677

anonimen

преди 13 години

да,прав си,че напускат,прав си,че са низски заплатите,но те трябваше да се вдигат од предишните правителства,поетапно,саответно с инфлациата,а сега обвинявате само Боко,е малчаха 20 г,штото ,имаше подаване под масата,и всеки го устроиваше,а сега когато се видя,че ште се контролира всичко,за да се хване това''под масата'',всички квикнаха.АИДЕ СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ

676

Анонимен

преди 13 години

Става дума за текущо криминално разследване, което касае и него, и г-н Петков знае много добре защо му е отнета визата, заяви пред bTV посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик."Той бе привикан в посолството и му бе обяснено защо му се отнема визата. Той не отговаря на условията за виза според американското законодателство, допълни той.Такова решение не вземаме лесно, много рядка мярка е и ние го правим на базата на анализи, и факти.

675

Анонимен

преди 13 години

Споко,другари,Няма начин Яне да не изкара некви записи на посланика. Ще го омаскарим и него не бойте са.

674

Сион

преди 13 години

В случая изобщо не ми дреме за Р.Петков..Плевенчани изритаха и него и Тетка , ама Боко нея я сложи за шеф на тикварника.Въпроса е откъде накъде тоя мазен гей , американската амбаса, ще се меси във върешните ни работи и ще ни злепоставя пред света..И как така ще клепа гражданин на Републиката..Да излиза и да казва..Щото на мен ми мирише на тъпо скроена помощ за Цвъцко дето него и Господ не може го спаси вече..Как пък само *** кратуни на преден план..Едно оправдание не могат измслят свестно.

673

Анонимен

преди 13 години

***,колкото по-нависоко се катери,толкова повече и лъсва червения ***.

672

Менн

преди 13 години

Отвратителен е р.петк., не мога да го гледам. На лицето му пише "кофти човек", не мога да повярвам, че го търпят и в гадната му партия, но това си е техен проблем. Убеден съм, че има достатъчно причини той и другата гад р.овч. да лежат в затвора много години... ... но в случая е прав. Не може посланика на империята да си говори каквото иска без да вади документи. Ако е има нещо - да го показва , няма какво да се се притесниява, даже ще се зарадваме. Уйкилийкс ли да чакаме?

671

Анонимен

преди 13 години

контрабандата все още е споделена и многоцветна. Причината е ясна тя не е толкова централизирана и официално ръководена от държавни институции като ДС по времето на Т.Ж.Участват меверейци, в играта са, разбира се, и митничари, доверени лица по ГКПП-тата. Не липсва и политическа протекция, маскирана чрез приближени до властта бизнесмени. Обаче се контролира от олигарси, които са рязали лентички със Станишев, режат и сега с Борисов. И се отчитат във всички посоки както винаги досега...Не само в американското посолство или английската амбасада има бази данни и актуална информация за тези схеми. Руснаците, турците и украинците също не са невинни, пардон...Но Трактора се разсейва. Глуми се с ошашавената публика. Сочи сегашната власт и мачка паникьосалия се Бойко Борисов (Който стигна дотам да махне верния си кадър Божидар Димитров заради ДС, а да сподели власт с играчи като трактористите чрез такъв като Петко Сертов също от ДС.), за да не изпуска инициативата. Любопитно е, че уж обикновен регионален меверейски шеф като Иван Петров реагира много по-професионално и хладнокръвно от бивш главен секретар на МВР.

