69

Анонимен

преди 13 години

и Чърчил е бил дебел-това не го прави по-малко добър политик .

68

Анонимен

преди 13 години

Задължително гласуване за всички! Това е!бай, бай бсп!

67

Анонимен

преди 13 години

На есен като им налющим едни шамари на комунистите, даже няма да бъдат въобще в класацията!Егати каруцарите са бесепарите!

66

чегевара

преди 13 години

НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ЩЕ ВИ БИЕМЕ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ СРЕЩУ ГЕРБМЕГЛЕНА КУНЕВА ЩЕ НИ СВЪРШИ ДОБРА РАБОТАПОСЛЕ ПРАВИМЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ И ПАК ВИ БИЕМЕпрез социализма ви управлявахме и през капитализма пак ще ви управляваме

65

ами да ,

преди 13 години

когато изгонят /защото от нас не зависи /ДПС от парламента ,и го забранят /по закон /завинаги ,то тогава ще се върви напред ,ДПС ни диктуват живота ,....ЗАЩО?

64

Анонимен

преди 13 години

За пореден път ни се изхилиха нагло в лицата, хора!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ В МОЯТА СТРАНА!!! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ, ДОКАТО ГИ ИЗРИНАТ, ПОСЛЕ ЩЕ МИСЛЯ ЗА ИНТЕЛИГЕНТЕН ИЗБОР! Ако изберем пак комуноиден президент, пак съдът ще ни изплющява шамарите на грозния мазен потен Миков!

63

Fiko

преди 13 години

тоя миков който остави погром в системата, изгони професионалистите по на 45 г с 20 бона брутни заплати на калпак, и бяхме затънали в престъпността до гуша -няма ли срам да се показва. Ей това комунистите са безочливо племе

62

Анонимен

преди 13 години

ЗА КАКЪВ СЪД ГОВРИ МИКОВ, ТОВА Е БЕЗУМИЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА СЪД ИМА ЕДНО ДОБРЕ РАБОТЕЩО "ООД" ПРЕДЛАГАЩО И ПРИЕМАЩО ПРИСЪДИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ОТ ВСЯКАКЪВ ТИП. ДОРИ ЧУЖДИТЕ МИСИИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ДА ГО ОТБЕЛЯЗВАТ ПРОСТО ЗАЩОТО Е ЧИСТА ИСТИНА. СЪДИЯ В БЪЛГАРИЯ Е *** ДУМА ОБВЪРЗАНА С КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРИ.

61

хх

преди 13 години

герберите стига обвинявахте тоя и оня нали сега сте на власт вече 2 години кашата е пълна и пак някой ви крив що не оправихте нещата а само скимтите като вдовици за (хоп че ша *** изтрият)

60

Анонимен

преди 13 години

Искам да знам точно как са изречени тези думи с гадния говорен дефект на тоя гнусен субект - бивш министър на поУицията! Може би нещо като наУющиУ???

59

не е учуден?

преди 13 години

Във БГ какво не е възможно ...?

58

Анти психолог

преди 13 години

Туй нещу търкалят ли го до парламенто бе?То туй на атомна бомба прилича.Дано не го отвлекат терористите ,че жална му майка на целио свет!

57

K.O.H.R.

преди 13 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ КРАДЛИВИТЕ КОМУНО- ТУРЦИ ВЪВ ВЛАСТТА!!!

56

Голям Праз

преди 13 години

Нищо бе, нека *** се заиграват с турчаците, то това ще си е за тяхна сметка. Нали ги видяхте на последните избори до къде стигнаха точно заради тази нежна любов с ДПС?! Рядко можете да го чуете от мен, но в случая със закона за уседналост ГЕРБ са прави!

55

ОТВРАТЕН

преди 13 години

ГРОЗНИ ДУМИ, ИЗЛЕЗЛИ ОТ ГРОЗНА УСТА, ПРЕПОВТОРЕНИ В ГРОЗЕН САЙТ! ЕВАЛА ДНЕС.БГ, ПРИЗНАЛ СЪМ ВИ ОТДАВНА - ПОКОРЯВАТЕ ВЪРХОВЕ В ЖУРНАЛИСТИЧЕСКОТО МАЙСТОРСТВО!!!!

54

Анонимен

преди 13 години

Е, нормално, нали същият този съд регистрира ДПС преди години... ДПС си е творение на ДС, то се знае

53

Скендербек

преди 13 години

Фидосова може да е тлъста и грозна, но важното е, че си върши работата добре. На изборите тази година няма да има изборен туризъм.

52

A40

преди 13 години

Герберите може да са били комунисти, но само те в момента могат да не допуснат отново клатифесовите социалисти и разсипници. Няма значение какъв е цветът на котката, важно е мишки да лови

51

смях

преди 13 години

Тоя Миков е пълен ***. 5 пъти цитира няква Венецианска конвенция, според която не било законосъобразно срокът за уседналост да е повече от 6 месеца.НО, забележете - самите комунисти 2007-*** година са гласували и са вкарали в закона срок от 10 (десет) месеца за уседналост.Е кажете, сега, тия комунисти може ли да са толкова прости?!

50

Анонимен

преди 13 години

съдът да "налющи"шамари на Масларова -а не Първановити съдии да е уневиняват !