255

до 258

преди 13 години

"Има само една разлика с Холандия ние сме 3 пъти по-големи по територия,и не сме равни като тепсия,а ти си морков кйто расте на обратно и му се показал кривият нос "Да, ама съм богат и мога да си позволя да си напълня резервоара на колата, а ти си беден...мноооооого беден. Даже нямаш пари да си платиш данъка на колата и трепериш да не те спрат катаджиите. Пълниш резервоара два пъти в годината със спестени пари от закуски

254

до 253

преди 13 години

....Добро утро ,в БГ и чужбина ..... чуе ли се за бащата на корупцията и приватизацията ---КостоФ ,всички настръхват и питат ,защо е на свобода ,откраднал е само някакви си 500 млн.$ ?

253

чекист

преди 13 години

Някой наистина не е ясно с цените или се прави на утрепан. Колко е акцизът в Австрия, колко е у нас? Каква печалба се реализира в България е интересното? Ако пък си спомним, че 20, 25% от горивата "влизат" в бензиностанициите ненатоварени със данъчни сборове тогава разбираме разликата между Австрия и България. Иначе и те като нас-"Земя като човешка длан " /Цитирам по памет/

252

цеко

преди 13 години

252 пичччч, мноо си *** ми аз карам байк, *** пак ми е мизерно... Продадох си колицата, от немотия, а ти си седнал да ми обясняваш, че българина бил богат!

251

до 247

преди 13 години

Не се бъзикам ,но аз пък съм зареждал в ЕКО ---на Константин Величков с/у *** НДК,и ми сипаха 30 л. нафта ,вместо бензин ,били разменили крановете ..."долу" ,къде е това долу ?Голфа не можеше да върви ,...няма контрол /истински / навсякъде и във всичко в БГ !

250

до 255

преди 13 години

Има само една разлика с Холандия ние сме 3 пъти по-големи по територия,и не сме равни като тепсия,а ти си морков кйто расте на обратно и му се показал кривият нос

249

Стоян

преди 13 години

Тия от "Лукойл" да не повтарят като папагали думите на премиера и да не ни баламосват как влияят компонентите които прибавят върху качеството и цената,защото ние не сме аборигени. да престанат да сравняват цените с тези в западна Европа,защото стават жалки и смешни.Предлагам цената да я смятат като % от средната работна заплата и тогава да сравняваме.

248

nj

преди 13 години

Откога тъпите руснаци разбират от международни пазари.То техните познания по икономика ги знаем от състоянието на собствената им държава.За нищо не стават.Но у нас се правят на бизнесмени,но са си само мафиоти.Най-добре Лукойл да си ходи при Путин в Сибир.

247

Анонимен

преди 13 години

В Холандия половината хора се придвижват на велосипеди, а тук всички карат коли. Дето се вика, бедняци сме ама с достоинство! Возиме се, а тъпите холандци да напъват ***!

246

лалалала

преди 13 години

Ей, Лукойлски ***, защо дизела навсякъде е по-евтин от бензина, а в България е обратното. Вальо Златев - на КОЛ!!! ***

245

кука

преди 13 години

Що му слагате на 249 минуси бе? Не е ли така? Не ни ли лъжат? Не ни ли измъкват парите, за да плащат на разни "инвеститорчета"? *** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!

244

Анонимен

преди 13 години

Като сте толкова бедни защо карате коли? Карайте колела или ползвайте градския транспорт. Така няма да ви интересува каква е цената на дизела. *** с каруците не се оплакват от цените на бензина. Искате коли да карате, а после бедни сте били, нямали сте пари за бензин.

243

левскар

преди 13 години

Е тия вече са много нагли,ще ме сравняват с Австрия,***.В Австрия заплата за продавач на вестници на 4 часов работен ден е познайте........780евро*1,95583=1525,54лв,колкото на 3 учители 2лекари,10 мед.сестри 1инжернер в енергоразпределителна компания,2 шофиори,1директор на държавна агенция,10 пенсионери пенсиите им.А те ме сравняват с Австрия ние може да се сравняваме само с Тамбукту

242

да бе

преди 13 години

Бензинът в БГ ,нито е качествен ,нито ефтин ,нито отговаря на количеството ,което ни се сипва ,.....пълна трагедия !

241

сиктир

преди 13 години

Абе едно време плюх по Костов, ама май сега си променям мнението... Прав е за 100% от нещата, които казва! Тия управници се оправдават с "международното положение" така, както беше при Тошо. Хвърлят лъжи в очие на хората, така както Тошо го правеше. Сега ще строят АЕЦ на сезимична зона, хората ще плащат на руснаците за изграждане, така както беше едно време със заводите... Ае сиктир от комунисти вече! Искат прекалено много от нас и според мен трябва да си ходят!!!

240

до 243

преди 13 години

Няма лошо ,...ама да оправят нещата на време и да не се стига до тук ,щото ги чака ......нещо на изборите!Приятелството .....и сиренето с пари ,да не се бъркат !

239

siromah

преди 13 години

Не стига,че е безбожно скъпо ами е и страшно некачествено.Преди два месеца дъщеря ми заредила в ОМВ 40л.супер 100 на другата сутрин не можем да запалим колата.Източих малко гориво то миришеше отвратително оттам в автосервиз изхвърлихме всичкото гориво,подмених го с бензин от ЕКО.и колата запали.На теория уж сме защитени но като тръгнах да проверявам в комисията на потребителите се оказа,че в момента на зареждането трябвало да заредя 20л.за да ги изпратя в София а там заинтересованият собственик

238

Анонимен

преди 13 години

а колко ли взима един австрийски работник на бензиностанция,а бензиновоз и на работник в рафинерия за горива-все заплати влияещи върху крайната цена на горивата и колко взимат в българия на същите длъжности-май разликата от 10-15 цента я покрива а :) пак се пробват да ни разказват приказки от 1001 нощ

237

ментето

преди 13 години

Във БГ ,никой не е правил проверки от 20 г., на горивата ,а ако е правил ,някой ,какво ли е констатирал ?На бензиностанциите ни лъжат ,даже и в КОЛИЧЕСТВОТО ,защото няма проверки !Но в БГ ,никой не може да ..."ЛЪЖЕ",баш в БГ това ,....да те излъже някой ,не може да бъде ........?Правят ни ,.....на *** ,като ни залъгват!

236

до "Преход"

преди 13 години

Ми то си е ясно... Да лапат комисионните... :)