30

Анонимен

преди 13 години

за да може да бъде удовлетворена българската държава искът срещу БСП трябва да е на стойност 11 348 405 000 ЕВРО

29

тинейджър

преди 13 години

И този им се кани както им се заканвахме на девойките като бяхме на 14 години

28

ined

преди 13 години

ОМГ какъв титаничен сблъсък ще бъде Младенов Vs Масларова, по-жестока и зрелищна битка от Гамера Vs Баругон или пък Пришелеца Vs Хищника :)

27

Анонимен

преди 13 години

*** И серГЕЙ СА ДУХАЧИ

26

ИСТИНАТА

преди 13 години

ПОНЕЖЕ МНОГО ЛАЕТЕ ЦЕНА НА ЕДИН ТОН БЕНЗИН НА ЕДРО:23 ФЕВРУАРИ 20112269,20 ОТ КОИТО АКЦИЗ -710ЛВ,ЗА ТОН И ДДС 453,84КАТО ИЗВАДИМ ТЕЗИ ДВА ТЕЖКИ ДАНЪКА СЕ ПОЛУЧАВА ЦЕНА:1105,36ЛВ ЗА ТОН БЕНЗИН А-95 ЗНАЧИ РЕАЛНАТА ЦЕНА ЗА ЛИТЪР БЕНЗИН Е :1,10ЛВ.ИЛИ ЗАКРЪГЛЕНО НАД 5 1,11ЛВ ЗА ЛИТЪР.СЕГА КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ДА НИ МАЧКА.БОРИСОВ ОСТАВКА МОМЕНТАЛНО ПРЕСТЪПНИКО.

25

До 22

преди 13 години

Магистралите се строят с европари,но къде са нашите ? ---------------------------В партийните каси на бсп и банката на монито!

24

Анонимен

преди 13 години

Милиони били дадени до момента за платени публикации срещу правителството, вадене на компромати, подслушване, следене, събиране на подписки, организиране на акции и кампании. Сделките се договаряли най-чество в намиращи се в центъра сладкарници, лоби-барове, ресторанти. ------------------------------------------Ало, платения червен драскач, де са трохите от тея милиони и тях не заслужаваш некадърнико!

23

Анонимен

преди 13 години

Война за 2 млрд. евро Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. На повече от 2 млрд. евро се изчисляват загубите на партийно-криминалната мафия за последната година и половина, пише в. "Торнадо". Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. Десетки милиони не влязоха в касите им. Спрени сделки на военното министерство от предишния режим на тройната коалиция са лишили от стотици хиляди евро комисиони за оръжейни търговци, действащи под крилото на президента.Обявените за незаконни частни яхтени пристаница, дворци, яхти още по-ясно очертават кръговете, които са бесни от управлението на ГЕРБ. Точно те са в основата на обявената война срещу правителството начело с Бойко Борисов, твърди вестникът.В ариергарда на тази военна кампания бил обявеният за тартор на "Октопода" Алексей Петров и преданите му РЗС и в."Галерия".Милиони били дадени до момента за платени публикации срещу правителството, вадене на компромати, подслушване, следене, събиране на подписки, организиране на акции и кампании. Сделките се договаряли най-чество в намиращи се в центъра сладкарници, лоби-барове, ресторанти. Кой има интерес от всичко това? Разбира се, Алексей Петров и свързваните с него лица от подземния свят, мафията, престъпните групировки, ДДС секторът, поръчковите магистрати, опозицията, свързана с мафията, президентът Георги Първанов основен двигател на задкулисната война, олигарсите, кукловодите от Държавна сигурност.

22

Анонимен

преди 13 години

Магистралите се строят с европари,но къде са нашите ?

21

Анонимен

преди 13 години

I BATKO I BRATKO I RUMEN 1I 2 I SER GEIKO I ALEKSEIKO A DANO

20

хай буй

преди 13 години

АААА...АЗ ТОЗИ ФИЛМ ГО ГЛЕДАХ МИНАЛАТА ГОДИНА..ЗНАМ МУ КРАЯ..НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО И НЯМА ДА СИ ХАБЯ ЕМОЦИИТЕ СЪС СТАР ФИЛМ..

19

do nqkoi

преди 13 години

"В условията на финансова криза е най- разумно да се инвестира в инфраструктура!" Хахааа, се едно ББ пише във форума! Само *** *** може да напише такова нещо! Ама то ви от герб всички сте такива промити мозъчета. Питай вожда си бб колко е заплатата на любовницата на Дянков Ирина Велкова, която направиха началник на кабинета му без да има висше образование? колко й е заплатата в условията на криза? Когато няма пари за лекарства и т.н. Толкова сте ***..нямам думи!Скоро ще ви изметем!

18

Анонимен

преди 13 години

Смешки в петък вечер

17

Lelelele

преди 13 години

На днешно време дане сте от мафиотската партия бсп или Цецо ще ви арестува и вкара в пандиза за кражби в седемцифрени суми или съвсем скоро по почина на Египет,народа ще си потърси парите от крадливата червена бесепарска пасмина!

16

nqkoi

преди 13 години

"Хората не ядат асфалт" - тея от БСП стават смешни с тая празна фраза!! И на малките вече е ясно, че парите за магистралите идват от еврофондовете(знаем какво стана с тях, през времето което бяха на власт). В условията на финансова криза е най- разумно да се инвестира в инфраструктура!!

15

x

преди 13 години

vkaraiteia tazi prostitutka v zatvora da e iasno na balgarite ce ste si svarsili rabotata kakto triabva

14

Оле!

преди 13 години

Година на избори е. Ще се наслушаме на обещания, портфейла на властта ще се поразвърже, за закърпването му ще се мисли по-късно. Както винаги. Спомнете си само, че преди изборите `09 г. Станишев вдигна пенсиите посред кризата, докато Бойко го ругаеше за популизма му. Месец по-късно, взимайки властта, Бойко си приписа това повишение и се подхвали - "Ето, аз от първия си месец на управление ви вдигнах пенсиите". И мат`ряла с късата памет се радва...

13

123

преди 13 години

Хахаа, лелеее, вие герберастите сте най-*** племе на планетата. Тотю ->съд ->гражданско дело ->пари -> увеличение??!!!??? ВИЕ СТЕ БАСИ ***! Освен това за граждански иск не се влиза в затвора, кухи герберски ***! Ама нали ви замазват жалките съзнания...нямам думи...хахаххахаха, искрено ви се забавлявам вече.

12

НЯМА ВРЕМЕ

преди 13 години

Изгонете без почести двама човека от Правителството и рейтинга ще ви се вдигне много.Найденов и Младенов.И двамата работят против Българите.Първия има мисия да вдигне цените на Храните в големите Хипермаркети(в Испания 1 литър Зехтин е 1.30 лева),Втория има мисия да изнесе парите от Частните Пенсионни Фондове на Българите в Офшорни Сметки като забави Пенсионата Реформа.

11

Анонимен

преди 13 години

Е НАЙ- ПОСЛЕ ДАНО ЯВЛЕЗЕ ТАЯ КРАДЛА В ЗАТВОРА!!!!!Бентли ли ще ми караш,обувки от 1300 лв лище ми носиш а сега да те видя Социална министерко.