333

БГ работник

преди 13 години

Тая да иде да се гръмне някъде ,защото тя подписа за спиране блоковете на Козлодуй.

332

Колко даваш защото..

преди 13 години

Хубавото Наде се предлагa....

331

Анонимен

преди 13 години

Никакъв шанс няма министърката, която не реагира адекватно в историята с медицинските сестри и си правеше просто разходки по света.

330

opala

преди 13 години

И аз ще гласувам за Волен и ще падне голем майтап :) То нас вече никой не може да ни оправи. Едни чистят , други мърсят. Политиците се въртят само и всеки ***. Никой не мисли за нас :( Няма надежда в тази Надежда :(

329

дааа,

преди 13 години

и никога не е късно ,да станеш за ....резил!

328

Анонимен

преди 13 години

NADE, NADE, KUDE SE KRI TA IZOSTAVI MEDSESTRITE NI BEZ PODKREPA V LIBIA??A SEGA ISKA6 PREZIDENT. NAGLA SI MAIKA TI DA.....!!!!!!!!!!!!

327

Наде,

преди 13 години

още колко пъти ще си сменяш ,...фамилията?

326

Татяна

преди 13 години

Аз бих гласувала за Волен Сидеров.

325

мани мани ,

преди 13 години

то и медиите вече ......не кълват !Да излезе ,Надето и да каже ,че е било на майтап ,иначе е голяма ....ИЗЛАГАЦИЯ ,да не кажа ---НАГЛОСТ !Би трябвало да се извинява на БГ граждани ,всеки ден за ....ПРЕХОДА в който "активно" участваше!Демократ -крадец ?

324

Тракторката

преди 13 години

Наблюдавам и слушам Надка Нейнски през последните дни и не спирам да се учудвам на това, докъде може да стигне нахалството, безочието и наглостта на такива като Тракторската ***. Наистина, човек трябва да е много сбъркан, за да продължи да подкрепя тези неповторими ментета. Ето какво казва Надка в коментар на казаното от Цветан Цветанов за нейната зависимост от Трактора. Казаното от Цветанов е особено важно, защото като евродепутат Надка, която е имал сериозни - във всякакъв смисъл - връзки с Трактора, лобирала е за него, осигурявала му е чадър, директно се превръща в трансмисия на организираната престъпност в Европарламента:"Бих го посъветвала да се държи като вътрешен министър, а не като журналист. Той е човек, който трябва да бъде човек на отговорите, а не на въпросите. И ако при него има цялата информация данни и факти, които институциите могат да разгледат, го призовавам да го направи. Оттук нататък той не може да бъде част от разпространяването на слухове. Ако не може, нека моите добри приятели от ДСБ Атанас Атанасов и Иван Костов да му помогнат да си изясни случая." bnt.bg/bg/news/view/39795"Моите добри приятели" - ако не го бях чул и видял, не бих повярвал! И това го казва Надка, която съсипа СДС заради враждата си с Костов. Казват, че политическата *** *** не хваща. Вярно е. Но само в БГ и още няколко немодерни, заспали в миналото си държави и общества. Такова политически и чисто човешко двуличие и мерзост се наказва от избирателите в нормалните страни - недвусмислено, силно и така, че свят да им се завие на подлеците като тази.Ето още едно, много честно и важно свидетелство за връзката Надка - Трактор:grigorsimov.blog.bg/politika/2010/10/26/chetirima-osvetihme-aleksei-petrov-evgeni-hristov-***-.625324Нека говорят - за бившия любовник на Надка Михайлова, днес нейн съпруг - Светлин Нейнски.Светлин Нейнски и шефа на пресцентъра на Надка през 2002 Асен Григоров - съдружници със СИКаджии"София ленд" - класика в имотния жанр"В основата на схемата стоят няколко по-известни персони - близкият до бившата синя лидерка Надежда Михайлова Светлин Нейнски и синовете на изп. директор на бившата силова групировка СИК Димитър Попов - Валентин и Десислав Попови". Звучи ви познато името Димитър Попов - да, същият е, който е присъствал на фондонабирането за кампанията на Петър Стоянов през септември 1996, описано в статия на Ива Рудникова във в.Капитал.segabg/online/article.asp?issueid=2626&sectionid=17&id=0001901Светлин Нейнски: "Защото са много малко хората, като Надежда Михайлова, които могат да палят хората за дадена кауза, да вдигнат знамето и да поведат народа. За нея никой не може да каже, че е зависима от икономически интереси".paper.standartnews/bg/article.php?d=2006-09-28&article=162095

323

бастунче

преди 13 години

хубавото Наде става още за опъване,ама за президент......

322

миксер

преди 13 години

Политиката е мътна каша. Едва ли ще гладувам за теб, не че те познавам и зная какво ще свършиш, ами нали трябва да сме последователни? Нека бате Бойко Борисов ти даде оценка и тогава ще преценим какво да правим! Ако имаш "шест" ще гласуваме! Ако нямаш - нот! И какво ще правиш като президент? Ние вече сме живи умрели, сега ли се сети?

321

na 314

преди 13 години

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

320

Анонимен

преди 13 години

Хубавото Наде направи много за да ни приемат в ЕС и представи нашата поругана родина по достоен начин.

319

ееех,

преди 13 години

то бива наглост !Като си се провалила толкова пъти ,....на какво се надяваш?Ти го плюеш ,а то си мисли че дъжд вали !

318

elica1204

преди 13 години

Г-жо Неински, стига фантазии !Някога *буташе* на министър-председателя, бившия президент, че и на дедо цар, и те лансираха за благодарност, като политик...Днес на Б-я и трябва президент с морал и политически индивидуализъм... Всяко нещо с времето си, а твоето е минало. .. !

317

Анонимен

преди 13 години

Я оди Ваню да ти направи един кастинг изотзад

316

hm

преди 13 години

bezochie - drug komentar e izlishen

315

Анонимен

преди 13 години

Аз съм за Жорж Ганчев,поне е забавен!

314

анонимен

преди 13 години

УЖАС!!!