10

ха-ха-ха

преди 13 години

Ми старичък е доклада :))), ако миналата година 50% от българите са се лишавали от много неща вече година по-късно благодариние на мъдрото управление на мутренското ЕТ вече 80% са на тоя хал с тенденция да станат 99 :)))

9

Софиянец

преди 13 години

Въпреки, че сега простият Андрешко ще почна да бълва змии и гущери срещу Дянков, той казва истината. Наистина докладът е изготвен на база на социологическо проучване, а ние българите сме световноизвестни с това, че сме мрънкалници и се надпреварваме да се оплакваме. Още от комунистическо време сме свикнали да ни е "държавата" виновна и сега продължаваме по същия начин. Никой не спори с това, че Бойко е с изключително нисък интелект, но Бойко не може да вдигне заплатите в частния сектор.

8

ВИП

преди 13 години

Дянков,на всички ни писна от наглото Ви поведение.Крайно време е да разберете,че за нищо не ставате нито Вие,нито правителство..Кръгла нула.

7

Голям Праз

преди 13 години

"Ходили са и са питали българи",,,Що не се пробваш ти да отидеш и да питаш Българите, разсипнико?

6

Фак ю

преди 13 години

Абе този клоун докога ще лъже цалата България ?!!

5

Бай Танас

преди 13 години

*** поне преди да се махнеш бнаправи минималната 1200 лева-изтърслякОстарял,за тия сичко е остаряло,секо извинение е добжро за глупостите имКъш

4

#

преди 13 години

еми прав е човека, те тея гладните и болните трябва да са умрели вече за тая една година, сега вече всичко е наред!

3

borokaro

преди 13 години

....уффффф ама само как ме успокойха думите на финансовият гуру ...СПОКОЕН СЪМ , СПОКОЕН СЪМ , СПОКОООЕЕЕЕНННН СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМММММ .... ТОЗИ С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ГО НАРИТАЛ - АМА ЗДРАВО ....

2

c0ldblooded

преди 13 години

тоя патологичен лъжец няма ли да си го приберат от лудницата най-накрая?!?

1

един Българин

преди 13 години

Махай се Дянков!!!!!!!!!!!!!!!!! Направи ни поне едно добро и си подай оставката, да те запомним поне с едно хубаво нещо!!!!!!!