135

до Бойко

преди 13 години

За пореден път гербере доказа къв *** си.Виж кво си написал,написал си виШ,а се пише виЖ неграмотна герберска ***.

134

Kis

преди 13 години

Пропуснах негово Величество и той заслужава благодарности!:)

133

НАРОДА

преди 13 години

МАХАЙ СЕ ТИКВО,НЕ ТЕ ЩЕМ

132

noment

преди 13 години

Днес ...Забравили сте да кажете , че Борисов и коментирал и мега митинга на БСП/К/ ...Думите са му били кратки и ясни....... Борисов посочи, че 15 000-те, които се очакват на митинга, са целият електорат на левицата

131

KIS

преди 13 години

Бойко ле, Бойко,Серго ле,Серго ле,Иване ле,Иване,Яне ле,Янке ле,Волене ле,Волене,да вземе ЕС да ви отпусне една субсидия, да ви построим една летяща чиния и малко на Околовселенско пътешестве, някъде на светлинни години разстояние от България. Това ще е един жест на благодарност за всичко,което направихте за нас: вдигнахте жизнения стандарт, увеличихте доходите на хората, увеличихте демографския прираст,развихте силна икономика,покрихте цялата страна с магистрали,определено заслужихте почивка

130

Бойко

преди 13 години

до 237.Виш сега,като излезеш от нужника и се подмиеш...мога и аз да те резна.

129

simitlii

преди 13 години

boyko (kotaraka) pak lyje naroda si...yuuuuuuuuh

128

Анонимен

преди 13 години

toia pak e riazal lenti...............................................................

127

Анонимен

преди 13 години

Построих си нужник!!!Господин Борисов молим елате да резнете лентата и да откриете обекта...Почерпка кюфтаци от кайма "НАРОДНА"...

126

ха

преди 13 години

И де ги видехте тез магистрали?Щото момчето от Банкя говори тука за некъв асфалт *** за 2г пътищата в БГ само се рушат.Туй,че е напрайл 5 км до Перник мен не ме грее.

125

26.03

преди 13 години

Много ти е бедна фантазията. Стига с тези магистрали - наситихме, кажи най-после как ще задържиш младите хора в БГ, как ще повдигнеш стандарта на народа. Ето тов искаме да чуем. Бръмбари ги яли магистралите.

124

ДО 121

преди 13 години

Ще чуеш,но при следващото Правителство.

123

въпросче

преди 13 години

до 125. Не мога да се обидя от човек който пише "О"тайка. Като завършиш 8-ми клас ми се обади.

122

Анонимен

преди 13 години

Аре още една построена магистралка. 3 години само за да се намери финансиране? И това щяло да остане в историята като принос на ГЕРБ. Жалко презряно подобие на управление.. И тарикати "под път и над път".

121

Васко

преди 13 години

Мда , държавата се превърна в строителна фирма. И аз мисля , че вече малко се прекалява с тия магистрали. Да не стане като в Мексико само - има много добри магистрали , само дето таксите са такива , че целия трафик е по второкласните пътища. Като гледам колко "далновидни" политици има , нищо чудно да си припомниме стария път до морето - София , Ихтиман , Белово о т.н.

120

Анонимен

преди 13 години

121,преди 2 години имаше и какво да ям, и какво да пия, така че ми беше през к*ра кой какво къде заменя. Навсякъде по света политиците крадат яко, но по другите държави народът е отвоювал правото да не посягат на хляба му и да го крадат малко по-малко, отколкото тук.

119

ГЕРБ

преди 13 години

Заявяваме на нашите симпатизанти,че членство в сектата ни могат да получат само ако са прочели романа ,,Винету,, след положен изпит за преразказ на романа членски книьки се раздават на килограм.

118

Анонимен

преди 13 години

аз си построих барбекю и съм от варна да дойде да го освети ако може.

117

софиянец

преди 13 години

Тиквата днес е във Варна, ама ми е интересно утре къде ще се скрие? под завивките на Златев може би?направо полудявам, хората протестират защото няма какво да ядат, няма работа и всичко се влошава, освен инфлацията и монополите разбира се а гнусното комунистическо *** си демагогства за имагинерните си магистрали - най-много мразя демагогията съчетана с простотия - банкянски ***...

116

до въпросче

преди 13 години

Ще си останеш само с *** въпросче герберска отайка.