92

аз

преди 13 години

бай *** родината ни е супер хубава от най-хубавите смея да твърдя, но народа ни няма никаква нотка за духовно развитие... в никакви аспекти.

91

архар

преди 13 години

аз имам две кучета,и да ви кажа имат много повече ум от 99% от пишещите тук..вие наистина ли сте такива ***,или се забавлявате само?

90

Бай Колю

преди 13 години

Както казваше героят на Тодор Колев в незабравимия филм "Опасен чар": "ВСИЧКИ СМЕ ОТ СЕЛО!!!"

89

Гошо Тъпото

преди 13 години

Втричането не е вредно а...полезно.Предлагам да...втричаме всички дупетати,или поне тези,дето днес са гласували...против турския геноцид в България.Дано тогава от...въртенето,стане някаква връзка,с главния им...мозък;ако го...имат.

88

Анонимен

преди 13 години

Тези, които всяка година се гаврят с кучетата са братята Илия и Петър Георгиеви.80 държави ни мислят за варвари, заради 2-*** селяци.

87

jasemi

преди 13 години

Егати *** дето сте бе и вие се наричате хора,ами че то нищо човешко не е останало у вас!Това е варварски обичай и трябва да бъде спрян!

86

Джони

преди 13 години

Боко като е загрижен по добре да проучи тия дето организират боеве с кучета. Че там е до смърт.Или са аверчета -мутри ?

85

хахаха

преди 13 години

тричинченцата немогат да имат наклон... физически неоправдано...Бай Колю ходи на селоо 0о 0о 0о 0о о Бай Колю е от село0о0 0о0о..!!

84

до номер 80

преди 13 години

Тук не става въпрос за обикновен ритуал, а за малтретиране на животни, които скимтят от ужас и страх и болка. Явно не си гледал видео.

83

хай буй

преди 13 години

ОТРИЧАМ СЕ С ГОЛЯМ КЕФ,,АМА АЗ И НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ЗАРИЧАЛ.НЕ ПО МОЕ ЖЕЛАНИЕ СЪМ РОДЕН ТУК.ТОВА Е ЕДНА МНОГО ГОЛЯМА БОЛКА И ВЕЧНО СТРАДАНИЕ ДА ЖИВЕЯ В СТРАНА С ТОЛКОВА МНОГО ПРОСТАЦИ И НЕРАЗБИРАЕМИ ЗА МОЯт РАЗУМ ПРОСТОТИИ.УВАЖЕНИЕТО МИ КЪМ ТОВА КОЕТО СЕ ИМА ЗА НАРОД ТУК Е ОТРИЦАТЕЛНО ЧИСЛО!!!МНОГО ПЪТИ СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ СИГУРНО СЪМ БИЛ ХИТЛЕР В МИНАЛИЯ ЖИВОТ ,ТА ГОСПОД ДА МЕ НАКАЖЕ ТУК ДА СЕ РОДЯ.ТАКА ЧЕ ЗАВРИ СИ НАЦИОНАЛИЗМА НАЛИ ЗНЕШ КЪДЕ..

82

torro

преди 13 години

На "аз" май само г-Аз-ът му е голям за сметка на всичко останало .

81

Бай Колю

преди 13 години

Бай Колю ооооооди...където си иска...риййшии! Иникой не мое да му дава наклон на тричането....!!!!

80

Анонимен

преди 13 години

Тези, които провеждат ритуала в Бродилово са братята Илия и Петър Георгиеви, това е казал кмета наз селото.Двама се гаврят с животни, а десетки държави ни осъждат и ни мислят за варвари. Брави на Борисов, че започна мерси за защита на животните.

79

Кучешки живот

преди 13 години

Какво толкова е станало. Един ритуал в едно село, един обичай. На мюсюлманите като им режат чурките според обичая и религията да не би да не ги боли и министъра и медиите да са на първа страница с кучешките неволи.

78

70

преди 13 години

на такива слова, изречени с патос, единственотокоето им отива е да им се отговори лаконично - и какво от това ?

77

хахаха

преди 13 години

Бай Колю ходи на село!!!! ООо 0о 0ооо00 Бай Колио ... ходи на селоооо!!!

76

Бай Колю

преди 13 години

Само да допълня:Да вземат пример от бат`си Бойко тези природозащитници!!!Човеко още първия ден се изока, докато имаше келепирец, докато на хората още им беше интересно! Не като тях - след дъжд качулка!!! Така се прави Пи Ар, не като вас! Аматьори!!!

75

мда

преди 13 години

явно има хора със сбъркани приоритетиверно в някои други държави, такива сдружения са известни и вършат някаква работа... само че има известна разлика между нашата държава и тях... те са си решили основните социални проблеми и могат да си го позволят, ние - неако послушаме още 15-20 години, ама много трябва да слушаме, кой знае, може и ние да стигнем до тоя етап...

74

ОПС

преди 13 години

Нещо съм *** и не разбирам!?Когато *** се множат на 12-13 години и мат по 10 чавета живеещи в невъзможно условия. Измъчват конете (кранти) - ТОВА Е ТРАДИЦИЯ НА РОМИТЕ - може, но когато някакв традиция дето в едно село завъртат едно-две кучета по традиция - НЕ МОЖЕ ТАКАВА ТРАДИЦИЯ - Защо - Защото сте нехуманни и нямате правата на ***! - ТАКА ИЗЛИЗА

73

Джони

преди 13 години

Сдружението ,освен ако не са вегетарианци ,са лицемери - да не се занимават с обичаите на хората.То и Нестинарството е от тоя край - що не протестират, че хората си горят краката. Или турчетата като ги обрязват ...?