87

Анонимен

преди 13 години

Хаха, смяната на Позитано защитава крадлата вкупом! Палячовци, знаем ви, че и вие сте същите :)

86

мим

преди 13 години

Горката невинна жена...знаехме...

85

ШДУ НА КОЛЕЛА

преди 13 години

Работата е ясна - платили са на свидетеля за да забрави за пачките.Прокуратурата обаче защо пък не повдигне сега обвинение срещу него заради това , че е забравил.Та нали обвинението основно бе изградено именно на неговите показания - значи има право да го осъди за даване на невярни и лъжливи показания тогава. За жолост обаче цирковия сценарий бе известен на хората с логика далеч още преди неговата премиера. Няма да има осъдени политици эфективно - работата е ЯСНА.Да го духа Электората.

84

анонимен

преди 13 години

Никога няма да има справедливост защото това е България ,виждате ли тази червена лисица как се усмихва,??? -това е защото знае ,че това е БЪЛГАРИЯ.

83

Анонимен

преди 13 години

Тодор Павлов поясни, че никога не е подписвал протокола от разпита си, даден в рамките на досъдебното производство. Оплака се, че след като е дал показания, никой не му е дал дори да прочете протоколаА БРЕ ДЕ ГО ЦЕЦКО-МИЛИЦИОНЕРО СЕГА ДА КАЖЕ ЧЕ ВИДИШ МИ СЪДА ВИНОВЕН , ЕЕЕХ ЦЕЦКО И БОКО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ГОДИНАТА НЕ Е 2011 А 1981

82

Вервайте си !

преди 13 години

Ще видите, че след края на мандата, в затвора няма да има:- никой от бившите управляващи- нито един мутренски главатарИ този път ви преметнаха много мръсно :) :) :) Ама като има кой да вЕрва, лошо няма :)

81

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ водят политика за изтребване на българите и просто съм принуден да гласувам за други! Примера и малката Габи! Тъпата държава пак не протегна ръка:)

80

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са аут! По-отвратително управление нямаше досега!

79

Анонимен

преди 13 години

82 - Па кой го интересува за кого ще гласуваш! Остави си тогава 7-апартаментния Цветанов с покупките от фирмите на ДПС та 50 % от пазарната цена:)

78

44

преди 13 години

ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП НО С ТАКИВА НА СНИМКАТА - НИКОГА. АКО КОРУМБАШЕВ НЕ Е КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ-*** ***.

77

Боц

преди 13 години

Избираме управляващи,те се облажват,започват да живеят добре и забравят да разсъждават във обща полза.Избягват да трупат врагове които ще им попречат да продължат да живеят добре и не ги закачат. Щото тези са част от нещо голямо.Няма единаци горе!Трябва сърцат екип за почти неосъществимата идея за равноправие и свобода,без допускане на кърлежи в общата хазна!

76

Анонимен

преди 13 години

Къде са головодниците от ГЕРБ да обяснят защо човека не е прочел и подписал протокола си! Съд за ченгетата!

75

милфър

преди 13 години

ах как ще клатя масларчето аууу, ще се разтече по балатума мъзга алейелелей

74

Анонимен

преди 13 години

Ама кой ги вярва тия работи, че някакъв си ***, е носил пари с чанти на Масларова!Все си мисля, че трябва бая да е проста да направи така нещата!Ако има злоупотреба, трябва да се понапънат повече, за да я хванат!А тая работа си е съшита с бели конци, за прах в очите на избирателя, който да си каже "Родната полиция не спи"!!

73

Анонимен

преди 13 години

Така е! Скълъпените процеси винаги в съда завършват с фиаско:)

72

Анонимен

преди 13 години

Хайде ГЕРБ - Чао!:)

71

22

преди 13 години

На какви набута прехода милиони, те дори и за еб... не стават. УЖАС.

70

Боц

преди 13 години

Сори за грешките!Не е проблема в съд или следствие! Проблема е в желанието да се помогне на Българският народ!Джанкате се като деца а истината е толкова близко до акъла!

69

Хайлендър

преди 13 години

Виджайната на Масларова е ненаситна и дълбока. След като българският съд я оправдае, Масларова ще продължи да краде с комунистически устрем и ремсистко вдъхновение. В България за кражба на кокошка влизаш за 5 години в затвора, а за кражба на милиони левове ставаш депутат.

68

РАД

преди 13 години

Ама разбира се,че тя не е взела никакви пари,разбира се,че "Бентли"-то не е нейно. Разбира се,че няма връзки с определени хотелиери,където "изпрати" на държавни разноски 5000 пенсионера, които иначе заслужават наистина малко уважение. Разбира се,че е "невинна", както и Румен Петков,на който САЩ отказват виза,както и Р.Овч.,който ни свърза енергийно вовеки с Русия.Разбира се.Всички те са невинни,но най-тъжното е,че ГЕРБ се оказа неподготвен за качествени процеси и тези ще се измъкнат...