59

Анонимен

преди 13 години

До 51От политиците с агентурно минало никоя държава не може да се освободи , защото не ги показва и обявява , така че да издаде всичките си агенти и на чуждите държави. В Румъния сигурно работят много агенти политици, но ние не ги знаем. При преброяването те дори организираха разнасяне на листовки във Варненско и Видинско и др., за да се преброим като румънци. Причината за изоставането ни е, това че нашите политици работят повече с устата си , отколкото с главата си !

58

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ДВАНАДЕСЕТАТА МЯРКА...

57

Чукундур

преди 13 години

Т`ва да си слагаш скъпи джунджурии по границите, докато народът ти гладува е все едно да си си сложил персийки килим за изтривалка пред вратата на апартамента, докато вътре са ти избушени прозорците, имаш мухал в банята, *** и плъхове в кухнята и дървеници в спалнята. Барабар Бойко с европейците!

56

Da popitam de:

преди 13 години

Da popitam de:Kato tvrdia elektorat na GERB, ***, otkradnat монтиранеTE на нови заградителни съоръжения;Kogato tehnite brat4edi otnesat закуPENIETE светофарни уредби;A nihnite karuci izroviat асфалтиранITE на пътни настилки;I ROMITE iztegliat подмENENITE електроинсталацииDALI EU ste ni izrita obratno na Balkanskia raion. AKO pa ne, sho ne ni priemat sega i da ne davame zaludo pari koito etnosa ste svie

55

1234

преди 13 години

Народе, осъзнай се !Това ГЕРБ са банда мошеници. Пример: На КПП Малко Търново турската автострада спира на КПП. оттам ужас все едно че попадащ в последната страна от Африка -КПП в руини, на 10 км пътя прекъсва(мост срутен) път през гората, Турция е на светлиини години преди нас, а те ти разправят за светофари.Това ГЕРБ, а и тези преди тях са банда престъпници, коиро ще ни докарат до ада. Няма ли телевизия която да филмира тази трагедия по КПП и пъря Бургас-М. Търново. Какво асфалтиране,тези.

54

Джони

преди 13 години

Може да ни приемат в Шенген. Трябва Цецо и Боко да си потопят тиквите в горещ асфалт и да си направят бюст-паметници на КПП - Свиленград.

53

Анонимен

преди 13 години

moe li da popitam

52

уй

преди 13 години

С 11 нови мерки ще ми превземете !

51

Чукундур

преди 13 години

Асфалтирайте улиците в градовете, а не по границите, ГЕРБери безмозъчни!

50

Анонимен

преди 13 години

За какъв Шенген дрънкате бре.И от ЕС трябва да ни изхъврлят.Като гледам коментарите под статиите за Кадафи повечето се радват на кретенските му изпълнения.Нямаме нищо общо с Европа поразбиране и самосъзнание.Само едни бай-ганьвски изхвърляния за не знам колко хилядолетна цивилизация.Дрънканици ибиене по голия тумбак.По манталите се намираме не на изток,а някъде в черна Африка,където за закони не са чували, а корупцията вилнее на всички нива.

49

Анонимен

преди 13 години

Това е така,защото Румъния,както и другите бивши соц. страни още в началото се освободиха от политиците с агентурно минало. Те са "прът в колелото".Президента ни -Гоце е един от тях.

48

Анонимен

преди 13 години

тиквите изглежда са измазали КПП-то щом е извън списъка с 11 - те мерки

47

за 42

преди 13 години

Дойде време пак да се ограждане с бодлива тел , тоз път да спрем тарамбуките от Азия...........историята винаги се повтаря, само че като фарс.............и някъде там накраят на последната телена мрежа виси членството ни в митичния шенген

46

Меркел

преди 13 години

Борисов и Цвъцко в пандела. Това ще впечетли немците , а те са за затвора от сума ти време , неоспорим факт.

45

za 42

преди 13 години

Не бъркай червената армия с руските туристи.......от едните имаме лоши спомени, а другите са достатъчно глупави да си харчат тук парите..... повече празматизъм и по-малко двуполюсно мислене

44

Анонимен

преди 13 години

Никoй не е виновен освен народаааа, вие им позволявате да правят тваа, ако бяхте умни нямаше да е такааа, щом мълчите значи сте доволнии.Едно време Румънците пречука ДИКТАТОРА

43

Анонимен

преди 13 години

Бойко ай напъни се малко бе пич.първо понапълни затворите,тогава сънувай Шенген

42

Снупи

преди 13 години

Моля престанете с тази журналистическа профанизация с цел да се изкефи по-земната част от аудиторията - нито аз, нито авторите на статията ще асфалтирлат или ще слагат светофари. Използвайте българския език както са ви учили! Това първо лице множествено число - навсякъде по жълтите медии - ме кара да прескачам писаното по-надолу, защото е явен символ на плурализъм и неясно качество на съобщаваните факти!

41

Анонимен

преди 13 години

От Калотина до Словения , нашите са най най зле .То не е граница а някакъв филм на ужасите .Мръсно ,прашно и вечно опашка .три коли да има и се оплескваме Не за Шенген ,за Тамбукту сме .На повечето места всичко блести ,при нас си е вечния бар,ак

40

до 39

преди 13 години

И затова. Руската *** трябва да се държи зад огради с бодлива тел и електричество. Както те ограждаха източна Европа с огради и стени и стреляха по онези, които искаха да избягат от комунистическия им рай.