47

Гошко

преди 13 години

Мастиите трябва да се избиват. Същото важи за ***. Същото важи за тия дето защитават мастиите и ***.

46

Анонимен

преди 13 години

VAIIII KOLKO PSETA ,STOLICA ME4TA PROSTO ,IDILIQ S JIVOTISKIQ SVQT OTVSQKADE

45

от простия народ

преди 13 години

*** народ сме и това е... не мога да ви разбера, кучетата били животинки и те душа носели и подобни глупости... ми тея животинки с душички като нападнат детето ви ще ги съжалявате ли че са толкова озлобени щото са бездомни и нямат какво да ядат? няма смисъл от нежна революция, трябват крайни мерки за да се преборим с това... ама нали сме много хуманни ...

44

Анонимен

преди 13 години

Фандъкова сега да не вземе да каже по инерция, че предишните са виновни!:) Боко ще я пляска по д-то:)

43

Предложение

преди 13 години

Може ли от мойта част от заплатката да не се отчисляват парички за песовете, които охапаха приятелката ми и майка ми и брат ми и т.н.Аз искам да ги дам за нещо по-смислено.Нека тези които искат хуманно отношение да им ги дават ... аз ни ща.

42

Анонимен

преди 13 години

В цял свят ги прибират и ако никой не ги прибере да ги гледа ги "приспиват", само ние го играеме хуманни...големи сме ***... *** виновни са разните там "любители"

41

Анонимен

преди 13 години

"Броят на бездомните кучета в София растe"Все пак не забравяйте кой "управлява" София!!Иначе снимката кърти мивки.И това ми било Европа..........европа ама някъде в Африка!***

40

Анонимен

преди 13 години

А Богров е един от най- добрите приюти в България. Добре, че не си бил/била в някой друг град. Тогава щеше да ти настръхне косата.

39

Елена до лола

преди 13 години

За съжаление, само кастрацията не решава проблема- никой не следи за здравословното състояние на животните- има болни от бруцелоза, които заразяват домашните животни, после болестта се пренася на човека и засяга половата система; за *** и тениите въобще няма какво да се говори- това е класика. Има опит в развитите страни- няма какво да разсказвам за това- осиновявания, а болни животни се приспиват, но докато тук умират хора от глад и онкоболни деца без лекарства, няма смисъл да се коментира.

38

лола

преди 13 години

valentino46, *** си много! Кой ти говори, да се защиатават агресивните кучета!?! Агресивните трябва да се умъртвяват. Осталите трябва да се кастрират. Ти доказа че си един абсолютно повърхностен, първосигнален човечец, който не вижда по далеч от носа си!!!

37

lll

преди 13 години

Бях за кратко в приюта в Богров - е скъса ми се сърцето ;( Горките животинки страдат, заради нас хората :( *** и пульо взимат кучета, а като им писне ги пускат. Ако набарам някой такъв такъв бой ще му хвърля...Разберете, че кучетата са бездомни, заради нас хората! Те нападат заради нас хората!!! Нито съм кучкар, нито ги обичам кой знае колко, но ей Бога ми никога няма да забравя тези гледки в Богров! МАСОВА РЕГИСТРАЦИЯ НА ДОМАШНИТЕ КУЧЕТА, ДАНЪЦИ И ТЕЖКИ ГЛОБИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СЕ ГРИЖАТ

36

до 30

преди 13 години

много точен коментар, нима хората са по-маловажни? На мен ми е много интересно куче да ме нападне,да ме нахапе но аз успея да го убия. тогава кво правим? упражнявам насили върху кучето ли?

35

До ебача

преди 13 години

Аз съм ти фенка вече :-) До другите: Стига с това, не даваме повече права на животните. Освен това не са природозащитниците, които взимат пари за несвършена работа, а Екоравновесие. Природозащитниците пращат кучета за осиновяване в чужбина, лекуват блъснати и осакатени от такива като някои от по- долу пишещите хора. Не ни мислете за ненормални. Ние просто искаме доброто и на животните. Не мислим само за хората.

34

voodoo

преди 13 години

Това си е един доста доходоносен бизнес за такива като Аксиния Боснева и други като нея.всички и наливат пари било от Бг било от ЕС.Да оставим на страна хилядите командировки из страната и чужбина.И за какво заради едни бездомни кучета.Всички песове се събират в приютите ако до 2-3 дни никой не си ги прибере се ПРИСПИВАТ.Ако някой си хареса пес си го прибира и се задължава да го гледа хуманно.ако същия *** бъде заловен на улицата глоба 500-1000 лв.за мнимия помиярозащитник.

33

до лола

преди 13 години

Никой не отчита нарастващия брой на бездомните хора, заради фалшивите банкови измами с ипотечни кредити.Всеки гледа *** песове и всеки говори за хуманно отношение. Колко човека ще приюти държавата та да мисля песовете.Все ми е тая. Ако искат и на колбаси да ги правят и то "Стара планина".

32

Оня

преди 13 години

Както е казал поета, най-добре да се разселват six feet under!

31

valentino46

преди 13 години

Всички бездомни *** *** ! А тези които ги защитават им пожелавам да бъдат ухапани от куче ,болно от бяс и после пак да ги питат за тезата им !

30

Анонимен

преди 13 години

Ave kakvo gi pazite tolkova tia kucheta? Neshto specialno li ima v tiah? Obiasnete mi molia...

29

hkj

преди 13 години

то с тия цени на месото по магазините, скоро ще има яхниика :D:D:D:Dшегувам се, съжелявам, но просто не се сдържах :D. А сега по темата: какво стана с имплантирането на чипове на кучетата с данни за собственика?по едно време беше голямо плюнчене, драми, циркове, тогава реално може да е хване, кот къде идват кучетата и да се вземат адекватни мерки. Сега че не са диви дингоата е ясно, но все пак трявба да са дошли от някъде и да се "захранват".. трявба да се разбере от къде.

28

fun

преди 13 години

"не се "разселват" на обитаваните от тях места, се жалваха защитниците на животните." - това какво означава ??? Ми с една дума кучкар - не го е еня за децата ами за кучетата !!!! Как да го интересува, като ..... хайде стига, че са много и много лаят като ги закачаш ... Все пак ББ трябва и от това да краде ! ... не вярвате ли ?