138

Анонимен

преди 13 години

Като не го бутаха , ревяхте защо не го бутат. Като го бутнаха пак ревете, че нищо не било. Кво искате , че не ми е ясно?

137

Войводата

преди 13 години

Най после ще се наспя доволен. Това пречеше най-много на Законността в България. Вервам, че от сега на татък ще живеем добре и доволно. Ахмед ага ще се лиши най-сетне от шиш-кебапа на барбекю. Българските ще си ги оставим.

136

Това вече е друго

преди 13 години

Това е сериозна работа. Със сигурност след събарянето на барбекюто ще паднат цените на стоките и горивата. Без съмнение ще се увеличат доходите,ще изчезнат безработицата и дупките по пътищата. И една дума - довиждане на кризата и мизерията. Ето за това го харесвам Бойко. Той за мен е един голям премиер и още по голям пожарникар. Да живеят пожарникарите. Да живеят и мутрите в България. Очаквам да падне и барбекюто в с. Шума. Да живее Красимир Стефанов от НАП. Браво на него !

135

БЪЛГАРИН

преди 13 години

РАЗБИРАМ ПИШЕЩИТЕ ТУК, ЧЕ ИСКАТ ДА НАПИШАТ НЕЩО ИНТЕРЕСНО ПО ТЕМАТА. И СЕ ПОЧНА - НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ , АМА ТОЙ ВЗЕЛ МИЛИОНА, АМА БОЙКО ТАКЪВ, БОЙКО ОНАКЪВ. БОЙКО СЪБАРЯ ТАЗИ НЕЗНАЧИТЕЛНА ВРЕМЕННА ПОСТРОЙКА НЕ ЗАРАДИ ВАС ПЛЮВАЧИ /НА ВАС УГОДА НЯМА ,АКО НЕ ГО СЪБОРИ ПЪК ВЕДНАГА - ДОГОВОРКА С ДОГАН/.СЪБАРЯ ГО ЗА ДА ПОКАЖЕ НА ТАЗИ ЧАСТ ОТ ТУРСКИЯ И *** ЕЛЕКТОРАТ, ЧЕ ТЕХНИЯ СОКОЛ НЕ Е НЯКЪДЕ НА ОЛИМП, А Е ЕДИН ОБИКНОВЕН АГЕНТ НА ДС И КРАДЕЦ ОТ СЕЛО ДРЪНДАР.

134

Анонимен

преди 13 години

125Абе и ти като лисицата и гроздето.*** бил.*** ,***,ама май ние сме по-*** щом той се вози на яхта и има милиарди.*** ама каквото си купиш да ядеш или го произвежда негова фирма от обръчите или го внася пак негова фирма.Дограмата дето си я сменяш пак той внася матеряла.всичко всичко е негово и на БСП.Е това е проблема.Най-върлите *** станаха първи капиталисти.Всичко е техно до последната вафла.Дадеш ли пари част от тях или всичко отива при тях.И магазини и борси и земи и гори и хотели..

133

Анонимен

преди 13 години

И още знайни и незнайни...........

132

KALT

преди 13 години

И аз не знам какво исках да напиша по-долу. Румен е скапал хероина нещо...

131

KALT

преди 13 години

Дръндарският татарин удари шамар на боко. Бутна барака за 10 000 бона , чака до последния момент. Накрая си я бутна сам.

130

Анонимен

преди 13 години

Доганя ,Яне(Лъжлив Яни), Алексейчо(Тракторут), Боко ,Сергей(Съсела) ,Гоце,Ванката Костов (Ваньо Черния),...........Нещата отиват на зле

129

Ех българино

преди 13 години

Сега очаквам следващата мащабна наказателна акция - на Йоско ще бъде конфискуван смачкания джип, с който затри некакви си двама ратаи.

128

yes!

преди 13 години

Ей сега вече и в ЕС, и на луната ще ни повярват, че се борим с корупцията и мафията! Велик народ, велика държава!

127

do 125

преди 13 години

Не е ***!Ние сме тъпите, го търпяхме. Ние сме простия народ. Той е хитрец, който прибра 1 000 000 лева и то не може да го бутнеш с пръст.

126

Анонимен

преди 13 години

Ще се оправиме ама малко по на татък,чекайте

125

Анонимен

преди 13 години

Хм... сега като му съборят барбекюто България ще цъфне и върже !

124

Анонимен

преди 13 години

За съжаление ще мине време и пак ще вдигне и барбекюто и оградата.И тогава като пак излезне с микрофона пред *** в някое затънтено село ще се изфука,че той пак разпределя и той е човека от ,който зависят.И те понеже са си проста рая ще му ръкопляскат боязливо и ще цъкат молейки се на Аллах......

123

Анонимен

преди 13 години

За цанков камък айде криво ляво замазаха ситуацията,въпроса е за тезо сараи ли са,хотел ли е?.от къде е взел парички

122

Анонимен

преди 13 години

Кара Ахмед сидешена високите Банкянски сараиКара Ахмед сидешена високите Банкянски ти ми сараимарково уиски пиеше и на наивно прости душмани се смееше,стари пари броеше, хитри планове против тиквата кроеше.маркаво уиски пиеше и на наивно прости душмани се смееше,стари пари броеше,хитри планове за тиквата кроеше.

121

Анонимен

преди 13 години

Като го гледам Доган на тази снимка се едно, че гледам Стойчков.Чудя се само, кой е по-*** от двамата !Стойчков поне беше ***, но голям футболист.Този само е ***!

120

Анонимен

преди 13 години

Кога наказанията в България ще станат истински?Когато се издигнат бесилки и е такива крадци ги бесят публично ,а не да им бутат оградите и барбекютата.Някой да не си помисли,че като му бутнат барбекюто и ще почне да пости Доган?

119

Анонимен

преди 13 години

След 50 години това ще го пише в учебниците по история."И те са събраа и дружно бутнаха барбекюто на Доганя,който подхванал русокоса мацка на задна ,потен надничаше от сараите надолу юнаците как работят.един събира керемиди друг дървен материал ,кой каквото докачи