127

do 134

преди 13 години

През обедната почивка на касетофона ли ги пускаш ? :))

126

Анонимен

преди 13 години

Can't you see "This is The Land of Confussion"

125

до 133

преди 13 години

Е къде да я намеря да и ги дам ? Дай съвет, как да стане.

124

до 126

преди 13 години

Момче, може да си сигурен че знам повече хип-хоп песни от теб понеже ги слушам всеки уииенд по 2 нощи по 4-5 часа. 45 работни седмици годишно. Не съм убеден, че е по-качествена от нашата - даже напротив. Всичко е въпрос на тираж. Ако България беше САЩ нашата музика щеше да гърми по дискотеките. Но не това е важното. Въпроса е всеки да слуша каквото му харесва. А за колегата от лондон - аз пускам чалга записи на моите колеги и изобщо не ми пука какво си мислят- на мен ми харесва, а това е важното

123

до 130

преди 13 години

Емануела..2 бона и е твоя

122

Пешо

преди 13 години

И стига с тази чалгия, цъкнете на youtube напишете Chad Kroeger ако искате да слушате истинска музика

121

...

преди 13 години

Отново развихрен чалгар се изявява в този сайт с подобна статия. УСПЕХ МОМЧЕ !Лошите думи и "оплювките" срещу чалагата няма да те направят по-малко чалгар от останалите. !

120

Анонимен

преди 13 години

Тая черната с циците как се казва. 2 снимка. Моя е !!

119

Пешо

преди 13 години

Мноууу го мразиме тоя *** Илиян вдигна ми се кръвното като цъкнах на 3-та снимка, а и тея курвички като ги гледам на следващите снимки, боже накъде отива тази държава, уж сме европейци а *** край няма

118

NE4O

преди 13 години

slu6aite hard rock heavy metal ...da razberete 4e slu6ate musika

117

Анонимен

преди 13 години

Поздрав с Genesis - Land of Confussion

116

.).

преди 13 години

Не знам дали музикалния ти вкус те прави по-малко интелигентен, но със сигурност факта, че говориш за неща , които не познаваш със сигурноста на музикален продуцент малко те издава. "Американските маймуни" от МТВ не са единствените представители на хип хоп музиката , тя има други представители , независими артисти , непогълнати от индустрията , от чийто текстове и музика свят ще ти се завърти.

115

До 119

преди 13 години

Ами явно да.Аз не мисля,че интелигентност и чалга могат да съжителстват ever:)Има мноооооого много по-качествена музика,на която можеш да се забавляваш,колега.Капиш!

114

UK

преди 13 години

До 111От 21 години живея тук в Лондон. През последните няколко години се отвориха няколко Български ресторанта и всички думкат гнусната чалга. Преди няколко месеца английски приятел и жена му ме помолиха да ги заведа на български ресторант. В края на вечерта ме попитаха това ли е Българската национална музика. Потънах от срам. Никога няма да отида там вече.

113

sako

преди 13 години

Всяка мома в България без изключение тайно е въртяла дупето в стил гюбек пред огледалото в спалнята си когато е била сама. 100% съм убеден в това. Хайде девойки признайте си, наметнати с прозрачен воал друсали ли сте дупето пред огледалото а ? Всяка иска да тайнствена,загадъчна танцьорка на ориенталки танци и се стреми дупето и да подскача на максимум. Това е толкова естествено колкото боксирането пред огледалото и пученето на мускули при мъжете. Абе природа кво да го прайш.

112

Анонимен

преди 13 години

Да прав си и рапа и чалгата рекламират проституцията, пиянството, дрогата и манталитета на *** вегитиращ в гетото .

111

до119

преди 13 години

дали не са ? Я се запознай с историята на хип хопа ... ;) За разлика от "чалгата" рапа не е тираджиска музика ;)

110

хах

преди 13 години

Чалгар - Човек без образование , без бъдеще , чужд език Македонски ;) Работа в чужбина - обощак. След време чалгарчета ще ми копат басейна за 5 евро и стар хляб ;)

109

Анонимен

преди 13 години

Защо да е жалко колега? Да не би заради музикалния ми вкус да съм по-малко интелигентен или по-малко работоспособен от немските ми колеги, които слушат американските маймуни, които в никакъв случай не са нещо повече от нашите фолк изпълнители?

108

мунчо

преди 13 години

*** съм диф съм и обичамм чалгааа