години

Прав си :))) Ама то и хер Флик сбърка на няколко пъти ония разчети - дето бюджет им се вика :))) Та що бабето да си оди, а хер Флик да кеси още :)) Тя и без това краде по-малко от него. Да седи :)))

163

до 146

преди 13 години

Ми щом не си е свършила работата,ква интелигентност,ква диплома!?Щом разчетите са погрешни,отива си и идва друг!Добре,че не е чичко Сталин,че директно заминава за Сибир!И ако само с това се отърве,ще е голяма късметлийка!Горе е пълно с пенсионирани червенушки,ама боко ги пази!

162

158

преди 13 години

А викаш доверието на тия дето я сложили :))) И кой я е сложил - Тиквата. Кво праи Тиквата - проститии и гепи даже с *** си. Следователно бабата не ще да прави простотии и да краде за Тиквата в такива обеми и за това той иска да я натири, че да сложи някоя друга послушна калинка - като Миро, вносителя на 20 г. говеждо с диоксин :)))

161

С ЕДНА ДУМА

преди 13 години

ГЕРБ - ВСИЧКИТЕ СЪБРАНИ НА ЕДНО НЕКАДЪРНИЦИ

160

до Тра-ла-ла

преди 13 години

Нали точно тази баба каза че е неморално хора в пенсионна възраст да не се пебсионират. Това пич не е ли наглост. А заемането на места от такива хора не е ли дискриминация по възраст спрямо хората в активна възраст. И кой си ти да даваш оценка на коментиращите. Като е така образована и грамотна защо НОИ е в колапс?

159

малта

преди 13 години

КАТО НЕ ЩЕ ДА ХОДИ, ДА БЯГА

158

Анонимен

преди 13 години

Една баба му разказа играта, пък той престъпност щял да бори:)))))))

157

ха-ха-ха

преди 13 години

Тази от коя магистрала Боцко я е забърсал :)))

156

Анонимен

преди 13 години

Е като е интелигнтна и образована, /то и аз съм такъв/, ама трябва и да си специалист в дадена област, та щом не е оправдала доверието на тия които я сложиха, трябва даже сама да си ходи, а не да чака надупена да и бият шута. Така само показва тъмната си и алчна страна, което е принизява още повече..

155

Анонимен

преди 13 години

Запитан как ще я пенсионира, ако тя не иска, той обясни, че като лидер на най-голямата партия в парламента ще събере мнозинство, което да гласува отстраняването на Митрева. ***!!! Всичко се решава така, по команда, без грам мозък. Цялата му политика е такава! Хаос и некомпетентност!

154

АКТЮЕРА

преди 13 години

Батютю е най-добре като я изритва тая БаБка, да си изрита и на себе си един шут.

153

148

преди 13 години

Абе малоум, а що не вземеш да си припомниш кой я назначи :))). Те всички кадри на ГРОБ излязоха калапави, като самата мутренско-комунистическа партийка :))) Сал Боко Зеленчука готин и незаменим :))) То Калинки ли не бяха, то баби магистралки ли :))) Ама лошото е, че пропъдиха сума ти свестен народ и тук остават основно ***, гербави *** и милиционери. А хубава страна беше България :)))

152

Анонимен

преди 13 години

Все пак да не забравяме че Боцко е назначи :))))).Такива са експертите му .....

151

Анонимен

преди 13 години

Поредната къртица, заровила се дълбоко в народните пари.А пък да я чуете как говори таяяяя - като препил *** ! Вън, марш казах - достатъчно е смукала !

150

Анонимен

преди 13 години

Тая бабка 20 години не е излизала в отпуск, щом като са се събрали 31 000. Оставете я да бачка като чистачка в НОИ, щом не иска да се пенсионира.

149

БМ-13

преди 13 години

Здравейте циркаджии :)

148

Анонимен

преди 13 години

Ето малко интересни неща за наш Бат Бойко dw-world.de/dw/article/0,,15078485,00.html

147

Мария

преди 13 години

Кой знае какви далавери има да крие в НОИ тази пенсионерка.....