223

Анонимен

преди 13 години

"Синът ни не е пияница, както се опитват да го изкарат всичкиЗа пияница не знам, но си е чистокръвен УБИЕЦ!!! Искам да лежи поне 15 год., да му дойде акъла, а и е да е за назидание на всички, които си мислят, че шофирането е игра на GTA или NFS...

222

анонимен

преди 13 години

Нямам думи просто за тези деца. А пък за шофьора да не говоря. Мойте съболезнования на близките само те си знаят какво и е. Преди да седнете пияни в колите си се замислете малко повече.

221

до 385

преди 13 години

Ами аз съм от тези хора които тази част от населението не я броя за хора, а за допълнително гърло дърпащо данъците ми. Защото те освен да крадат и да чакат помощи друго не могат, за щастие кучето ми е по- умно от тях, дори то знае че трябва да се потруди за да яде.

220

Никола

преди 13 години

Те май карат от 16 год даже да не е май от 14, но не сами. Мисля че е задължително да има възрастен с книжка до тях. Аз мисля че трябва найстина да осъдят и този дето му е дал колата че да се замислят хората занапред какво на кой дават.

219

хахаха

преди 13 години

пичове! В западна европа от 19 годишни карат коли. В САЩ също. Но съм сигурен че не е имало такава катастрофа. Няма нищо лошо младите хора да имат автомобил стига да имат акъл за това

218

хахаха

преди 13 години

абе тука има някаква конспирация. Не може човек който не е пияница да направи това. !00% младежите са тичали с 100 км/ч по тротоара къде Даниел паркирвал колата на приятеля си. връхлетяли го обърнали го с колата и след това се саморазмазали помитайки близкия стълб. И да не забравяме по между другото успяли и да го напият!!!!

217

Анонимен

преди 13 години

ПИЯНДУРНИК И УБИЕЦ !!!

216

ДО 376

преди 13 години

До 376Абе има едни родители,които снасят деца по много и не искат най-доброто за тях,а само да им носят помощи,които ние плащаме.Но това е една друга тема.

215

Никола

преди 13 години

Подкрепям Дедка.Според мен проблема е че се купуват коли за по 1000 лв на по 20 години че и повече. После се купуват и книжки за по 500 лв и родителите си мислят че са направили голямата работа. Да де ама като се качат тия деца на тия стари коли и като не могат да карат и става ............

214

Анонимен

преди 13 години

Като стадо овце сте и после се чудите защо всички ви лъжат, ами как да не ви лъжат като вярвате на сляпо на всяка дума? Медиите пишат за да продават научете се колкото по- трагично звучи толкова по- добре за тях.

213

Ги

преди 13 години

Кво пък толкова е станало???? И Максим Стависки кара пиян, убива човек, оставя едно момиче инвалид..... Ама не е помирисал затвора.Аз в нито един случай не оправдавам шофиране+алкохол+превишена скорост+невнимние.Всеки който убие човек независимо дали умишлено или не, да си понесе последствията! Просто много ми е интересна народопсихологията.То е ясно, че в правосъдието стандартът е двоен. По-лошото е, че и моралът на обществото е такъв.

212

Дедка

преди 13 години

Какво значение има пил ли е или не?!? Убил е шестима души!!! Пил, не пил - няма как да поправи такова нещо и заслужава затвор! Това е нещо много сериозно... Дори да не е пил, това е много сериозно престъпление! В крайна сметка не се е забил в дърво, а е прекратил живота на цели шестима души!!

211

Анонимен

преди 13 години

А на теб кой ти каза с колко е карал, освен долу споменатите медии, чиято информация не е достоверна?

210

Лумпен

преди 13 години

Разбира се, че момчето не е пияница. Дупките по пътя са виновни, че е карал в града с над 100 км/ч

209

Анонимен

преди 13 години

имам предвид загиналите деца, какво означава в техния случай "каквото си направиш сам..."

208

Анонимен

преди 13 години

ама те всъщност не са направили нищо!!! защо им се случи това

207

Anonimen

преди 13 години

Жоро ти май нямаш деца, моли се и да нямаш, защото няма родител който да не иска най- доброто за детето си. Родителят е за да подкрепя детето в трудни моменти и да му показва правилния път. Ако някой с твоето мислене е родител, то той е просто донор на генетичен материал, а не истински родител.

206

Присмехулник

преди 13 години

Трагедията е голяма, но айде който е безгрешен да хвърля камъни, всички тук ли са света вода

205

жоро

преди 13 години

Нямам думи! Ако този *** беше мой син, щеше да се моли да не напуска болницата, защото щях да им го върна много бързо там "кастриран и обезпаразитен". Що за нагли родители! Щях сам да му пръсна кратуната! УБИЕЦ! Поклон пред жертвите, мир на праха им.

204

До 366 iffaylo

преди 13 години

Бог не е виновен, че не ги е опазил. Нали знаеш лафчето "Квото човек сам да направи, дори Бог не може да ти помогне", но все пак не е само Бог на този свят има и зла сила и това е дявола и точно на този ден Исус Христос е възкръснал и дявола е разярен, понеже е изубил битката и за това се случват такива неща по света. Това си е номер на дявола с който номер се опитва да обезсърчи.