197

Христофор К.

преди 13 години

Това съм го чел в тогавашния вестник "Орбита" преди около 25-30 год. "Утрински весник" да не е тамошния "Уикенд"?

196

Анонимен

преди 13 години

Навистина е жално колку аналфабети во познаваето на историата се збрале тука да истресат сво коментар и тоа се знае, подбивен и пакосен. Драган де Лихнидос не сме го измислиле ние, за него има податоци во шпанската историа, од таму се информациите. Вие едноставно уживате да бидете МАЛЕЧКИ. Дури и ви тежат било какови информации за некои Македонци кои некогаш направиле нешто големо. Засрамете се и едуцирате се малку пред да помислите да зборувате за нешто за кое не знете ништо!

195

конгресмен

преди 13 години

След тази новина, Конгреса взе своето решение: Македония -51 Американски щат.

194

Марк

преди 13 години

Много съм притеснен!На запад от нас в малката държава Македония се е заформила някаква колективна психоза, която час по-скоро трябва да бъде диагностицирана от специалистите!Непрекъснато хората там търсят и "намират" някакви псевдофакти за смоето "величие"!Това е вероятно колективна мания за величие!

193

S.w.o

преди 13 години

ФИРОМ е създаден преди големия взрив!ХАХАХАХАХА

192

ДАЙ ВАР

преди 13 години

22 март 2008, съботаПРОБЛЕМЪТ НА "МАКЕДОНЦИТЕ" Е, ЧЕ СА БЪЛГАРИ, ЗАЯВИ БИВШ ГРЪЦКИ ВЪНШЕН МИНИСТЪР На фона на интензивни преговори за решаването на спора за името на Македония между Атина и Скопие малко преди срещата на върха на Нато в Букурещ, предаването "Факели" (Досиета) на гръцката телевизия Скай излъчи цяло издание, посветено на историята на проблема около името на бившата югорепублика.В него бившият външен министър от Пасок Теодорос Пангалос заяви, че проблемът на македонците от Скопие е, че са българи: "Гърците трябва да разберат, че ако тези хора славяните от южна Югославия, не нарекат себе си македонци, тогава ще се разкрие ужасната реалност. Коя е ужасната реалност, която отбягват на всяка цена. Българи са. Въпросът, който трябва да си зададат хиперпатриотите гърци е дали е в наша угода държавата Скопие да се разпадне и една по-голяма България да има обща граница с една по-голяма Албания? Защото за това става въпрос".

191

произход

преди 13 години

даже да ви кажа имаше доказателства че маймунуте и те са произлезли от македонци...че чак тогава са станали хора..ааа така де. което си е право - право

190

Анонимен

преди 13 години

хахааххахаххахахаххахахаххахах!!!!!!!!!

189

1

преди 13 години

"АЛОНСО ДЕ ОХЕДА,документална монографияИВАН ДИМИТРОВ, автор 1999 г.първо издание 4Ами просто са попреписали една българска книжка излязла преди повече от 10 години!

188

masti

преди 13 години

ALONSO DE OHEDA

187

центъра на планетата

преди 13 години

Македония е центъра не само на планетата но и на вслената...според многобройните изследвания на НАСА а също и на великите македонски учени !

186

Анонимен

преди 13 години

Сичко македонско е веелико - и Александър македонски е най великиот гей .

185

888

преди 13 години

Европа чака ротационния принцип на управление кога ще дойде реда на България поне да се посмеят но ако знаят какъв потенциал има в македония , веднага ще ги приемат в европейския съюз.

184

idiot

преди 13 години

Костов е виновен

183

центъра на планетата

преди 13 години

според послендите изследвания на НАСА...македония е центъра не само на планетата земя, НО и на цялата вселена...което се потвърди и от многобройните македноски учени...посветили живота си на тези изследвания ! УРА братя македонци !

182

До БДЖ

преди 13 години

Стефане, *** долна. Чича ти от Крагуевац обади ли се?

181

До БДЖ

преди 13 години

Стефчо, селска пръчко, ела в спорт1, там да те храним, *** говежда!

180

Анонимен

преди 13 години

Уважаеми македонци, като нямате език и не можете да запомните българския - пишете на англииски. Току виж сме ви разбрали глупостите

179

до 5547

преди 13 години

Всъщност ника ти трябва да е 77 000 :)))))))))

178

Анонимен

преди 13 години

Каква ти Америка, образуването на Земята го дължим на македонците. Какви ги говоря ?!?! Самият Голям взрив е дело на македонец!