136

Анонимен

преди 13 години

а този пък колко е изстрадал от мръсните комунтета . истина е че парите му са бели и че си ги е спечелил честно . цяла стара загора го познава и знае . докато някои теглеха кредити и ставаха кредитни милионери тоя човек правеше истински бизнес . много лесно обвинявате а всъщност не сте в час . и сега пак комунистически мекерета са го лъснали в пресата . да ама имат много здраве . ние местните го знаем и не се хващаме на тези въдици . а че разни серсеми пишат глупости тук -глупоста не моеш я спря

135

Анонимен

преди 13 години

137И докато управляваше Станишев ли така мислеше????И за кого гласува??

134

ЕШР

преди 13 години

АВТОМАТА,АВТОМАТА ВАЩА МАМА ДА ***!.

133

Анонимен

преди 13 години

Комунистите говорат че тоя е крал...това им е манталитета...ако аз нямам и ти няма да имаш та всички да сме бедни...а нали знаете, жените не седат при бедняци...затова много от комунистите са и гейове...

132

Анонимен

преди 13 години

Tuka ima komentirashti koito sa za pishoto :) te povecheto mai kato gledam..

131

123

преди 13 години

Повечето народни представители имат фирми (не е задължително да са на тяхно име:)), както и са в бордове на разни предприяти, както и участват в разни сделки.. просто да се чуди човек как им остава време да правят закони??

130

Анонимен

преди 13 години

Поне ги е декларирал, за разлика от някои други феодални вождове като Доган,...всъщност ДПС е като някаква полу легална полу нелегална сива структура, нищо не се знае за тях какво става вътре в кухнята, но в същото време имат лице във парламента...една партия която не е демократична и не я е страх от спазване на правилата защото знае че основата върху която се базира е етническа и че неможа да падне по долу от етническия си минимален потенцял..

129

до 135

преди 13 години

АК-47 И ЗА ТЕБЕ !НА АВТОМАТИЧЕН В ТИКВАТА И ЩЕ НИ СПАСИШ ОТ МЪКИТЕ СИ.ГЕРБЕРСКИ ***.

128

Анонимен

преди 13 години

"Toz ima poveche ot men znachi e kradec!!...."Eto tova cheta v komentarite. "Typ narod".

127

Партиен велможа

преди 13 години

Българина е крадлив по природа. Обича далаверите само, ако уаства лично в тях. Сори братоци, ама няма за всички. Всеки се обогатява както намери за добре.

126

до 127

преди 13 години

Мноо си *** пич. Кой ти е казал че откраднал тоз. Ако бешще откраднал нямаше да го обявява а щеше да го пише на роднини. Неук и завистлив смок си ти. Аз съм от Стара Загора и го познавам тоз човек. Той правеше бизнес ощке когато някои хора си играеха на комсомолски секретарчета. Навремето го изгониха комунистите от армията където беше офицер. Бил имал вражески произход. Човекът почна частен бизнес и проби. на такъв мога да кажа само браво,защото *** постоянно го спъваха и тормозеха.

125

Спокойно сиромаси

преди 13 години

Спокойно, очаква ни радост в края на месец октомври т.г. Има-няма половин година.

124

Анонимен

преди 13 години

"ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си"Е на това му казвам аз НОВ МОРАЛ.

123

асд

преди 13 години

Този ми прилича на Ал Бънди...

122

сд

преди 13 години

АК-47 ОПРАВИЯ ИНАЧЕ НЯМА...22 ГОДИНИ ОТКРАДНАХТЕ ОТ МОЯ ЖИВОТ...ВАЩА МАМА...

121

do 127

преди 13 години

Koi e kazal che gi e kral ? Osven vie duhliovci iz forumite drug edva li . Tova che vie niamate ne prechi na drugite da imat.

120

Dnes - спите

преди 13 години

Държавният глава Георги Първанов е поканил ръководството на "Ред, законност и справедливост" на среща, която ще се проведе утре от 13,30 часа в сградата на президентството. Новината изтече от пресцентъра на РЗС, а истинността й беше потвърдена и от "Дондуков" 2.И двете страни обаче пазят упорито в тайна конкретния повод за срещата и темата на дискусия. От РЗС съобщиха, че лидерът Яне Янев и заместникът му Атанас Семов ще говорят пред медиите едва след края на разговорите с Първанов.

119

Анонимен

преди 13 години

Typoto bylgaristansko mislene shte ni dovyrshi. Az imam 2 etajna kyshta s 5 dekara do iazovir. dva 3 straini apartamenta v centyra na varna i edna garsoniera v kvartalite. Sigurno i az sym kradec?

118

Анонимен

преди 13 години

Е това вече е върха на наголостта! ОСТАВКА НА ГЕРБ НЕЗАБАВНО! Хем отраднал, хем си го декларира откраднатото - тия хора нямат срам. И предишните крадяха но не бяха толкова нагли. Преди при Станишев живеехме по-добре, олиото и сиренето и бензина бяха евтини а заплатите растяха. А сега Тиквата вместо да вдига заплати с милиардите които остави Станишев, взел да строи магистрали и да раздава милиони дивиденти на неговите ди хора!

117

Анонимен

преди 13 години

В интерес на истината това е един от първите частни предприемачи в Стара Загора, който заработи още по времето на 35-то постановление. Така, че напълно нормално е за него да има имоти. Работил честно, правил сделки - къде е проблемът? Виж имотите на други гербери от Стара Загора са доста спорни. Например защо не пишат за депутата от Герб Иван Колев за който Гамизов изнесе злоупотреби за около 900 млн. в ТЕЦ-овете? Я да му проверят имотната декларация на този, зали е декларирал нещо?