670

Още нещо

преди 13 години

Анестезиолози и хирурзи масово напускат България, съобщи шефът на лекарския съюз. Освен тях има отлив на уролози, ортопеди, травматолози, акушер-гинеколози, педиатри и патоанатоми. След изцепките на Цветанов, вероятно отливът на акушер-гинеколози ще се увеличи.Впрочем премиерът Борисов даде старт на войната срещу лекарите, като започна още от първите месеци на управлението си да ги обвинява, че взимат по 40 хил. лв. заплата.Пригласяше му и културният министър Рашидов, а услужливите вестници и телевизии правеха репортажи за крадливите лекари от цялата страна.Е, сега берем плодовете.За 2010 г.- над 500 лекари са заминали да работят в чужбина, показва статистиката на Лекарския съюз. Той издава специални документи за заминаващите на работа, затова има статистика. През 2009 г. броят на напусналите лекари е 400, а през 2008 г. - 380.Излиза, че под мъдрото ръководство на вожда и учителя Борисов и верните му съратници Цветанов и поредица здравни министри, лекарите в България се развиват добре - намират си работа в чужбина.Според статистиката най-много заминават за Германия, Франция, Англия, Северна Ирландия, Дания, Швеция. По данни на Дружеството на анестезиолозите за няколко години от 1500 в България са останали едва 600 анестезиолози. Заплатата на един такъв специалист у нас е 700-800 лева. В Европа 5-6 хил. евро. Нека Борисов пак се провикне, че били високи лекарските заплати.А патоанатомите били под критичния минимум - едва 70-80 души в цялата страна. За какво служат те ли? При сегашната властваща простащина наистина трябва да се обяснява. Патоанатомът казва какво точно е причинило смъртта, от което лекарите си правят изводите как да се лекува едно или друго. И за да се докаже едно убийство, е нужен патоанатом.Но точно затова те в България са подложени на натиск от полицията - например онзи случай с полицаите в Благоевград, които убиха човек при арест. Патонатомът, който доказа, че са го убили с бой, проф. Раданов, се самоуби, а след него направиха 3 нови експертизи, 2 години по-късно, за да оневинят полицаите-убийци. Но съдът все пак ги осъди, макар да им намали присъдите.И лабораторните лекари в България са само 280. Това е също катастрофа - без тях не могат да се поставят точни диагнози и лекарите лекуват на тъмно.Кандидатстващите да следват медицина намаляват от година на година Затова пък кандидатстващите в полицейската академия се увеличават - по данни на ректора й за 1 място се борят 13 души.Това са приоритетите на държавата.Впрочем така е и с учените, които сегашното правителство изкара тунеядци и търтеи. Всякакви по-интелектуални професии се изнасят навън, защото не виждат шанс в държавата.Но полицейщината процъфтява.

669

Време е!!!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Bойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.

668

Анонимен

преди 13 години

Социалистическата младежка гей организация е напъплила сайта, за да защити честта на другаря Пикльо Запалков. Не се хабете, другари, Пикльо е бита карта.

667

Анкета

преди 13 години

Престъпник ли е гражданинът Петков?1. Да -> плюс2. Не -> минус

666

ррумене стой си у до

преди 13 години

за кво ти е тая виза бе човек ще се напиеш и току виж си пикал на черната *** в шадравана в белия дом после ще те подгонят от фбр за разпространение на опасни вещества

665

Анонимен

преди 13 години

Червените прашки минаха на гей-тема.Любимата им.:)

664

Анонимен

преди 13 години

наши репортери бяха на среща (в чудна книжарничка...) с изключително сериозни източници на свръхчувствителна информация и получиха данни за обвързаност на червени босове със сръбски и черногорски мафиоти. Червените топфункционери са засичани нееднократно в конспиративни контакти със сръбски и черногорски гангстери, контролиращи контрабандни канали.Отговорниците по финансирането на предизборни кампании са участвали в препирането на мангизи от канали за синтетика. Те са наследили старите триъгълни схеми, завъртащи петрол, папироси и дрога.... още Сега въртят контрабанда на цигари, закриляни доскоро от високопоставен бопаджия, известен като царя на контрабандата по митниците по времето на три правителства. В схемите са набъркани бивши висши офицери от НСС, които са изключително приближени до червената централа. (Единият е косвено свързан с трактористите през таксиджийската схема и историята с протеста след убийството на малкия Пепи пред парламента през 2001 г...)Червени депутати са работили с краля на контрабандата Бранислав Мичунович-Бране. Душко Мичунович-Дука и Зоран Дамянович нееднократно са се срещали с пратеници на червени контрабандисти. Рандевутата са филмирани от сръбските служби. Най-често срещите са били в околностите на Цюрих.

663

ГърбушкоХърбушко

преди 13 години

Ти на мене аз на тебе :Д

662

Васил Гетов

преди 13 години

До 674После са правили тройка с Митьо Пищова,ако случайно забременеят да са им умни и красиви децата като тях или като Пищова!

661

Анонимен

преди 13 години

668, че кой му пука за държавица, която се прави на световен полицай и чието поселение е в подчинение в стил антиутопията 'Прекрасният нов свят' на Хъксли? Защо не вземеш да я прочетеш, а? И после се разходи там, виж разликите и открий защо няма разлика.

660

Анонимен

преди 13 години

671 - Така е, дори ги има на СРС - Уорлик праска Цуци ***, а Потен Веско им пее.

659

Анонимен

преди 13 години

Той Борисов освен *** да целува друго май не може. Вече година и половина само това прави.

658

Анонимен

преди 13 години

бойкомунистите и ГЕРБКП са винвовни, а не Пикльо Запалков.