69

nansi

преди 13 години

e toi kvo kazva be 70 :) zashto tuk nikoi ne kazva HRISTOS VOSKRESE ?a i nakyv takyv golqm praznik pak se qdete

68

до 70

преди 13 години

Хахахахах, а аз какво казвам бе, ***? ХаХАХХАХАХАХА, МАЙ СИ ПРЕКАЛИЛ С РАКИЯТА ПО ВЕЛИКДЕН.

67

до 63

преди 13 години

63, голям профайлър се извъди.Да не си съдебен психолог или нещо такова?Успокой топката да не получиш някой сърдечен пристъп...Такааааа...Поуспокои ли се? Сега чети бавно, а ако не го разбираш- хвани някой да ти обясни:Докато в тази държава няма респект към закона и властта - ще продължава да е така.Докато не се изработят стройни правила и работещи без казуси закони - касапницата на пътя ще продължава.Докато не се пресече корупцията в КАТ - всичко ще е по старому.Искаш ли още доводи?

66

Анонимен

преди 13 години

67, где да ходим?

65

ако

преди 13 години

жертвите са съвестни хора ,жалко за тях,лека им пръст ! Но пък е възможно да са *** ! Представете си ,че жертвите са като човека ,който преди няколко дни проклинаше *** бебета да се удавили в кърма ,представете си става дума за бебета !Е тогава за какъв х... да ги съжалявам ?!

64

Анонимен

преди 13 години

Този сайт е най- беден откъм новини и теми.

63

Анонимен

преди 13 години

до 51Брей, стига с тоя Стависки! Що не споменавате Маричков от Щурците?

62

видях

преди 13 години

Труповете на загиналите бяха още там ..Ха върви да подкупуваш да даваш рушвети .На това моите познати казаха че се нарича полеви съд и се прилага когато всичко е ясно.Затова решенията му не подлежат на обжалване .Мисля че и ние имаме нужда от такова нещо

61

до 58

преди 13 години

58, недей да говориш глупости. Това никога не е било. Поне не за леките коли.Това се практикуваше при професионалните водачи,първия месец или първите 10 дни след като му се повери автомобила.Тогава караха със т.нар. старши шофьор или старши водач, който го контролираше и показваше тънкостите в занаята. За леките коли това никога не е било така.Както и да е - по-хубаво време беше ---> поне не гледахме простотиите на ББ. ;-)))

60

до 59

преди 13 години

Ти знаеш ли че в Гърция направиш ли катастрофа, защото си пил, веднага идват куките и разберат ли те че си пиян, няма дела-мела-директно в затвора братко. Това искам да ти набия в кратуната-че хората имат закони и обществото има респект.Ясно ли ти е?!Съмнявам се, ти си свикнал да живееш живот без правила.

59

Анонимен

преди 13 години

Какво общо има тук с руската пропаганда? Имахме курс от 3 месеца. Вярно е че тогава колите из улиците са били много по-малко. Ама млякото се оставяше до входната врата на магазина. Що не се крадеше?

58

видях

преди 13 години

През 1982 година бях на гости в тогавашна Югославия .При едно от пътуванията ни станахме свидетели на кървав инцидент .Камион предприе неправилно изпреварване и помете една застава .Загинаха всички в колата .Дойдоха линейки полиция .След около час с две коли дойдоха 4 човека с костюми.Извадиха сгъваема маса и 4 стола .Оказа се че са съдия 2 заседатели и един който пишеше на машина За 15 минути изслушаха свидетели и полицай и шофьора на камиона .Осъдиха го на 24 години .Без право да обжалва

57

до 56

преди 13 години

Е как стига бе бате? Ти ми говориш за засилен полицейски контрол и това че го няма се възмущаваш, аз ти давам за предпоследната дупка на кавала в ЕС като пример-Гърция(ние сме последни) Защо там става номера със самодисциплината, тук не? Защото приятелче имат закони като те улови камерата. Да се абстрахираме от това. Ти как смяташ? Ако има засилен контрол, няма да има подобни неща ли? Всичко е закони братче.Пил си-карал си..в затвора за години.

56

до 52 от 41

преди 13 години

до 52Ами дай предложение! С полицаи не ставало- иначе пак не ставало... Е, как става тогава?Едно време - до 1990 защо такива неща не се случваха? Отговори си сам, а ако не можеш- попитай някой по-стар.

55

Анонимен

преди 13 години

Защото при комунизъма след като се земеше книжка ,младия водач до 1 година можеше да кара само, ако на предната до него има водач със стаж над 5 год.Ама нали да е демокрация и плурализъм!! -------------------- Кога е било това, бе ***? :)))Ей, ама много сте зле. Руската пропаганда ви е промила мозъка и вече си мислите, че комунизма е бил като приказка. Никакво такова изискване не е имало никога. Те ако бяха толкова загрижени за хората, нямаше да произвеждат лади и москвичи.

54

Мери

преди 13 години

Що, Цецке, не е ли прав човека, от чудо се изразява така, не от добро чудо.

53

до 47 от 41

преди 13 години

до 47 Стига с тая Гърция, бате !Като ти харесва повече - ходи карай там. Ама нашите български трикове там не вървят. Нали се сещаш какво правят там? Така е, защото има начин за налагане на дисциплина. Има и респект.

52

nansi

преди 13 години

2 dechica pojelali intimnost? malko mu e che sa go raztrelqli na takiva deto pojelavat dechica znaesh li kak im kazvat?pedofili ..iznasilvachi.bai toshevoto vreme....mai na dosta narod mu lipsva?!imashe rabota i zakoni ,nqmashe podkupni chengeta ...i romite si znaeha mestoto i t.n.t

51

цецка

преди 13 години

До 51Да не се сецнеш ебачо!

50

пак до 41

преди 13 години

Как искаш да има полицейски контрол навсякъде по републиканската ни мрежа? Ти колко мислиш полицая трябват за да има такъв контрол? Половината българи да станат катаджий ли искаш? Що приказвате наизуст бе?! То на думи е лесно да се пише от панелката пред компа.