98

95

преди 13 години

ББ напусна МВР, за да остане член на БКП - временна амнезия ли имате или просто се правите на прости!?

97

Интересно...

преди 13 години

...защо не мога да видя поне един умен коментар от страна на тия които подкрепят ГЕРБ?!? Некачествен мат`риал?!? Все бой им е в празните тикви.Колко сте неграмонти и озлобени герберастчетаааа.

96

В цивилизацията

преди 13 години

Получава се сигнал, че комшия малтретира жена си.(всъщност гледа екшън на дом. си кино). След 15 мин. се звъни на вратата, сследва "Полиция, отворете!". След реплика "Момент" вратата се отваря, полицайте съвсем спокойно поздравяват, представят се надлежно и обясняват защо са дошли. След това молят човека да повика жена си, за да говорят с нея (през цялото време стоят на вратата и не влизат - никой не ги е поканил). Жената се показва и обясняват нелепия инцидент. А ние сме като първосигналните!

95

13579

преди 13 години

Намерете си клипове как действат руските братушки! Има един култов, в който объркват Кайена....Бой!

94

МАЛКО ВИ Е

преди 13 години

КОМУНИСТ ЛИ Е ,САМО БОЙ ТОРМОЗ И ТЕРОР,МАЧКАНЕ СВЯТ ДА МУ СЕ ЗАВИЕ,СЪС МРЪСНИКА ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ***,НА ДОНОСНИЦИТЕ ЕЗИЦИТЕ СЕ РЕЖАТ А НА КРАДЦИТЕ РЪЦЕТЕ

93

Анонимен

преди 13 години

Хвърляй си оставката бе , бабуин!То не бяха апартаменти, консултации, СРС - та, бебета, показни арести, побои и още един кош кретении сътворени лично от теб.Аман от тебе,бе то бива , бива наглотия ама това твоето на нищо не прилича!!!

92

Атака

преди 13 години

Недопустимо е да няма наказани за заменките - нека да се анулират и да им се върнат старите земи!Недопустимо е въобще да няма наказани митничари, да няма осъдени богаташи крали с милиони левове!Недопустимо е когато полицаите крадат и са корумпирани!Ей това е недопостимо!

91

до мене си 656

преди 13 години

управляваме *

90

аз

преди 13 години

КАК ГО НЕ НАПРАВИХА ФИЗКУЛТУРНИК ТОЯ.МИНИСТЪР НА СПОРТА ПО МУ БИ ОТИВАЛО!

89

УСПЕХ ЦВЕТАНОВ

преди 13 години

АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО,МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ,МОИТЕ ПОЗНАТИ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТАКОВА ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ,РАДВАМ СЕ ЧЕ НЕ СЪМ СИ ДАЛ ГЛАСЪ НА ВЯТАРА,ЕТО ТАКОВА НАСИЛИЕ МЕ КАРА ПАК ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ,ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ МРАЗЯ КОМУНИСТИ

88

оценка(-2)

преди 13 години

АМИ КАТО ИМАТ КАМЕРИ В ТАЯ КАНТОРА,СЕГА ДА БЪДАТ ЧЕСТНИ И ДА ПРЕДОСТАВЯТ ВСИЧКИ НАЛИЧНИ ЗАПИСИ,ЗА ДА ВИДИМ АДЖЕБА КАК СЕ РАБОТИ В ТАЯ КАНТОРА,ИНАК ДРУГОТО СИ Е МОНТАЖ ЦЕЛЯЩ ОПРАВДАВАНЕТО НА Т.ПОПОВ ИЗКАРВАЩ ГО КАТО ЖЕРТВА НА ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ...

87

АЗ

преди 13 години

БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ С НАЧЕЛО ОВЧАРСКИЯ СКОК раздава правосъдие още преди да са сложени белезниците, ПРЕДИ да са събрани доказателства - разбирайте изфабрикувани понеже си пречил не ЦЦ и ББ.В ГЕРБавата действителност СИ ВИНОВЕН до доказване на противното.Това че после заради спортистчета и медии си тотално омаскарен...това няма значение.трябва да си благодарен че милицията ни ГАЗИ оп...ПАЗИ

86

Анонимен

преди 13 години

Някой пак се наака в герберските ***.

85

Христов

преди 13 години

Щяло да се разследва и установи "обективната истина".Тя Истината отдавна е ясна на хората,просто сега стана и видна от неманипулираните кадри при задържането.А относно обективността при разследването едва ли ще има разлика от "обективността" на имотната проверка на Цветанов.В най-добрия случай някой дребен милицунгер или поръчкурора да операт пешкира,както тъста и тъщата на физкултур-министъра на МВР.

84

656

преди 13 години

Ох, вече не ги издържам! Ни Цецо, ни Бойко, ни Костов, ни Мартинчко, Сергейчо, Първанчо и т.н.....Хора, дайте да се стегнем и да отидем в парламента. Да се оправляваме сами, да сложим з аминистър чичото от другия вход! Помощ1

83

Тялото

преди 13 години

Най-важно е ръководството на МВР да извърши съответната проверка и да се вземат правилните управленски решения,"Сам ли си говори, или си мисли че няма общо с него?

82

79

преди 13 години

Кръвоизлив в бъбреците ли? Нещтастник ти знаеш ли изобщо какво е това?

81

До 76

преди 13 години

Боят да започне първо с/у комунистите от БКП като Борисов,Цветанов ,Цачева и др.

80

az

преди 13 години

"Цветан Цветанов коментира, че от кадрите става ясно, че е имало опит за изтласкване на служителя на МВР."Също така е видно че човека има наглостта да блъска с ГЛАВА краката на полицаите.Ами остави това той нарочно СИ НАВИРА РЪЦЕТЕ ПОД ТЕХНИТЕ КРАКА.ТОВА Е ТОЛКОВА ВИДНО КОЛКОТО И ЧЕ ЦВЕТАНОВ НЕ Е КВАЛИФИЦИРАН ДА ПРАВИ ТОВА ЗА КОЕТО Е НАЗНАЧЕН!!!!

79

64

преди 13 години

Да, нека каже Цвъко. А представяте ли си някое дете да се уплаши и да хукне в тъмницата да бяга като нищо може и да го гръмнат. Мозък за 2 ст. нямат. Дори и да е най-големия престъпник - има си съд който ще го реши. Попрезумция всеки е невинен до доказване на противното - т.е. влязла в сила осъдителна присъда. А семействата или децата на тези хора - те виновни ли са? Трябва ли да бъдат третирани като престъпници?